Ruta dels pobles blancs amb AVE
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Ruta dels pobles blancs amb AVE
 • 6 dies, AVE i autocar, tot inclòs, guia acompanyant.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
860 €
Ruta dels pobles blancs amb AVE

Sol·licita el teu pressupost

 • Ruta dels pobles blancs amb AVE

  Preu base per persona en habitació doble 860 €

 • Itinerari

  El blanc de la calç va enllaçant un poble amb un altre a la Ruta que al nord de la província travessa la Serra de Cadis, un recorregut abrupte, saborós, verd i emocionant: la Ruta dels Pobles Blancs. En ella encara perviuen històries del què va ser la vida quotidiana del Al-Andalus.

   

   

  Primer dia. Dilluns.

  Punts d’origen – Estació Sants Barcelona - Málaga.  

  Sortida dels nostres punts de recollida assignats en direcció a l’Estació de Sants de Barcelona, on agafarem el tren AVE a les 8.30 hores en direcció a Málaga. Viatjarem còmodament sense maletes ja que serán traslladades amb el nostre autocar. Arribada prevista a les 14.25 h. Dinar. A la tarda realitzarem la visita guiada de la ciutat de Málaga, capital de la Costa del Sol. Podrem veure l'exterior del nou Centre Pompidou i farem un recorregut pel centre, on trobarem la Casa Natal de Picasso i continuarem amb el casc antic. Destaquem la visita de la Catedral, un dels millors temples del renaixement andalús. Coneguda popularment com “La Manquita” és un dels monuments més importants de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Tryp Alameda 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia. Dimarts.  

  Málaga:  Ronda i Marbella.

  Esmorzar a l’hotel.  Sortida cap a Ronda, amb el seu famós “Tajo” i el ric patrimoni cultural del seu centre històric. Farem la visita guiada de la ciutat, on destaquem la Casa Bosco, exemple de casa senyorial del segle XIX amb belles vistes en ple cor del Conjunt Històric, i l’Església de Santa Maria la Major. Dinar. A l’hora indicada, anirem cap a Marbella, situada en una bonica badia, on podrem passejar pel cèlebre “Puerto Banús”. Retorn a Málaga. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia. Dimecres.

  Málaga – Véjer de la Frontera – Cádiz – El Puerto de Santa María.

  Esmorzar. Sortida a primera hora del matí cap a Véjer de la Frontera, declarada conjunt històric. Passejarem pel seu centre històric on destaca l’arquitectura popular d’origen àrab i el seu barri jueu. Dinar. Continuació cap a Cádiz i visita guiada de la ciutat. Recorrerem el centre històric en el que trobem edificis emblemàtics com el mercat, la “Plaza de las Flores”, la “Plaza de San Antonio”, la Catedral nova o el recinte emmurallat d’origen almohade. Finalitzada la visita, ens traslladarem al Puerto de Santa María. Sopar i allotjament a l’hotel Monasterio San Miguel 4* o similar.

   

  Quart dia. Dijous.

  El Puerto de Santa María: Arcos de la Frontera, El Bosque,  Grazalema i  Ubrique.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap a Arcos de la Frontera, porta d’entrada a la Ruta dels Pobles Blancs. Farem la visita guiada pels típics carrerons estrets i costeruts per conèixer la Plaça del “Cabildo”, el Mirador de la Penya, la Basílica de Santa Maria de la Assumpció, l’Església de Sant Pere Apòstol i el Jardí Andalusí, entre d’altres. Continuarem el nostre recorregut cap a la població de El Bosque, on visitarem el centre d’interpretació de la Serra de Grazalema. Dinar. Sortida cap a la població de Grazalema amb breu parada als seus miradors. Seguidament anirem a Ubrique, coneguda per la seva tradició en treballs de marroquineria, on disposarem de temps lliure. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Cinquè dia. Divendres.

  El Puerto de Santa María: Castell de Rota, Sanlúcar de Barrameda, Jérez de la Frontera.

  Esmorzar . Avui començarem amb la visita de l’emblemàtica població del Puerto de Santa María. Cor de la badia de Cádiz, el seu casc urbà ha sigut i serà sempre un dels atractius més contemplats. Continuarem la nostra ruta amb la visita del Castell de “Luna” de Rota, interessant tant pel seu valor històric cultural com per la seva gran bellesa. En acabar, anirem a Sanlúcar de Barrameda, port natural que forma la desembocadura del riu Guadalquivir. Dinar. A la tarda, seguirem cap a Jerez de la Frontera. Visitarem el seu casc històric, declarat conjunt històric artístic, i una típica bodega. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia. Dissabte.

  El Puerto de Santa María – Santa Justa (Sevilla) – Estació Sants Barcelona – Punts d’origen.

  Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, sortida cap a l’estació de l’AVE de Santa Justa (Sevilla). Dinar. Sortida prevista el tren de les 14.50 h en direcció a Barcelona. Viatjarem còmodament sense maletes ja que serán traslladades amb el nostre autocar. Arribada a l’Estació de Sants de Barcelona prevista a les 20.22 h. Trasllat als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet de tren AVE en classe turista de Barcelona a Màlaga, d`anada, i tornada de Santa Justa (Sevilla) a Barcelona. Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament als hotels descrits a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat  com  inclòs.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Barcelona. Estació de Sants, Girona, Granollers, Lleida. Viatjaran amb maletes, Manlleu, Manresa, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona. Viatjaran amb maletes, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 995,00 € 860,00 €

  Suplement individual 200.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -24.00€

  Opcional:
  60 o + anys -25.00€
  Porta'ns amics -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€

  Les sortides de Lleida i Tarragona viatjaran amb maletes.

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.
  • Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no ha­gin viatjat mai amb nosaltres. gaudireu del nostre preu espe­cial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  octubre 2014