Saly (Senegal) Cap d'any al sol
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Saly (Senegal) Cap d'any al sol
 • Avió, 7 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base des de 1.745€
1745 €
Saly (Senegal) Cap d'any al sol

Sol·licita el teu pressupost

 • Saly (Senegal) Cap d'any al sol

  Preu base des de 1.745€ 1745 €

 • Itinerari

  27 Desembre.

  Barcelona - Dakar.

   

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1, mostrador de Iberia a les 12:30 h. Sortida en el vol IB2761 a Madrid i connexió amb el vol d’Iberia directe a Dakar. Arribada a les 22:45 h. (-1 h. diferencia horària). Trasllat a l’hotel Novotel de Dakar o similar. Distribució d’habitacions i allotjament.

   

  28 Desembre.

  Dakar - Desert de Lompul.

   

  Esmorzar bufet. Trasllat al moll per embarcar-nos en el ferri a l’illa de Goree, punt de partida dels esclaus cap a Amèrica. Visitarem el centre d’internament dels esclaus, actualment convertit en museu. Dinar. Retorn en ferri a Dakar.

  Sortida en direcció al nord del país, fins el desert de Lompul.  Allotjament en jaimas totalment confortables amb dutxa inclosa. Sopar en un entorn meravellós gaudint de l’espectacle del cel il·luminat per milers d’estels.

   

  29 Desembre.

  Desert de Lompul - Llac Rosa - Sally.

   

  Esmorzar. Passejada en dromedari per les dunes daurades. Sortida cap al Llac Rosa, escenari de l’arribada del Paris-Dakar.

  Dinar. A la tarda gaudirem d’un emocionant recorregut en vehicles 4x4 per les dunes de la platja.  Sortida en el nostre autocar cap al sud del país on es troba la zona turística de Sally. Arribada a l’hotel Le Lamantin Beach 5*****. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  30 Desembre.

  Sally:

   

  Esmorzar.   Mati lliure per descansar i gaudir de la piscina de l’hotel i de la seva platja tropical. Al migdia, sortirem a la propera reserva d’animals de Bandia per dinar. En acabat farem un safari en vehicles especials per descobrir els impressionants boscos d’arbres baobabs i observar tot tipus d’antílops, girafes, facoquers i fins i tot rinoceronts.  Finalitzada l’excursió retorn a l’hotel per sopar. Allotjament.

   

  31 Desembre.

  Sally: Delta del Saloum i Revetlla de Cap d’any.

   

  Esmorzar. A primera hora sortirem cap a l’àrea protegida del Delta del Saloum. De camí visitarem un mercat local on els olors i els colors de les especies sobresurten en l’ambient. Arribada al Saloum on embarcarem en petites embarcacions per conèixer aquest espai natural de manglars, habitat d’infinitat d’aus. Desembarcarem en una acollidora illa per dinar a base de peix fresc de la zona. Retorn a l’hotel on tindrem temps per preparar-nos pel sopar.

  Sopar especial de Cap d’any amb orquestra i ball.  Nit a l’hotel.

   

  1 Gener.

  Sally.

   

  Esmorzar.  Mati lliure per descansar i gaudir del sol i la platja. Dinar a l’hotel. A la tarda ens traslladarem a l’aeroport de Dakar. Tràmits de facturació directes a Barcelona. Sortida en el vol IB3723 a les 23:30 h. Nit a l’avió.

   

  2 Gener.

  Barcelona.

   

   Arribada a l’aeroport de Madrid i connexió en vol a Barcelona. Arribada a les 7:55 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Iberia. Assistència a l’aeroport. Allotjament en hotel 5* sup. Trasllats. Pensió completa. Sopar i revetlla de Cap d’Any inclosa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica de viatges.

     Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base des de 1.745€ 1.940,00 € 1.745,00 €

  Suplement individual 890.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 380.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d´anul·lació 25.00€

  Preu PVP menors de 2 a 12anys :  1.740,00€;  Preu clients menors de 2 a 12 anys 1.545,00€ sempre compartint habitació amb 2 adults, consulteu disponibilitat

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

  Fer arribar copia del passaport a la nostra central de reserves

 • Condicions generals

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.

   

  Si algun passatger té problemes de mobilitat o discapacitat sensorial, si us plau, contacteu amb nosaltres abans de fer la reserva.