Sant Petersburg i Moscou
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Sant Petersburg i Moscou
 • Avió 8 dies, tot inclòs
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base + taxes
1695 €
Sant Petersburg i Moscou

Sol·licita el teu pressupost

 • Sant Petersburg i Moscou

  Preu base + taxes 1695 €

 • Itinerari

  SORTIDES DE MADRID, SOTA PETICIÓ

   

  Diumenge.

  Ciutat d’origen - Barcelona – San Petersburg.

  Trasllat del punt de recollida a l’aeroport de Barcelona. Presentació en la terminal 1, mostrador de la companyia Aeroflot a les 10:30 h. Sortida en el vol regular SU2639 a les 12:25 h. Arribada a l`aeroport de Moscou i connexió a San Petersburg. Arribada a les 22:10 h. a l`aeroport de la ciutat. Trasllat a l`hotel Sokos Olimpia Garden 4**** o similar. Distribució d`habitacions i allotjament (sopar no inclòs).

   

  Dilluns.

  Sant Petersburg.

  Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat coneguda com la “Venècia del nord” pels seus canals. Destaquem les amplies avingudes i palaus, luxoses botigues i cars restaurants configuren la ciutat dels Zars.  L’imponent Palau d’hivern dels zars, anomenat Hermitage, l’illa de Vassilievski , on es troba el palau Menchikov, l’edifici de l’Almirallat amb l’imponent fletxa daurada, símbol de la ciutat. La plaça Teatralnaya amb els edificis del Conservatori, el teatre Marinsky i la catedral de San Nicolas dels marins. Visita de la fortalesa de Pere i Pau, origen de la ciutat i que avui acull un museu i la Catedral on descansen tots els zars de Rússia. A la tarda realitzarem la Excursió a Pushkin. Arribada i dinar en un restaurant. En aquest bonic poblet, conegut com “el poble dels zars”,  es troba el palau de Catalina, una de les més belles residències imperials del país. Destaquem la sala d’Àmbar i la galeria daurada amb la sala de pintures. Si no es pogués realitzar la vista del Palu de Catalina, degut a les fortes restriccions per l'accés que han creat de la UNESCO, realitzariem la visita del Palu de Pavlosvsk, residència dels zars amb els jardins considerats els millors d'Europa. Finalitzada la visita, retorn a l’hotel.  Sopar i allotjament.

   

  Dimarts.

  Sant Petersburg.

  Esmorzar. Excursió a Peterhof (abans Petrodvorets), conegut com el “Versalles rus” va ser la residència d’estiu dels Zars. Destaquem el palau d’estil barroc i l’immens jardí que acull una impressionant font envoltada per estàtues daurades. Retorn en una llanxa que ens portarà a la ciutat. Dinar. A la tarda visitarem la Catedral de San Salvador de la Sang vessada, a la vora d’un canal, es un altre dels símbols de la ciutat. Va ser construïda per commemorar l’assassinat del zar Alexandre II. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Dimecres.

  Sant Petersburg.

  Esmorzar. Aquest matí gaudirem d’una interessant visita guiada del Museu de l’Hermitage, un dels més importants del món i segurament el més bonic. Quasi dos mil sales i més de tres milions d’obres d’art. Entre elles dues pintures de Leonardo da Vinci. Dinar. Tarda lliure per poder passejar amb el nostre acompanyant per la plaça Ostrovskiy, a la Avinguda Nevsky, amb el carrer Rossi, el teatre Aleksandrinkiy, la Biblioteca, els Magatzems Gostiny Gdov i Passazh, i gaudir d’un descans a les terrasses dels cafès. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

  Opcional: Els oferim gaudir d’un sopar en una típica casa de fusta russa o “isba”, on gaudirem d’un sopar amenitzat amb música tradicional. De retorn a San Petersburg gaudirem d’una panoràmica nocturna de la ciutat il·luminada. 65 €.

   

  Dijous.

  San Petersburg – Moscou.

  Esmorzar a l’hotel. Visita de la Catedral de San Isaac, dissenyada i construïda per prestigiosos arquitectes, es una de les més grans d’Europa per la dimensió i també per la riquesa i majestuositat dels materials utilitzats a la seva construcció i decoració. Dinar i trasllat a l`aeroport de Sant Petersburg per sortir en el vol SU21 a les 17:40 h. Arribada a l`aeroport de Moscou a les 18:55 h. Trasllat a l`hotel Novotel Moscow Centre 4**** o similar. Distribució d`habitacions. Sopar i allotjament.

   

  Divendres.

  Moscou.

  Esmorzar i visita panoràmica de la capital russa. L’avinguda Tverskaya, la plaça Roja declarada Patrimoni de l`Humanitat per l’UNESCO, amb el Kremlin i la catedral de San Basili, el teatre Bolshoi, la catedral de San Salvador. Passarem per les avingudes que voregen el riu Moskova, amb vistes del Parlament i la Duma o “Casa Blanca”. Visitarem el convent de Novodiévichi, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO es un dels més bells de Rússia. Situat a un petit llac, va inspirar a Tchaikovsky a la seva composició del Llac dels Cignes. Dinar. A la tarda visitarem l’interior del Kremlin (fortalesa). Acull els principals orgues de govern del país: Palau Presidencial, el Senat, l’Administració pública, l’Arsenal, així com nombroses esglésies i catedrals. Curiositats com la campana “Zarina” o el canó del Zar. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Dissabte.

  Moscou.

  Esmorzar. Excursió a Serguiev Posad, un dels centres més importants de la religió ortodoxa, i visita del Monestir, un dels mes espectaculars i importants centres espirituals del país. Actiu encara avui dia com monestir fortificat, es a més Seminari, Institut Teològic, lloc de peregrinació i seu i residència del Gran Patriarca de totes les Rússies, pel que es coneix com el “Vaticà Rus”. Dinar i retorn a Moscou. A la tarda gaudirem d’un interessant recorregut pel Metro de Moscou, considerat el “palau del poble”, a la seva decoració van participar els més importants artistes de la època i es van utilitzar materials procedents de tots els racons del país, volent simbolitzar la unitat dels pobles soviètics. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

  Opcional: Sopar al restaurant Romanov i una panoràmica nocturna de la ciutat il·luminada. 75 €.

   

  Diumenge.

  Moscou - Barcelona.

  Esmorzar. Mati lliure. Possibilitat de realitzar una passejada amb el nostre acompanyant pel centre amb la seva Plaça Roja i Magatzems GUM. Dinar a l’hotel. A l`hora convinguda trasllat a l`aeroport. Sortida en el vol SU2512 a les 20:30 h. directa a l`aeroport de Barcelona, terminal 1. Sortida del nostre autocar cap als nostres llocs d’origen. Final dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Trasllat de les poblacions d’origen a l’aeroport de Barcelona. Bitllet d’avió classe turista en vols regulars de Aeroflot, (cal reconfirmar els horaris dels vols en la documentació definitiva).  Pensió completa en tot el recorregut. Aigua mineral en tots els àpats. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides  a l’itinerari incloses. Guia acompanyant durant tot el viatge. Assegurança bàsica d'assitència en viatge.   Serveis no inclosos:

   

  Extres de caràcter personal. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.  Requisits:

  Imprescindible fer-nos arribar el passaport original per poder tramitar el visat. Omplir i fer-nos arribar també el formulari pel visat.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Mollet del Valles, Rubí, Sabadell, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base + taxes 1.940,00 € 1.695,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -30.00€
  Suplement individual 410.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 135.00€
  Visat d'entrada 90.00€
  Compra Anticipada -50.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -50.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 30.00€
  Sopar al restaurant Romanov i panoràmica nocturna de Moscou 75.00€
  Sopar folklòric de cloenda en una Datxa i panoràmica nocturna de Sant Petersburgo 65.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

  L'Itinerari final pot tenir alguna variació en quant a l'ordre de les visites, sense alterar el contingut.

  El tercer llit de les habitacions triples es petit.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.        

 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  gener 2013