Rússia: Moscou i Sant Petersburg
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Rússia: Moscou i Sant Petersburg
 • SORTIDA GARANTIDA
Preu per persona base habitació doble
2440 €
Rússia: Moscou i Sant Petersburg

Sol·licita el teu pressupost

 • Rússia: Moscou i Sant Petersburg

  Preu per persona base habitació doble 2440 €

 • Itinerari

  1 d'agost.

  Barcelona - Zurich - Moscou

  Presentació a l'Aeroport del Prat a la Terminal 1, taulell de la Companyia SWISS a les 07,00 h . Allà contactaran amb la resta de Participants i la seva Guia acompanyant (Facturació del seu equipatge directament a Moscou ). Vol a través de Zurich. Arribada a la tarda, tràmits de duana i visat. Trasllat Privat a l'hotel. Arribada, lliurament de claus i repartiment d'habitacions. Sopar i Allotjament al Hotel Holiday Inn Moscow-Simonovsky 4*).

   

  2 d'agost

  Moscou

  Al matí, visita de la ciutat i la Catedral de Sant Basili. A la tarda visita de la Galeria Tretiakov. Allotjament.

   

  3 d'agost

  Moscou

  Al matí visita del Kremlin i 3 Catedrals. A la tarda visita al Convent de Novodevichy. Passeig en barca pel Riu Moskova. Allotjament.

   

  4 d'agost

  Moscou- Sergiev Poseu -  Pereslavl Zalessky – Yaroslavl

  Sortida cap Sergiev Poseu, un dels centres més importants de la religió ortodoxa. Visita. Continuació cap a Pereslavl Zalessky. visita del Museu Botik I, sortida cap a Yaroslav. Allotjament al Ring Hotel Premier 4 *. Allotjament.

   

  5 d'agost

  Yaroslavl (Rostov Velikiy)

  Visita de la ciutat de Yaroslavl declarada Patrimoni de la Humanitat. Allotjament.

   

  6 d'agost

  Yaroslavl – Kostroma - PLES - Suzdal.

  Sortida cap Kostroma. Visita de la ciutat. després del dinar sortida cap a Ples, ciutat petita que es troba a la vora del riu Volga. Visita de la ciutat. Trasllat a Suzdal. Allotjament al Pushkarskaya Hotel Sloboda 4 *.

   

  7 d'agost, 2015.

  Suzdal (Vladimir)

  Visita de Suzdal, considerada una obra mestra de l'arquitectura medieval russa i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de la ciutat de Vladimir considerada com el bressol de Rússia i origen de la seva història. Retorn a Suzdal. Allotjament.

   

  8 d'agost

  Suzdal - Moscou - Sant Pertersburg

  Sortida per carretera a Moscou. Arribada. després del dinar trasllat a l'estació i sortida en tren (bitllets classe turista) a Sant Petersburg. Arribada. Trasllat privat a l'hotel. Allotjament al Courtyard St. Petersburg Center West / Pushkin Hotel 4 *.

   

  9 d'agost

  Sant Petersburg
  Al matí visita de la ciutat de Sant Petersburg declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco. A la tarda, excursió a Petrodvorets (Peterhoff), residència d'estiu de Pere I el Gran, situada a uns 30 km de Sant Petersburg. Allotjament.

   

  10 d'agost

  Sant Petersburg

  Al matí, visita de la fortalesa de Sant Pere i Sant Pau i de la Església del Salvador de la sang vessada. Per la tarda visita a l'Església de Sant Isaac. Assistència a un espectacle folklòric al Palau Nikolaevsky. Allotjament.

   

  11 d'agost

  Sant Petersburg

  Visita del Museu del Hermitage. A la tarda visita al Palau de Yusupov. Allotjament.

   

  12 d'agost

  Sant Petersburg - Zurich - Barcelona

  Matí lliure. A l'hora indicada trasllat privat l'aeroport i sortida en vol de la companyia SWISS a Barcelona, via Zurich. Arribada

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d'avió en línia regular de SWISS, en classe turista - Programa de 12 dies / 11 nits - Trasllats i visites privades amb guies locals de parla hispana - Maleters en els hotels – Bitllet de tren classe turista de Moscou a Sant Petersbugo - Hotels indicats (4 *) - Pensió Completa (des del sopar del dia d'arribada a l'esmorzar del dia de sortida) - Guia acompanyant de Southern Cross durant tot el viatge - Assegurança de assistència - Taxes de bitllet (260 €).  Serveis no inclosos:

  Visat d'entrada a Rússia (120€) - Propines - Begudes - Extres - Qualsevol servei que no es detall en l'itinerari adjunt

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 2.440,00 € 2.440,00 € • Condicions generals