Ruta del Císter i el Parc de l'oli
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Ruta del Císter i el Parc de l'oli
 • 3 dies autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Ruta del Císter i el Parc de l'oli

Sol·licita el teu pressupost

 • Ruta del Císter i el Parc de l'oli
 • Itinerari

  Divendres 

  Punts d’origen - Monestir de Santes Creus-Valls

  Sortida dels punts d’origen assignats cap a la comarca de l’Alt Camp.

  Arribada al Monestir de Santes Creus on farem una visita guiada. Aquest monestir és un dels més grans i millors conservats conjunts monàstics cistercenc que es poden visitar en l’actualitat.  Fundat al 1168, protegit per la noblesa i els reis, es va convertir en un centre espiritual, d’estudis i de colonització del territori. La vida monàstica s’hi va mantenir ininterrompudament fins al 1835. Acabada la visita anirem cap a Valls. Dinar. A la tarda, visitarem el cor de la ciutat de Valls. Destaquem: El Pati, record del castell que va existir en l’Edat Mitjana; la Capella del Roser, on hi ha dos conjunts de rajoles vidrades que són una de les obres més importants de la ceràmica catalana de l’època; la Plaça del Blat i la Casa de la Vila i l’Església de Sant Joan. Hotel Class Valls. Sopar i allotjament.

   

  Dissabte

  Valls - Montblanc- Monestir de Poblet - Valls

  Esmorzar bufet a l’hotel. Anirem cap a Montblanc, la capital de la Conca de Barberà. Farem una passejada pel seu centre històric de marcat caràcter medieval.

  Seguirem el nostre recorregut cap al Monestir de Poblet el més gran de la ruta del Císter que va ser declarat al 1991 Patrimoni de la Humanitat per l’Unesco.  A més de la seva magnífica església, es conserven gairebé totes les construccions que es van construir d’acord amb les necessitats d’una comunitat en plena vitalitat i expansió i amb la protecció dels nobles  catalans - aragonesos. Dinar. La comarca de la Conca de Barberà té també una excepcional riquesa vinícola per això a la tarda visitarem un celler familiar on elaboren vins únicament amb els raïms que cultiven a les seves vinyes fruït d’una agricultura integrada amb el medi natural.

  A l’hora convinguda, retorn a Valls. Hotel Class Valls. Sopar i allotjament.

   

  Diumenge

  Valls - Vallbona de les Monges - Parc de l’Oli - Punts d’origen

  Esmorzar bufet a l’hotel. Sortirem cap a la comarca de l’Urgell on visitarem el Monestir de Vallbona de les Monges, l’únic monestir femení de la Ruta i l’únic que ha conservat ininterrompudament la comunitat durant més de 850 anys, excepte en temps de guerra.  En acabar la visita, anirem cap a les Borges Blanques. Dinar.

  A la tarda, visitarem el  Parc Temàtic de l'oli que és una bella mostra i resum del temps, la cultura i l'economia d'un poble i de tota una comarca dedicada a aquest producte.

  A l’hora convinguda, retorn cap als nostres punts d’origen

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar. Pensió completa i begudes incloses en els àpats (aigua i vi). Allotjament  a l’hotel indicat.  Tots els serveis definits a l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI
 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Manlleu, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 40 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  juny 2013