Romania
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Romania
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
1025 €
TRASLLATS INCLOSOS
Romania

Sol·licita el teu pressupost

 • Romania

  Preu base per persona en habitació doble 1025 €

 • Itinerari

  Autèntica, natural i cultural, aquests són els adjectius que millor capten l’essència de Romania, un país molt ric en història, art i cultura. L’horripilant llegenda del Dràcula prové de les seves terres, plenes de misteris i llegendes que atrauen cada any a milers de visitants.

   

  Primer dia.

  Punts d'origen - Barcelona - Bucarest.  

  Recollida amb el nostre autocar dels punts d`origen definits per traslladar-los a l`aeroport de Barcelona. Sortida en vol de Tarom RO422 a les 11:30 h. Arribada a les 15:40 h. (dinar no inclòs).  Recollida de maletes i arribada a l’hotel Hilton Athenee Palace 5* o similar. Sortida cap al centre de Bucarest on gaudirem d`una visita a peu del centre antic de la ciutat d`estil “belle epoque”: l`Edifici del Banc Central, el Palau Presidencial, el passatge de Macca-Vilacrosse, l`església de la Vella cort, el monestir de Stavropoleos...  Sopar  i retorn a l’hotel. Allotjament.

   

  Segon dia.

  Bucarest.

  Esmorzar a l`hotel. Visita de la ciutat. Començarem pel Museu del Poble on trobarem una mostra de l`arquitectura rural del país. La nostra ruta continuarà cap a la plaça de la Revolució i l`Ateneu Romanès, l`antic Palau Reial, ara Museu de l`Art, la plaça de la Constitució i l’església i Palau del Patriarcat. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure. Allotjament a l’hotel i sopar en un restaurant proper. Opcional: Visita de l`interior del Palau de Ceausescu, actual Parlament ( el segon edifici més gran del món ) i sopar al famós restaurant Caru Cu Bere: 25€

   

  Tercer dia.

  Bucarest – Cozia – Sibiu (275 km.).

  Esmorzar a l`hotel. Sortida a primera hora cap al monestir de Cozia, que acull una bonica església d`estil bizantí. Creuarem els Carpats fins arribar a Sibiu. Dinar. Visita a peu de la ciutat, destaquem la Plaça Major, la Plaça Menor, la Catedral Evangèlica i la catedral ortodoxa. Disposarem de temps lliure. Sopar en un restaurant. Allotjament a l`hotel Ramada Sibiu 4* o similar.

   

  Quart dia.

  Sibiu - Sighisoara – Targu Mures – Bistrita (247 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap a Sighisoara, un dels més importants monuments del país, declarat Patrimoni de la Humanitat. Visita a peu de la ciutat amb la Torre del Rellotge. Dinar.  Continuació cap a Targu-Mures, ciutat d`estil modernista, de la que destaquem el Palau de la Cultura. Continuarem a Bistrita, antiga ciutat de Transilvània i famosa per sortir a la novel·la de “Dràcula”. Sopar i allotjament a l`hotel Coroara de Aur 4* o similar.

   

  Cinquè dia.

  Bistrita – Moldovita – Sucevita – Voronet – Piatra Neamt. (335 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la muntanyenca comarca de Bucovina, coneguda per la seva bonica arquitectura rural, amb els monestirs pintats en el seu exterior. Visitarem els monestirs de Moldovita i Sucevita.  Dinar. Més tard gaudirem d'una visita al museu de Cerámica negra, com també de l ‘església del monestir de Voronet, anomenada “la Capella Sixtina de l`Orient”. Arribarem a Piatra Neamt, elegant ciutat històrica d`estil moldau. Sopar i allotjament a l`hotel Central Plaza 4* o similar.

   

  Sisè dia.

  Piatra Neamt – Llac Roig – Prejmer - Brasov. (245 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap a les gorges de Bicaz, que ens portaran fins al Llac Roig.  Dinar. Sortida cap a Prejmer, on visitarem l'església rural fortificada. Seguirem fins al cor de Transsilvània: la ciutat de Brasov, bonica ciutat situada als peus de les muntanyes. Visita a peu de la ciutat, on destaca l`església Negra. Sopar en un restaurant. Allotjament a l`hotel Coroana Brasovului 3* o similar.

   

  Setè dia.

  Brasov – Bran – Sinaia – Bucarest. (235 km.).

  Esmorzar a  l’hotel. Sortida a primera hora cap a Bran per visitar el castell de Dràcula. La nostra ruta ens portarà a Sinaia on visitarem l`impressionant Castell de Peles, d`estil neo-renaixentista i el bonic Monestir de Sinaia. Dinar. A la tarda, arribarem a Bucarest, on ens allotjarem a l’hotel Hilton Athenee Palace 5* o similar.   Disposarem de temps lliure. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  Vuitè dia.

  Bucarest – Barcelona - Punts d'origen.

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l`aeroport per sortir en el vol de Tarom RO421 a les 8:30 h. Arribada a l`aeroport de Barcelona a les 10:40 h. Recollida d`equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d`origen.

   

  Per a més informació: Romania (consulteu el nostre Blog).

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d`avió en classe turista de la companyia Tarom Barcelona- Bucarest –  Barcelona (horaris definitius a la documentació de viatge). Trasllat de les poblacions de recollida a l`aeroport de Barcelona (consultar). Pensió completa  amb aigua i cervesa inclosa al àpats.  Allotjament, esmorzar i sopar en els hotels definits en l`itinerari. Visites amb entrades incloses, segons el programa. Guia acompanyant en tot el recorregut. Assegurança bàsica d`assistència en viatges.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.200,00 € 1.025,00 €

  Suplement individual 165.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -25.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 150.00€
  Compra Anticipada -30.00€

  Opcional:
  Opcional visita Palau Ceausescu, Parlament, i sopar al famós rest. Caru Cu Bere 25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Descompte pagament total -30.00€

  El tercer llit de l'habitació triple és petit (no recomanat per a adults).

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antel·lació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  octubre 2014