Samarcanda, ruta de la seda
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Samarcanda, ruta de la seda
 • 9 dies, avió, guia acompanyant, tot inclòs
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
1825 €
En Preparació
Samarcanda, ruta de la seda

Sol·licita el teu pressupost

 • Samarcanda, ruta de la seda

  Preu base per persona en habitació doble 1825 €

 • Itinerari

  A través de la Ruta de la seda, podràs descobrir ciutats d’ensomni al mig del desert d’Uzbekistan. Les tres principals són: Jiva, un paradís perdut al Nord del desert de Karakum i considerada l'octava meravella del món; Bujara, la ciutat comercial i las dels minarets i Samarcanda, un oasi de cúpules blaves

   

   

   

  25 d`abril. Dissabte.

  Barcelona – Istanbul – Tashkent.

  Presentació a l`aeroport de Barcelona. Terminal 1 mostrador Turkish Airlines a les 10:00 h. Sortida en el vol TK1854 a les 12:25 h.  Canvi d`avió a l`aeroport d`Istanbul i arribada a Tashkent a les 01.40. Trasllat a l’hotel City Palace 4*. Allotjament. 

   

  26 d`abril. Diumenge.

  Tashkent.

  Esmorzar bufet. Visita guiada de la capital de l`Uzbekistan. Destaquem la plaça de la Independència i Eternitat, la plaça d`Amir Temur, les espectaculars avingudes modernes de la ciutat amb les seves fonts. També visitarem el casc antic. Dinar en un cèntric restaurant. Temps lliure abans de sopar. Retorn a l`hotel sopar i allotjament.

   

  27 d`abril. Dilluns.

  Tashkent – Jiva “la vuitena meravella del món”.

  Esmorzar bufet.  Trasllat a l`aeroport per sortit en un vol local a la ciutat de Urgent, des d`on ens traslladarem a Jiva (30 km.) Visita d’aquesta petita població murallada , plena de palaus, mesquites i madrasses . Un dels  conjunts arquitectònics més importants és el de Ichan-Kala (segles XII-XIX), amb diferents monuments protegits per la UNESCO. Dinar en un restaurant local i temps per passejar per aquest museu a l’ aire lliure. Sopar i allotjament a l ‘hotel Asia Khiva 3* superior o similar.

   

  28 d`abril. Dimarts.

  Jiva - Bujara.

  Esmorzar bufet. Sortida en autocar, creuant el desert de  Kyzyl-Ku  I seguint la ruta de las antigues  Caravanes (450 km). Dinar en ruta. Arribada  a Bujara, sopar i allotjament a l’hotel Devon Begi 3* superior.

   

  29 d`abril. Dimecres.

  Bujara. 

  Després d’esmorzar iniciarem la visita d’aquesta històrica ciutat de més de 25 segles d’antiguitat :  El Mausoleu dels Samani, les fonts sagrades de  Chashmai Ayub, La Mesquita Bolo Hauz, La Ciutadella d’ Ark,   El minaret Kalyan i Mesquita Poi Kalyan, les Madrasses Ulughbek i Abdullazizkan , el conjunt arquitectònic de  Lyabi Hauz  .Dinar en un restaurant  i continuació de la visita amb més punts d’ interès:  Cúpula Toki Telpak Furushon i  Mezquita Magoki Attory i la  Cúpula Toki Sarafon.

  Al capvespre gaudirem d’ un sopar i show folklòric en una Antiga Madrassa. Allotjament.

   

  30 d`abril.

  Dijous. Bujara - Shahrisabz – Samarcanda.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a Shahrisabz, ciutat natal de Tamerlan (290 km).  Visita de les runes del Palau Ak-Saray (segles XIV-XV); el conjunt Dor-ut Saodat I Dor-ut Tillovat. Dinar en un restaurant local . Per la tarda continuació a  Samarcanda (150 km). Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’ hotel Asia Samarkand categoria 4* o similar.

   

  1 de maig.  Divendres.

  Samarcanda.

  Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat, clau en la ruta de la seda a l’edat mitjana, plena de màgia i encant. Destaquem la Plaça Registán on podrem admirar les tres portes monumentals de les Madrases Ulughbek (segle XV),  Shir Dor (segle XVII) i  Tilla-Kori (segle XVII). També visitarem el Mausoleo Guri Emir, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda (segles IX-XV) i  l’ Observatori de Ulughbek. Dinar en un restaurant local. Per la tarda continuació de la visita de les  excavacions i Museu de la ciutat de l’ antiga Afrosiyab. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’ hotel.

   

  2 de maig.  Dissabte.

  Samarcanda - Tashkent.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí  continuarem  la visita amb la  Mesquita Bibi-Khonum I gaudirem de temps per compres en el Bazar Siab. Dinar en un  restaurant local. Per la tarda retorn a la capital del país , en el tren d’alta velocitat “Afrosiab”.  Arribada a Tashkent i panoràmica nocturna de la ciutat. Sopar en un restaurant local . Trasllat a l’ aeroport, per sortir en vol nocturn a Istanbul a les 03.00 hores .Nit a l’avió

   

  3 de maig. Diumenge.

  Istanbul - Barcelona.

  Arribada a Istanbul i connexió en vol de Turkish Airlines TK/1853 des les 08.40. Arribada a  Barcelona a les 11.25 h.

  Fi dels nostre serveis

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d`avió en classe turista de la companyia Turkish Airways. Trasllats privats en autocars amb aire condicionat. Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l`itinerari o similars. Pensió completa durant tot el viatge. Entrades incloses segons l’itinerari.  Guia acompanyant de Promoviatges en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport , 1 foto carnet
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 2.100,00 € 1.825,00 €

  Suplement habitació individual 250.00€
  Compra Anticipada -50.00€
  .Taxes aèries i de seguretat 295.00€
  Visat d’entrada a Uzbekistan 30.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -50.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  setembre 2014