Ruta romàntica d'Alemanya
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Ruta romàntica d'Alemanya
 • 5 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
1175 €
Ruta romàntica d'Alemanya

Sol·licita el teu pressupost

 • Ruta romàntica d'Alemanya

  Preu base per persona en habitació doble 1175 €

 • Itinerari

   

  La Ruta Romàntica d’Alemanya rep aquest nom per l’emoció que s’experimenta al recórrer les seves ciutats medievals i els seus castells de conte des de Wurzburg fins a Fussen als peus dels Alps. Descobriràs llocs tan bonics com Rothenburg ab der Tauber o Dinkesbül. No et perdis el castell de Neuswanstein que va inspirar a Walt Disney. Aquesta ruta t’atraparà!

   

   

  12 de setembre. Dijous.

  Barcelona – Frankfurt – Würzburg – Margetshochheim

  Presentació als mostradors de facturació de la companyia Lufthansa de la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 06.00 hores per sortir en el vol directe LH1137 a les 08.00 hores amb destinació Frankfurt. Arribada prevista a les 10.10 hores i trasllat a Würzburg. Arribada a l’hotel i dinar. A la tarda visitarem la localitat de Würzburg, famosa per la seva arquitectura barroca i rococó.  Més enllà de la monumental Residenz i de la fortalesa Marienberg, dos emblemes històrics de la ciutat, Würzburg ofereix el conjunt de les torres de la catedral de Neumünster, Grafeneckart i Käppele. Recorrent el seu casc antic es pot comprendre la magnitud del patrimoni històric que encara conserva aquesta interessant ciutat. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l'Hotel Eckert 4* o similar.

   

  13 de setembre. Divendres.

  Margetshochheim - Rothernburg ob der Tauber – Dinkelsbül - Nördlingen

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens desplaçarem fins a Rotherburg ob der Tauber, on realitzarem una visita guiada d’aquesta ciutat que sembla sortida d’un conte. Passejarem pel centre històric enmig de carrerons i places de cases d’entramats de fusta. Dinar. A la tarda seguirem la nostra ruta cap a Nördlingen i farem una breu parada a Dinkelsbül, on podrem admirar les seves característiques casetes amb teulades a dues aigües i la seva catedral. A l’hora convinguda, sortida cap a Nördlingen, ciutat medieval envoltada per una muralla que es pot recórrer en la seva totalitat. Arribada, sopar i allotjament al 2nd Home Hotel 4* o similar.

   

  14 de setembre. Dissabte.

  Nördlingen – Ülm - Füssen

  Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el matí a visitar Nördlingen. El conjunt de cases del segle XIV al XVI i els edificis públics de l’interior de la zona emmurallada és admirable. Destaca el “Daniel”, la torre de l’església de Sant Jordi d’estil gòtic. Acabada la visita, sortirem cap a Ülm. Dinar. Amb la nostra guia passejarem pel centre d’ Ülm, ciutat plena de petits racons pintorescos i on admirarem l’agulla gòtica de la seva catedral, la qual és la més alta d’Alemanya. A l’hora convinguda, sortida cap a Füssen. Sopar i allotjament al Luitpoldpark Hotel 4* o similar.

   

  15 de setembre. Diumenge.

  Füssen – Linderhof – Oberammergau – Füssen

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el palau de Linderhof, d’estil versallesc, el més petit dels construïts per Lluís II de Baviera i l’únic que va veure acabat. A l’interior destaquem les dues sales de tapissos, la Cambra d’Audiències, el Saló dels Miralls i el dormitori, entre d’altres. Cada habitació és més luxosa i recarregada que l’anterior, reflectint totes elles l’excentricitat del Rei Boig. Admirarem també l’exterior d’esplèndids jardins amb un gran estany i on es troba la Gruta de Venus, on el rei escoltava Wagner. Acabada la visita, anirem a Oberammergau. En moltes de les façanes d’aquest poble podrem admirar frescos que són verdaderes obres d’art conegudes amb el nom de “Lüftlmalerei”. Dinar. Acabada la visita i abans d’arribar a Füssen visitarem l’església de Wies, una joia de l’art barroc alemany. Arribada a Füssen, ciutat situada als peus dels Alps, en la qual passejarem pel bonic centre històric de la ciutat amb la nostra guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  16 de setembre. Dilluns.

  Füssen – Neuschwanstein – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dirigirem fins a l’espectacular castell de Neuschwanstein, conegut com el Castell de Rei Boig, el castell més espectacular construït per Lluís II. Situat en un cim, el castell té una arquitectura de fantasia que mereix una visita.  El castell compta amb pintures inspirades en les òperes de Richard Wagner, a qui el rei admirava fins a límits insospitats. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Munic per agafar el vol de la companyia Lufthansa LH 1816 de les 19.15 hores. Arribada prevista a Barcelona les 21.15 hores. Fi dels nostres serveis. 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufthansa. Barcelona - Frankfurt - Munic - Barcelona. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb aigua inclosa als àpats.
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Guia local en destí.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar del primer dia.
  • Begudes en els àpats.
  • Propines als serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència obligatòria, el nom i cognoms han de coincidir amb el del document
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 1.175,00 € 1.150,00 €

  Suplement habitació individual 225.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 125.00€
  Compra Anticipada -25.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, Desembre 2018.