Serbia i Bosnia & Hercegovina, Patrimonis
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Serbia i Bosnia & Hercegovina, Patrimonis
 • 9 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
1695 €
Serbia i Bosnia & Hercegovina, Patrimonis

Sol·licita el teu pressupost

 • Serbia i Bosnia & Hercegovina, Patrimonis

  Preu base per persona en habitació doble 1695 €

 • Itinerari

   

  Descobreix més d'aquest destí fent un click aquí: TOUR VIRTUAL

   

  9 de juny. Dissabte.

  Barcelona – Belgrad

  Presentació als mostradors de Swissair de l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol LX/1955 de les 14.50 hores en direcció Belgrad via Zuric. Arribada i trasllat a l’IN Hotel 4* o similarSopar i allotjament a l'hotel.

   

  10 de juny. Diumenge.

  Belgrad

  Esmorzar a l’hotel. Després començarem la visita a la capital de Sèrbia, caminant pels carrers més importants de Belgrad, passant per Knez Mihajco cap al Museu etnogràfic i a la mesquita de Bajrakli. Continuarem cap al Parc de la Joventut per arribar a la Fortalesa Kalemegdan. També visitarem la catedral ortodoxa de l'arcàngel Miquel i la residència de la princesa Ljubica. Després del dinar visitarem l'església de Sant Sava i el mausoleu de l'exlíder de Iugoslàvia Tito. Sopar al famós barri de Skadarlija i allotjament a l'hotel.

   

  11 de juny. Dilluns.

  Belgrad – Llac Palic – Novi Sad – Belgrad

  Esmorzar a l’hotel. Després, viatjarem pel llac Palic cap a un dels cellers i de les regions més famoses del país i d'Europa per dinar i tastar alguns dels vins que es produeixen a la zona. A la tarda tornarem cap a Belgrad amb una aturada a la ciutat de Novi Sad per conèixer-ne el centre i la ciutadella de Petrovaradin. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  12 de juny. Dimarts.

  Belgrad – Avala – Arandelovac – Topola – Vrnacka Banja

  Esmorzar a l’hotel. Després continuarem cap a la muntanya Avala de Belgrad per gaudir dels bonics paisatges i visitar la torre més alta dels Balcans, la torre d'Avala. Deixarem Belgrad i viatjarem cap a la ciutat d'Arandelovac, famosa per l’spa, i en coneixerem el parc únic. Dinar. La següent parada serà a la històrica ciutat de Topola per conèixer l'església d'Oplenac, dedicada a Sant Jordi i el mausoleu de la família reial Karadordevic. També visitarem la casa del rei Peter. A la tarda arribarem a la ciutat de Vrnacka Banja. Sopar i allotjament a l'hotel Aleksandar 4* o similar.

   

  13 de juny. Dimecres.

  Vrnacka Banja – Zlatibor

  Esmorzar a l’hotel. Després viatjarem cap al monestir Zica (del segle XIII), de l'ortodòxia sèrbia, on coneixerem el monestir i l’església de la Dormició. Dinar. Després seguirem cap a un altre monestir, el de Studenica, Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. També visitarem les seves dues esglésies, la de la Mare de Déu i la del Rei. A la tarda continuarem cap a la ciutat de Zlatibor. Sopar i allotjament a l'Hotel Mir Zlatibor 4 * o similar.

   

  14 de juny. Dijous.

  Zlatibor – Mokra Gora – Visegrád – Sarajevo

  Esmorzar a l’hotel. Després continuarem cap al poble de Mokra Gora per arribar a l’etnopoble de Drvengrad, construït pel famós director de cinema Emir Kusturica per al rodatge de la seva pel·lícula La vida és un miracle. Després d'aquesta visita, caminarem cap al Resort Mecavnik per dinar. Després, tindrem temps lliure. Més tard viatjarem cap a la frontera amb la República de Bòsnia i Hercegovina, on pararem per visitar la ciutat de Visegrád. Aquesta ciutat va saltar a la fama gràcies a l'escriptor guanyador del Premi Nobel Ivo Andric amb la novel·la El pont sobre Drina. Coneixerem la ciutat i el famós pont, també Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Després d'aquesta visita, farem un passeig en vaixell pel riu Drina per contemplar una vista panoràmica de la ciutat i creuar sota el pont. A la tarda seguirem el viatge cap a la capital, Sarajevo. Sopar i allotjament a l'Hotel Radón Plaza Sarajevo 5* o similar.

   

  15 de juny. Divendres.

  Sarajevo

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la bonica ciutat de Sarajevo, la millor ciutat per entendre la història i la barreja dels pobles balcànics i europeus. Començarem la visita al Túnel de la Vida, i continuarem amb un tour panoràmic de la ciutat amb una visita a l'ajuntament, a la zona olímpica, al nucli antic amb la part austrohongaresa i l'otomana, i la mesquita de Gazi Husfref Beg. La seva bellesa i peculiaritat consisteix en la perfecta fusió de l'arquitectura de minarets, austers palaus de l'època austrohongaresa, esglésies i gratacels, mesquites i mercats, entre els quals hi ha el mercat turc de Bascarsija, considerat una veritable joia d'autenticitat als Balcans i a Europa. Dinar. Temps lliure per gaudir de la ciutat i de l'antic basar. Sopar i allotjament a Sarajevo.

   

  16 de juny. Dissabte.

  Sarajevo – Mostar – Blagaj – Pocitelj – Sarajevo

  Esmorzar a l’hotel. Avui viatjarem cap a la ciutat de Mostar, on començarem la visita de la ciutat pel barri i el pont antic. Després d'una mica de temps lliure, continuarem cap al poble de Blagaj. Dinar a la font del riu Buna i visita al monestir dels dervixos Teke de Blagaj. A la tarda coneixerem el poble de Pocitelj, antiga frontera entre l'Imperi otomà i la resta del continent. Aquí coneixerem la mesquita d'Ali Pacha i la fortalesa otomana. Després del temps lliure, continuarem cap a Sarajevo. Sopar i allotjament.

   

  17 de juny. Diumenge.

  Sarajevo – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport de Sarajevo. Sortida en el vol LH/1731 direcció Munic i connexió amb el vol LH/1814 direcció Barcelona. Arribada a les 17.40 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Swissair. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge, aigua als àpats  
  • Allotjament a l'hotel /als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Guia local
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats. Excepte aigua
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 1.695,00 € 1.655,00 €

  Suplement habitació individual 305.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 150.00€
  Compra Anticipada -40.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -40.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

   

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  octubre 2017