Romania
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Romania
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
1085 €
Romania

Sol·licita el teu pressupost

 • Romania

  Preu per persona base habitació doble 1085 €

 • Itinerari

  Primer dia. Dissabte.

  Punts d'origen – Barcelona – Bucarest.

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació a la Terminal T2B a les 17.00 hores. Sortida en el vol directe de la companyia Blue Air OB108 a les 19:05 hores. Arribada a les 23:15 hores (sopar no inclòs). Recollida de maletes i trasllat a l’Hotel NH Bucharest 4* o similar. Allotjament.

   

  Segon dia. Diumenge.

  Bucarest.

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la capital romanesa. Començarem pel Museu del Poble on trobarem una mostra de l’arquitectura rural del país i continuarem a la plaça de la Revolució i l’Ateneu Romanès, l’antic Palau Reial, ara Museu de l’Art, la plaça de la Constitució i l’església i el Palau del Patriarcat. Seguirem la visita amb un passeig a peu pel centre antic d’estil “belle epoque”, durant el qual contemplarem l’Edifici del Banc Central, el passatge de Macca Villacrosse, l’església de la Vella cort o el monestir de Stavropoleos. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure. Allotjament a l’hotel i sopar en un restaurant proper. Opcional: Visita de l’interior del Palau de Ceausescu, actual Parlament (el segon edifici més gran del món) i sopar al famós restaurant Caru Cu Bere: 30€.

   

  Tercer dia. Dilluns.

  Bucarest – Cozia – Sibiu (280 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap al monestir de Cozia, que acull una bonica església d’estil bizantí, per creuar els Càrpats fins arribar a Sibiu. Dinar. Després, visitarem a peu la ciutat, de la que destaquem la Plaça Major, la Plaça Menor, la Catedral Evangèlica i la catedral ortodoxa. Disposarem de temps lliure per recórrer aquesta encantadora ciutat. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Ramada Sibiu 4* o similar.

   

  Quart dia. Dimarts.

  Sibiu – Sighisoara – Targu Mures – Bistrita (240 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Sighisoara, una ciutat de “postal” amb un conjunt medieval inoblidable, declarat Patrimoni de la Humanitat. Realitzarem una visita a peu de la ciutat per descobrir la casa natal de Dràcula i pujar a la Torre del Rellotge. Dinar. A continuació, ens dirigirem a Targu-Mures, ciutat d’estil modernista, de la que destaquem el Palau de la Cultura. La nostra ruta ens portarà fins a Bistrita, antiga ciutat de Transilvània i famosa per sortir a la novel·la de “Dràcula”. Sopar i allotjament a l’hotel Coroana de Aur 4* o similar.

   

  Cinquè dia. Dimecres.

  Bistrita – Moldovita – Sucevita – Voronet – Piatra Neamt (340 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens dirigirem cap a la muntanyenca comarca de Bucovina, coneguda per la seva bonica arquitectura rural, amb els monestirs pintats en el seu exterior. Visitarem els monestirs de Moldovita i Sucevita, uns exemples d’aquesta arquitectura tan característica. Dinar. Després, ens desplaçarem fins a un taller de Cerámica negra. L’últim monestir que visitarem serà el de Voronet, anomenat “la Capella Sixtina” de l’Orient, amb un color blau molt característic. Arribarem a Piatra Neamt, ciutat amb un centre històric original d’estil moldau. Sopar i allotjament a l’hotel Central Plaza 4* o similar.

   

  Sisè dia. Dijous.

  Piatra Neamt – Llac Roig – Prejmer – Brasov (250 km.).

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora sortirem cap a les gorges de Bicaz, un preciós espectacle de la naturalesa. Acabarem el matí amb el Llac Roig, el qual és ple de llegendes històriques. Dinar. Sortida cap a Prejmer, on visitarem la curiosa església rural fortificada. Seguirem fins al cor de Transilvània: Brasov, bonica ciutat situada als peus de muntanyes, on realitzarem una visita a peu de la ciutat i de la que destaquem l’Església Negra. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Cubix 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Setè dia. Divendres.

  Brasov – Bran – Sinaia – Bucarest (210 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Bran per visitar el castell de Dràcula. La nostra ruta ens portarà a Sinaia on visitarem l’impressionant Castell de Peles, d’estil neorenaixentista i el bonic Monestir de Sinaia. Dinar. A la tarda, arribarem a Bucarest, on ens allotjarem a l’Hotel NH Bucharest 4* o similar. Disposarem de temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia. Dissabte.

  Bucarest – Barcelona – Punts d'origen.

  Esmorzar a l’hotel. Disposarem del matí lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de Blue Air OB107 a les 15:50 hores (dinar no inclòs). Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 18:10 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Blue Air. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Trasllat des de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge / amb beguda inclosa als àpats / amb aigua i cervesa inclosa al àpats.
  • Allotjament a l'hotel /als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Àudio-guies durant les visites.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
  • Propines serveis locals


  Serveis no inclosos:

  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Barcelona, Girona, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu per persona base habitació doble 1.085,00 € 1.055,00 €

  Suplement habitació individual 179.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 140.00€
  Compra Anticipada -30.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -30.00€
  Opcional visita Palau Ceausescu, Parlament, i sopar al famós rest. Caru Cu Bere 30.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. 

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

   

  Equipatge (avió)

  Facturat: 1 peça per persona fins a 32kg

  De mà: 1 peça per persona fins a 10kg (mides estàndard) 


  Reserves forma de pagament: pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada. –

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans, en el cas dels viatges de mitja distància i 30 dies, per la resta de viatges. 

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  setembre 2016