Ruta del Císter
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Ruta del Císter
 • Autocar 3 dies, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
250 €
Ruta del Císter

Sol·licita el teu pressupost

 • Ruta del Císter

  Preu base per persona en habitació doble 250 €

 • Itinerari

  Primer dia.

  Punts d’origen - Monestir de Santes Creus - Valls.

  Sortida dels punts d’origen assignats cap a la comarca de l’Alt Camp. Arribada al Monestir de Santes Creus on farem una visita guiada. Aquest monestir és un dels més grans i millor conservats conjunts monàstics cistercenc que es poden visitar en l’actualitat. Fundat al 1168, protegit per la noblesa i els reis, es va convertir en un centre espiritual, d’estudis i de colonització del territori. La vida monàstica s’hi va mantenir ininterrompudament fins al 1835. Acabada la visita anirem cap a Valls. Dinar. A la tarda, visitarem el cor de la ciutat de Valls. Destaquem: El Pati, record del castell que va existir en l’Edat Mitjana; la Capella del Roser, on hi ha dos conjunts de rajoles vidrades que són una de les obres més importants de la ceràmica catalana de l’època; la Plaça del Blat i la Casa de la Vila i l’Església de Sant Joan. Hotel Class Valls 3***Sopar i allotjament.

   

  Segon dia.

  Valls - Montblanc - Monestir de Poblet.

  Esmorzar bufet a l’hotel. Anirem cap a Montblanc, la capital de la Conca de Barberà. Farem una passejada pel seu centre històric de marcat caràcter medieval. Seguirem el nostre recorregut cap al Monestir de Poblet, el més gran de la ruta del Císter que va ser declarat al 1991 Patrimoni de la Humanitat per l’Unesco.  A més de la seva magnífica església, es conserven gairebé totes les construccions que es van construir d’acord amb les necessitats d’una comunitat en plena vitalitat i expansió i amb la protecció dels nobles  catalans - aragonesos. Dinar. La comarca de la Conca de Barberà té també una excepcional riquesa vinícola per això a la tarda visitarem un celler familiar on elaboren vins únicament amb els raïms que cultiven a les seves vinyes, fruït d’una agricultura integrada amb el medi natural. A l’hora convinguda, retorn a Valls. Hotel Class Valls. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia.

  Valls - Vallbona de les Monges - Parc de l’Oli - Punts d’origen.

  Esmorzar bufet a l’hotel. Sortirem cap a la comarca d’Urgell on visitarem el Monestir de Vallbona de les Monges, l’únic monestir femení de la Ruta i l’únic que ha conservat ininterrompudament la comunitat durant més de 850 anys, excepte en temps de guerra. En acabar la visita, anirem cap a les Borges Blanques. Dinar. A la tarda, visitarem el Parc Temàtic de l'oli que és una bella mostra i resum del temps, la cultura i l'economia d'un poble i de tota una comarca dedicada a aquest producte. A l’hora convinguda, retorn cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar. Pensió completa i begudes incloses en els àpats (aigua i vi). Allotjament  a l’hotel indicat.  Tots els serveis definits a l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d'assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Document Nacional de Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb el del DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 300,00 € 250,00 €

  Suplement individual 35.00€
  60 o + anys -10.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 10.00€
  Porta'ns amics -10.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

  La sortida del 31 d'Octubre gaudiran d'un sopar típic de castanyada.

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  gener 2014