Senegal. Rere les passes de l'ètnia Serer. Especial Estiu_
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Senegal. Rere les passes de l'ètnia Serer. Especial Estiu_
 • 8 dies / 7 nits. Grup reduit 8 - 16 places
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
GUIA EN DESTÍ
Senegal. Rere les passes de l'ètnia Serer. Especial Estiu_

Sol·licita el teu pressupost

 • Senegal. Rere les passes de l'ètnia Serer. Especial Estiu_
 • Itinerari

  * Viatge sense guia acompanyant de Promoviatges *

   

  Dates de sortida 08 i 22 d'agost

   

  Primer dia. Dissabte

  Barcelona – Saly

  Presentació en el mostrador de facturació de la companyia seleccionada en l'aeroport, aproximadament, 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida en vol regular de les 16.15 hores, amb destinació a l'Aeroport internacional Blaise Diagne. Arribada a destinació a les 19.30 hora local. Tràmits de duana i recollida d'equipatges. Una vegada fora de la zona de control, ens trobarem amb el guia que ens acompanyarà durant el nostre recorregut per Senegal. Trasllat al The Rhino Resort Hotel & Spa. Allotjament.

   

  Segon dia. Diumenge

  Saly  – Goree – Dakar

  Després del esmorzar, sortirem en direcció a Dakar. Arribarem al moll per agafar el ferri que ens portarà a Goree. Aquesta petita illa va ser durant 4 segles, el punt de partida dels esclaus africans cap a Amèrica. Conserva intacte el seu aire mediterrani en el cor d'Àfrica i és, avui dia, una illa plena d'artistes, amb l'encant de les seves antigues cases colonials, els seus carrers amb buguenvíl·lies multicolors i la màgia de les seves aigües càlides i cristal·lines. Podrem descobrir els seus racons, entre ells la famosa porta sense tornada, des d'on els esclaus eren enviats a les Amèriques. Després de la visita de la illa i després del dinar en el Restaurant “Chevaliers de Boufflers” davant de la platja, tornarem a Dakar per fer un volt per la Ciutat. Retorn a Saly. Allotjament i sopar en hotel Rhino Resort & Spa. 

   

  Tercer dia. Dilluns

  Saly – Llac Rosa – Saint Louis

  Sortida cap al famós Llac Rosa, lloc mític per l'arribada de l'antic ral·li París-Dakar, on es desenvolupa l'activitat d'extracció de la sal. Després d'una volta en 4x4 pel llac i les dunes, seguirem la nostra ruta en direcció a la ciutat colonial de Saint Louis, amb parada en Thies per dinar. Pararem també al poble de Geoul per veure el seu famós baobab (arbre místic i mil·lenari ple d'història). Seguirem la nostra ruta fins a la Langue Barbàrie. Allotjament i Sopar en Lodge Océan et Savane.

   

  Quart dia. Dimarts

  Saint Louis

  Aquest matí pujarem en una calessa “carro tirat per cavalls” per visitar la primera capital de l'Àfrica occidental francesa amb les seves cases colonials i el seu famós barri de pescadors. Dinar al restaurant senegalès Galaxie. A la tarda, retorn a l'hotel per gaudir del paradisiac emplaçament de la Langue de Barbarie. Allotjament i Sopar en el Lodge Ocean et Savane

   

  Cinquè dia. Dimecres

  Saint Louis – Simal

  Avui tindrem un trajecte llarg de cotxe, aproximadament 250 km. Sortirem d'hora en direcció al Delta de Saloum, creuant diversos pobles de les ètnies Wolof i Peul per arribar a Djilor, on dinarem en el Restaurant “Miam Miam”. Després d'un petit descans, seguirem la nostra ruta per arribar a la tarda al poble de Palmarin. Allotjament i sopar en el Lodge de Palmarin.

   

  Sisè dia. Dijous

  Simal – Ndangane - Simal

  Al matí, ens acostarem al poble de Ndangane per embarcar en la piragua Xaluca que ens portarà, navegant entre els meandres del Rio Sine i Saloum, per espectaculars paisatges de Manglars, on podrem observar nombroses espècies d'aus. Dinar en la piragua i bany en una Illa del Delta de Sine i Saloum. A la tarda, navegarem de tornada fins a Ndangane. Trasllat amb cotxe a Simal. Allotjament i sopar en Lodge Palmarin.

   

  Setè dia. Divendres

  Simal – Joal Fadiouth – Saly

  Avui sortirem en direcció a la Illa de Fadiouth, on accedirem creuat el Pont amb el mateix nom. Aquesta illa, està formada de petxines marines, dipositades durant segles fins a crear un illot conegut avui com «l'illa de les petxines». En ella conviuen en total harmonia catòlics i musulmans, tal és així, que comparteixen el mateix cementiri. Visitarem l'illa, els seus graners, i el seu cementiri de petxines i creus blanques. Dinar en el restaurant “La Taverne du pecheur de Jaol”. A la tarda, ens acostarem al port de Mbour per assistir a l'arribada dels pescadors en piragües tradicionals. Continuació fins a Saly. Allotjament i sopar en The Rhino Resort Hotel & Spa de Saly.

   

  Vuitè dia. Divendres

  Saly – Barcelona

  Dia de descans en l'estació balnearia de Saly*. Després del dinar al migdia, possibilitat d'anar al mercat artesanal de Mbour o Saly. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport Aeroport internacional Blaise Diagne per agafar el vol de retorn. Facturació i embarcament en el vol regular de les 20.30 hores, classe turista amb destinació Barcelona

   

  *Aquest matí, opcionalment, es pot fer una excursió a la reserva d'animals de Bandia. Consultar.

   

  Novè dia. Dissabte

  Barcelona

  Arribada a l'aeroport de Barcelona sobre les 03.15 hora local. Fi dels nostres serveis.

   

 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base per persona en habitació doble
 • Condicions generals