Samarcanda, Ruta de la Seda
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Samarcanda, Ruta de la Seda
 • 9 dies, tot inclòs i guia acompanyant. Grup màxim 25 persones.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
1915 €
Samarcanda, Ruta de la Seda

Sol·licita el teu pressupost

 • Samarcanda, Ruta de la Seda

  Preu base per persona en habitació doble 1915 €

 • Itinerari

  LLEGEIX L’ARTICLE: “Uzbekistan, el cor de la ruta de la seda”

   

   

  04 d’octubre. Diumenge.

  Barcelona – Istanbul – Taixkent

  Presentació als taulells de facturació de la companyia Turkish Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 16.30 hores per sortir en el vol TK 1856 de les 19.00 hores en direcció Taixkent (via Istanbul). Nit a l’avió.

   

  05 d’octubre. Dilluns.

  Taixkent

  Arribada prevista a l’aeroport de Taixkent a les 07.00 hores i trasllat al Wyndham Tashkent Hotel 4* o similar. Esmorzar a l’hotel. A mig matí començarem la visita guiada de la capital de l’Uzbekistan, principal centre econòmic i cultural. Descobrirem la plaça de la Independència i Eternitat, la plaça d’Amir Temur i les espectaculars avingudes modernes de la ciutat amb les seves fonts. També visitarem el seu nucli antic. Dinar en un restaurant cèntric. Més tard disposarem de temps al Basar Chorsu, mercat ple de productes locals. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  06 d’octubre. Dimarts.

  Taixkent – Khiva, “la vuitena meravella del món”

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir en un vol intern fins a la ciutat d’Urgench, des d’on ens traslladarem a Khiva, situada a uns 30 quilòmetres. Un cop hi arribem, visitarem aquesta petita població emmurallada, plena de palaus, mesquites i madrasses. Un dels seus conjunts arquitectònics més importants és Itchan-Kala, ciutadella situada a dins de Khiva i que era l’última etapa de les caravanes abans de la travessa del desert a Iran. Dinar en un restaurant local. A la tarda continuarem la visita de la població considerada com un preciós museu a l’aire lliure amb diferents monuments protegits per la Unesco. Trasllat a l’Hotel Yoshlar 3* superior o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  07 d’octubre. Dimecres.

  Khiva – Bukhara

  Esmorzar a l’hotel. En el día d’avui farem el recorregut entre les dues ciutats amb el nostre autocar privat. Travessarem el dessert de Kyzyl-ku tot seguint la ruta de les antigues caravanes. Dinar en ruta. A la tarda arribada a Bukhara ,ciutat històrica de més de 25 segles d’antiguitat. Trasllat a l’Hotel Shahriston 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  08 d’octubre. Dijous.

  Bukhara

  Esmorzar a l’hotel. Iniciarem la visita pel Mausoleu dels Samani, les fonts sagrades de Chashmai i la Mesquita de Bolo Hauz. Dinar en un restaurant. A la tarda continuarem la visita de la Ciutadella d’Ark, el minaret Kalyan i Mesquita Poi Kalyan, les Madrasses Ulughbek i Abdullazizkan o el conjunt arquitectònic de Lyabi Hauz Continuarem visitant els punts d’interès més rellevants de la ciutat com la Cúpula Toki Telpak Furushon, la Mesquita Magoki Attory, la Cúpula Toki Sarafon i Chor Minor. Al capvespre assistirem a un concert folklòric en una de les seves Madrasses. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  09 d’octubre. Divendres.

  Bukhara – Samarcanda

  Esmorzar a l’hotel. Disposarem del matí per recorrer i fotografiar més racons de Buhkara. Dinar en un restaurant local. A la tarda tren a Samarcanda, una de les ciutats més antigues del món i punt estratègic de la ruta de la seda. Sopar i allotjament a l’Hotel Alexander 4* o similar.

   

  10 d’octubre. Dissabte.

  Samarcanda

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem una ciutat plena de màgia i encant i antic punt clau en la ruta de la seda. Destaquem la plaça Registan, on podrem admirar les tres portes monumentals de les Madrases Ulughbek, Shir Dor i Tilla-Kori. També visitarem el Mausoleu Guri Emir, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda i l’Observatori de Ulughbek. Dinar en un restaurant local. A la tarda disposarem de temps per passejar per la ciutat. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  11 d’octubre. Diumenge

  Samarcanda – Taixkent

  Esmorzar a l’hotel. Al matí continuarem la visita d’aquesta ciutat amb la Mesquita Bibi-Khonum. També disposarem de temps lliure per realitzar algunes compres al Bazar Siab, el basar més gran de Samarcanda. Dinar en un restaurant local. A la tarda, tornarem a la capital d’Uzbekistan amb el “modern” tren d’alta velocitat “Afrosiab”. Sopar en un restaurant local. Trasllat a l’aeroport.

   

  12 d’octubre. Dilluns.

  Taixkent – Istanbul – Barcelona

  Sortida en el vol TK 371 de les 02.35 hores en direcció Barcelona (via Istanbul). Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 10.00 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

   

   

   

  T’agradaria viatjar a Samarcanda, ruta de la seda però prefereixes fer-ho al teu ritme o en altres dates? Tenim un departament de viatges a mida capaç de tot i més. Explica’ns la teva idea de viatge i junts la convertirem en realitat. Posa’t en contacte amb nosaltres al 93 748 43 30 (Sabadell) o al 93 131 70 94 (Barcelona). Si ho prefereixes, pots enviar-nos la teva proposta a info@promoviatges.cat i ens posarem en contacte amb tu!

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Turkish Airlines. Barcelona – Istanbul – Tashkent – Istanbul – Barcelona. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb aigua inclosa als àpats (alguns àpats per horari podran ser a l’avió).
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí.
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 1.915,00 € 1.860,00 €

  Suplement individual 250.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 250.00€
  Compra Anticipada -55.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -55.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 60.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 15persones. És necessari fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, febrer 2020.