San Sebastián i Festa del Txuletón de Tolosa: Pont Desembre
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • San Sebastián i Festa del Txuletón de Tolosa: Pont Desembre
 • 4 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
595 €
San Sebastián i Festa del Txuletón de Tolosa: Pont Desembre

Sol·licita el teu pressupost

 • San Sebastián i Festa del Txuletón de Tolosa: Pont Desembre

  Preu base per persona en habitació doble 595 €

 • Itinerari

  5 de desembre. Dissabte.
  Punts d’origen - Estella - San Sebastián. 
  Sortida dels nostres punts de recollida en direcció a Estella. Dinar. Al acabar, realitzarem la visita guiada que ens ajudarà a conèixer aquesta ciutat romànica que rep el sobrenom de “la Toledo del nord”. A l’hora convinguda, continuació cap a San Sebastián. Arribada a l’hotel Codina 3* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament.
   
  6 de desembre. Diumenge. 
  San Sebastián - Tolosa - San Sebastián. 
  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí realitzarem la visita guiada de San Sebastián, ciutat que s’estén per una badia de sorra blanca entre les muntanyes Urgull i Igeldo. Un mas pesquer, un eixample senyorial i moderns barris converteixen aquesta ciutat en una de les més atractives del litoral cantàbric. Començarem amb la panoràmica de la ciutat, incloent l’accés al Monte Igeldo per gaudir de les vistes que se’ns ofereixen de la badia de la Concha. Continuarem amb la visita a peu de la Part Antiga amb els seus carrers plens de botigues, restaurants, bars de pinxos i societats gastronòmiques. Finalitzada la visita, anirem a Tolosa per gaudir de la Festa del “Txuletón”, la qual converteix a la localitat en una gran graella. Dinar per gaudir del típic menú: Txuletón, pebrots, pernil, espàrrecs, formatge i les postres típiques tolosarras, “tejas, cigarros i xaxus”. A la tarda, gaudirem de temps lliure per acabar de gaudir de la festivitat de Tolosa. Retorn a San Sebastián. Sopar en un restaurant i allotjament.
   
  7 de desembre. Dilluns. 
  San Sebastián - Costa de Bizkaia - Gernika - Santuari de Loiola - San Sebastián. 
  Esmorzar. Sortida a primera hora cap a la costa de Bizkaia. En primer lloc, arribarem al mirador de San Juan de Gaztelugatxe, on gaudirem de les vistes d’aquesta preciosa ermita. Continuarem vorejant la costa fins arribar a Bermeo, on passejarem pel seu port pesquer històric. Seguirem cap a l’interior gaudint de les vistes de la Reserva de la Biosfera d’Urdaibai per arribar a Gernika, ciutat que ha sigut durant segles el lloc de reunió dels pobles de Bizkaia. Realitzarem la visita guiada de la Casa de Juntes i l’Arbre de Gernika, símbols vius de la història del Poble Basc. Dinar. A la tarda, anirem a Azpeitia per visitar el Santuari de Loiola, lloc que va veure néixer i créixer a un jove Iñigo. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant i allotjament.
   
  8 de desembre. Dimarts. 
  San Sebastián - Laguardia - Punts d’origen. 
  Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Laguardia, coneguda popularment com la “capital del vi”. Visitarem un Celler Tradicional i degustarem el seu vi. Temps lliure per acabar de gaudir d’aquesta ciutat. Dinar. A l’hora convinguda, continuació del nostre viatge cap als nostres punts d’origen.
   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament a l’hotel definit en l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Altres no esmentats expressament com inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 685,00 € 595,00 €

  Suplement individual 120.00€

  Opcional:
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.
  • Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no ha­gin viatjat mai amb nosaltres. gaudireu del nostre preu espe­cial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  octubre 2014