Samarcanda, Ruta de la Seda
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Samarcanda, Ruta de la Seda
 • 9 dies, tot inclòs i guia acompanyant. Grup màxim 25 persones.
Preu base per persona en habitació doble
2025 €
Samarcanda, Ruta de la Seda

Sol·licita el teu pressupost

 • Samarcanda, Ruta de la Seda

  Preu base per persona en habitació doble 2025 €

 • Itinerari

  05 d’octubre. Dissabte.

  Barcelona – Moscou – Taixkent

  Presentació a les 09.00 hores als mostrador de facturació de la companyia Aeroflot de la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona. Sortida en el vol SU/2639 a les 11.50 h. Arribada a l’aeroport de Moscou i connexió amb el vol direcció Taixkent, on arribarem a les 02.45 hores. Trasllat i allotjament a l’Hotel City Palace 4* o similar.

   

  06 d’octubre. Diumenge.

  Taixkent

  Esmorzar a l’hotel. Al migdia començarem la visita guiada de la capital de l’Uzbekistan, principal centre econòmic i cultural. Descobrirem la plaça de la Independència i Eternitat, la plaça d’Amir Temur i les espectaculars avingudes modernes de la ciutat amb les seves fonts. També visitarem el seu nucli antic. Dinar en un cèntric restaurant. Més tard disposarem de temps al Basar Chorsu, mercat ple de productes locals. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

   

  07 d’octubre. Dilluns.

  Taixkent – Khiva, “la vuitena meravella del món”

  Esmorzar a l’hotel.  Trasllat a l’aeroport per sortir en un vol intern fins a la ciutat d’Urgench, des d’on ens traslladarem a Khiva, situada a uns 30 quilòmetres. Un cop hi arribem, visitarem aquesta petita població emmurallada, plena de palaus, mesquites i madrasses. Un dels seus conjunts arquitectònics més importants és Itchan-Kala, ciutadella situada a dins de Khiva i que era l’última etapa de les caravanes abans de la travessa del desert a Iran. Dinar en un restaurant local. A la tarda continuarem la visita de la població considerada com un preciós museu a l’aire lliure amb diferents monuments protegits per la Unesco. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Bek Khiva 3* superioro similar.

   

  08 d’octubre. Dimarts.

  Khiva – Bukhara

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol intern a Bukhara. Arribada a mig matí i trasllat a aquesta històrica ciutat de més de 25 segles d’antiguitat. Iniciarem la visita pel Mausoleu dels Samani, les fonts sagrades de  Chashmai i la Mesquita de Bolo Hauz. Dinar en un restaurant Italià. A la tarda continuarem la visita de la Ciutadella d’Ark,  el minaret Kalyan i Mesquita Poi Kalyan, les Madrasses Ulughbek i Abdullazizkan o el conjunt arquitectònic de Lyabi Hauz. Trasllat a l’Hotel Omar Khayam 4* o similar. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

   

  09 d’octubre. Dimecres.

  Bukhara

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí continuarem la visita pels punts d’interès més rellevants de la ciutat com la Cúpula Toki Telpak Furushon, la Mesquita Magoki Attory, la Cúpula Toki Sarafon i Chor Minor. Dinar en un restaurant. A la tarda disposarem de temps lliure per passejar pels seus carrers i assistirem a un concert folklòric en una de les seves Madrasses. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

   

  10 d’octubre. Dijous.

  Bukhara – Xahrisabz – Samarcanda

  Esmorzar a l’hotel. Durant la nostra ruta cap a Samarcanda, farem una parada a Xahrisabz, la ciutat natal de Tamerlan (290 km), on podrem visitar les runes del Palau Ak-Saray, datades dels segles XIV-XV i el conjunt Dor-ut Saodat i Dor-ut Tillovat. Dinar en un restaurant local. A la tarda arribarem a Samarcanda, una de les ciutats més antigues del món i punt estratègic de la ruta de la seda. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Emirkhan 4* o similar.

   

  11 d’octubre. Divendres.

  Samarcanda

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem una ciutat plena de màgia i encant i antic punt clau en la ruta de la seda. De Samarcanda en destaquem la plaça Registan, on podrem admirar les tres portes monumentals de les Madrases Ulughbek,  Shir Dor i  Tilla-Kori. També visitarem el Mausoleu Guri Emir, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda i  l’Observatori de Ulughbek. Dinar en un restaurant local. A la tarda disposarem de temps per passejar per la ciutat. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

   

  12 d’octubre. Dissabte.

  Samarcanda – Taixkent

  Esmorzar a l’hotel. Al matí continuarem  la visita d’aquesta ciutat amb la  Mesquita Bibi-Khonum. També disposarem de temps lliure per realitzar algunes compres al Bazar Siab, el basar més gran de Samarcanda. Dinar en un  restaurant local. A la tarda, tornarem a la capital d’Uzbekistan amb el “modern” tren d’alta velocitat “Afrosiab”. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’Hotel City Palace 4* o similar.

   

  13 d’o ctubre. Diumenge.

  Taixkent – Moscou – Barcelona

  Trasllat a l’aeroport per sortir en el vol SU/1871 a les 04.45 hores. Arribada a Moscou i connexió amb el vol SU/2648 de les 09.35. Arribada a Barcelona a les 13.05 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Aeroflot. Barcelona – Moscou – Tashkent – Moscou – Barcelona. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb aigua inclosa als àpats (alguns àpats per horari podran ser a l’avió).
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí.
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Àpats primer i últim dia.
  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 2.025,00 € 1.965,00 €

  Suplement individual 260.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 195.00€
  Compra Anticipada -60.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -60.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. És necessari fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, Marzo 2019.