Rhin i Mosela, Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Rhin i Mosela, Mercats de Nadal
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
820 €
Rhin i Mosela, Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Rhin i Mosela, Mercats de Nadal

  Preu base per persona en habitació doble 820 €

 • Itinerari

  8 de desembre. Dijous.

  Barcelona – Frankfurt - Koblenz

  Presentació als mostradors de facturació de la companyia Lufthansa de la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 07.45 h per sortir en el vol directe LH1125 a les 09.45 h amb destinació a Frankfurt. Arribada a les 12.05h i trasllat a Koblenz, una de les ciutats més belles i antigues d’Alemanya, mundialment coneguda com el “racó alemany”, ja que es situa a la confluència dels rius Rhin i Mosela. Dinar. A la tarda farem una visita guiada d’aquesta ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, que ens encisarà per l’encant dels seus estrets carrerons, els seus romàntics racons o les seves acollidores placetes. Finalitzarem la visita amb el seu mercat nadalenc, situat al casc antic de la ciutat, compta amb un ambient màgic ple de carruatges, música, paradetes de Nadal i glühwein. Aquest mercat és famós pel calendari d’Advent, el qual es situa a les 24 golfes de l’Ajuntament barroc. Sopar i allotjament a l’Hotel Mercure Koblenz 4* o similar.

   

  9 de desembre. Divendres.

  Koblenz – St. Goar – Rüdesheim – Mainz – Koblenz

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora ens desplaçarem fins a Sankt Goar, situada a la Vall del Rhin. Passejarem pels seus carrers, on podrem descobrir Stifskircketomar (l’església evangèlica), i l’Església catòlica, entre d’altres. Per tal de recórrer el tram més pintoresc del Rhin pujarem a un vaixell, a través del qual podrem admirar el castell de Pfalz, Lorch, Bacharach, la roca de la Loreley i un paisatge de vinyes que arriben fins a la vora del riu. Més tard, arribarem a Rudesheim, considerat un dels pobles més bells d’Alemanya i dinar. Després visitarem a peu aquesta ciutat famosa per les seves vinyes i els seus carrerons estrets, amb la cèlebre Drosselgasse, on els visitants poden degustar els famosos vins Riesling. Podrem gaudir de temps lliure al seu Mercat de Nadal de les Nacions, on trobarem com a principal atractiu les parades de 12 nacionalitats diferents. A l’hora convinguda, continuarem la nostra ruta fins a Mainz, ciutat natal de Johannes Gutenberg, inventor de la impremta. Passejarem pel seu casc antic, amb les seves típiques construccions de pedra de color vermell i gaudirem del seu Mercat de Nadal, situat a la seva plaça principal. Retorn a Koblenz. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  10 de desembre. Dissabte.

  Koblenz – Vall de Mosela – Trier – Koblenz

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens endinsarem a la vall del Mosela, zona vinícola entre Koblenz i Trier, on el riu Mosela serpenteja creant nombroses corbes i on trobarem acollidors pobles. Un d’ells és Cochem, on gaudirem del seu casc antic medieval amb cases d’entramat de fusta, els romàntics carrerons, places i l’ajuntament barroc. Visitarem el seu castell, conegut com Reichsburg Cochem i construït sobre un turó amb vistes a la vall. Continuarem a Trier per  dinar. A continuació realitzarem una visita panoràmica de la ciutat, la més antiga d’Alemanya i que conserva monuments de tots els períodes de la seva llarga història. Destaquem la “Porta Nigra”, les termes imperials (Kaiserthermen) o la sorprenent Basílica, la catedral i església de Nostra Senyora de Trier, entre d’altres. Gaudirem de temps lliure al seu pintoresc Mercat de Nadal i, a l’hora convinguda, retorn a Koblenz. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  11 de desembre. Diumenge.

  koblenz – Frankfurt – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem cap a Frankfurt, coneguda per ser un important centre financer. Farem un recorregut panoràmic per la ciutat i podrem realitzar les nostres últimes compres al Mercat Nadalenc situat a la plaça de Römerberg i els seus voltants. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Frankfurt per agafar el vol directe LH1134 de les 17.30 h. amb destinació Barcelona. Arribada prevista a les 19.30 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió classe turista de la companyia Lufthansa (horaris definitius a la documentació de viatge), amb el vol directe a Frankfurt.
  • Allotjament en hotel 4* a Koblenz.
  • Pensió completa.
  • Visites segons itinerari.
  • Guia acompanyant en tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes als àpats.
  • Extres personals.
  • Altres no mencionats expressament com a inclosos.


  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 955,00 € 820,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -20.00€
  Suplement individual 165.00€
  Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 21 dies abans de la sortida. 95.00€
  Compra Anticipada -25.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.
  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.
   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  Abril 2016