Ruta romàntica d'Alemanya
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Ruta romàntica d'Alemanya
 • 5 dies, avió, autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona base habitació doble
1025 €
Ruta romàntica d'Alemanya

Sol·licita el teu pressupost

 • Ruta romàntica d'Alemanya

  Preu per persona base habitació doble 1025 €

 • Itinerari

  28 d’octubre. Divendres.

  Barcelona – Frankfurt- Heidelberg

  Presentació als mostradors de facturació de la companyia Lufthansa de la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 06.00 h per sortir en el vol directe LH1137 a les 08.00 h amb destinació a Frankfurt. Arribada prevista a les 10.10 hrs i trasllat a Heildelberg. Arribada a l’hotel i dinar. A la tarda, realitzarem una visita guiada d’aquesta ciutat situada a la riba del riu Neckar, de la qual destaquem les runes del Castell, envoltat de boscos i jardins i el barri antic, on trobarem la universitat més antiga i famosa d’Alemanya. En acabar, disposarem de temps lliure. Sopar. Allotjament a l’hotel NH Heidelberg 4* o similar.

   

  29 d’octubre. Dissabte.

  Heidelberg - Rothernburg ob der Tauber – Dinkelsbül - Nördlingen

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens desplaçarem fins a Rotherburg ob der Tauber, on realitzarem una visita guiada d’aquesta ciutat que sembla sortir d’un conte. Passejarem pel centre històric enmig de carrerons i places de cases d’entramats de fusta. Dinar. A la tarda seguirem la nostra ruta cap a Nördlingen i farem una breu parada a Dinkelsbül, on podrem admirar les seves característiques casetes amb teulades a dues aigües i la seva catedral. A l’hora convinguda, sortida cap a Nördlingen, ciutat medieval envoltada per una muralla que es pot recórrer en la seva totalitat. Arribada, sopar i allotjament a l’hotel NH Norlingen City 4* o similar.

   

  30 d’octubre. Diumenge.

  Nördlingen – Ülm - Füssen

  Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el matí a visitar Nördlingen. El conjunt de cases del s.XIV al XVI i els edificis públics de l’interior de la zona emmurallada és admirable. Destaca el “Daniel”, la torre de l’església de Sant Jordi d’estil gòtic. Acabada la visita, sortirem cap a Ülm. Dinar.  Amb la nostra guia passejarem pel centre d’ Ülm, ciutat plena de petits racons pintorescos i on admirarem l’agulla gòtica de la seva catedral, la qual és la més alta d’Alemanya. A l’hora convinguda, sortida cap a Füssen. Sopar i allotjament a l’hotel Luitpoldpark Hotel 4* o similar.

   

  31 d’octubre. Dilluns.

  Füssen – Linderhof – Oberammergau –Füssen

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el palau de Linderhof, d’estil versallesc, el més petit dels construïts per Lluís II de Baviera i l’únic que va veure acabat. A l’interior destaquem les dues sales de tapissos, la Cambra d’Audiències, el Saló dels Miralls i el dormitori, entre d’altres. Cada habitació és més luxosa i recarregada que l’anterior, reflectint totes elles l’excentricitat del Rei Boig. Admirarem també l’exterior d’esplèndids jardins amb un gran estany i on es troba la Gruta de Venus, on el rei escoltava Wagner. Acabada la visita, anirem a Oberammergau. A moltes de les façanes d’aquest poble podrem admirar frescos que són verdaderes obres d’art conegudes amb el nom de “Lüftlmalerei”. Dinar. Acabada la visita i abans d’arribar a Füssen visitarem l’església de Wies, una joia de l’art barroc alemany. Arribada a Füssen, ciutat situada als peus dels Alps, en la qual passejarem pel bonic centre històric de la ciutat amb la nostra guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  01 de novembre. Dimarts

  Füssen - Neuschwanstein - Landsberg- Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dirigirem fins a l’espectacular castell de Neuschwanstein, conegut com el Castell de Rei Boig, el castell més espectacular construït per Lluís II. I Situat en un cim, el castell té una arquitectura de fantasia que mereix una visita.  El castell compta amb pintures inspirades en les operes de Richard Wagner, a qui el rei admirava fins a límits insospitats. Acabada la visita, ens desplaçarem fins a Landsberg, situada a la riba del riu Lech. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Munic per agafar el vol de la companyia Lufthansa LH 1816 de les 19.15 hrs. Arribada prevista a Barcelona les 21.15 hrs.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista de la companyia Lufthansa (horaris definitius a la documentació de viatge), amb el vol directe a Frankfurt i tornada des de Munic. Allotjament en hotels 4*. Pensió completa. Visites segons itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Begudes als àpats. Extres personals. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència obligatòria, el nom i cognoms han de coincidir amb el del document
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 1.135,00 € 1.025,00 €

  Suplement habitació individual 230.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 95.00€
  Compra Anticipada -30.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -30.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

  Equipatge de ma (avió)

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2016