Samarcanda, ruta de la seda
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Samarcanda, ruta de la seda
 • avió 9 dies 8 nits, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base
1690 €
Samarcanda, ruta de la seda

Sol·licita el teu pressupost

 • Samarcanda, ruta de la seda

  Preu base 1690 €

 • Itinerari

  25 d`abril. Divendres. 

  Barcelona – Istanbul – Tashkent.

  Presentació a l`aeroport de Barcelona. Terminal 1 a les 15:00 h. Sortida en el vol TK1856 a les 17:35 h.  Canvi d`avió a l`aeroport d`Istanbul, nit a l`avió.  

   

  26 d`abril. Dissabte.

  Tashkent.

  Arribada a l`aeroport de Tashkent a les 6:30 h. Asistencia i trasllat a l`hotel Tashkent Palace 4*. Esmorzar bufet. Visita guiada de la capital de l`Uzbekistan. Destaquem la plaça de la Independència i Eternitat, la plaça d`Amir Temur, les espectaculars avingudes modernes de la ciutat amb les seves fonts. Dinar. També visitarem el casc antic. Sopar en un cèntric restaurant. Retorn a l`hotel i allotjament.

   

  27 d`abril. Diumenge.

  Tashkent – Jiva “vuitena meravella del món”.

  Esmorzar bufet.  Trasllat a l`aeroport per sortit en un vol local a la ciutat de Urgent, des d`on ens traslladarem a Jiva (30 km.) Visita d’aquesta petita població murallada , plena de palaus, mesquites i madrasses . Un dels  conjunts arquitectònics més importants és el de Ichan-Kala (segles XII-XIX), amb diferents monuments protegits per la UNESCO. Dinar en un restaurant local i temps per passejar per aquest museu a l’ aire lliure. Sopar i allotjament a l ‘hotel Asia Khiva 3* superior o similar.

   

  28 d`abril. Dilluns.

  Jiva - Bujara.

  Esmorzar bufet. Sortida en autocar, creuant el desert de  Kyzyl-Ku  I seguint la ruta de las antigues  Caravanes (450 km) dinar en rura. Arribada  a Bujara I allotjament a l’hotel Asia Bukhara 4* sopar i allotjament.

   

  29 d`abril. Dimarts.

  Bujara. 

  Després d’esmorzar iniciarem la visita d’aquesta històrica ciutat de més de 25 segles d’antiguitat :  El Mausoleu dels Samani, les fonts sagrades de  Chashmai Ayub, La Mesquita Bolo Hauz, La Ciutadella d’ Ark,   El minaret Kalyan i Mesquita Poi Kalyan, les Madrasses Ulughbek i Abdullazizkan , el conjunt arquitectònic de  Lyabi Hauz  .Dinar en un restaurant  i continuació de la visita amb més punts d’ interès:  Cúpula Toki Telpak Furushon i  Mezquita Magoki Attory i la  Cúpula Toki Sarafon. Al capvespre gaudirem d’ un sopar i show folklòric en una Antiga Madrassa. Allotjament.

   

  30 d`abril. Dimecres.

  Bujara - Shahrisabz – Samarcanda.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a Shahrisabz, ciutat natal de Tamerlan (290 km).  Visita de les runes del Palau Ak-Saray (segles XIV-XV); el conjunt Dor-ut Saodat I Dor-ut Tillovat. Dinar en un restaurant local . Per la tarda continuació a  Samarcanda (150 km).

  Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’ hotel Asia Samarkand categoria 4* o similar.

   

  1 de maig. Dijous. 

  Samarcanda.

  Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat, clau en la ruta de la seda a l’edat mitjana, plena de màgia i encant. Destaquem la Plaça Registán on podrem admirar les tres portes monumentals de les Madrases Ulughbek (segle XV),  Shir Dor (segle XVII) i  Tilla-Kori (segle XVII). També visitarem el Mausoleo Guri Emir, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda (segles IX-XV) i  l’ Observatori de Ulughbek. Dinar en un restaurant local. Per la tarda continuació de la visita de les  excavacions i Museu de la ciutat de l’ antiga Afrosiyab. Sopar en un restaurant local. l`hotel Tashkent Palace 4*

   

  2 de maig. Divendres. 

  Samarcanda - Tashkent.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí  continuarem  la visita amb la  Mesquita Bibi-Khonum i gaudirem de temps per compres en el Bazar Siab. Dinar en un  restaurant local. Per la tarda retorn a la capital del país , en el tren d’alta velocitat “Afrosiab” i en categoria superior.  Arribada a Tashkent i panoràmica nocturna de la ciutat. Sopar en un restaurant local . Trasllat a l’ aeroport, per sortir en vol nocturn a Istanbul.

   

  3 de maig. Dissabte.

  Istanbul - Barcelona.

  Connexió en vol de Turkish Airways. Arribada a  Barcelona a les 16:40 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista de la companya Turkish airlines en els vols Barcelona / Tashkent via Istanbul y retorn. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Pensió completa en tot l’ itinerari. Totes les visites definides en l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança d’assistència en viatge.   Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en general i als àpats. Qualsevol servei no esmentat expressament com inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base 1.990,00 € 1.690,00 €

  .Suplement habitació individual 250.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 285.00€
  Visat d'entrada 25.00€
  Compra Anticipada -50.00€
  .Assegurança d´assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -50.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 30 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data setembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 30 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  desembre 2013