Sicília: Cap d'Any
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Sicília: Cap d'Any
 • Avió, 5 dies, Mitja Pensió
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base
551 €
Sicília: Cap d'Any

Sol·licita el teu pressupost

 • Sicília: Cap d'Any

  Preu base 551 €

 • Itinerari

  SICÍLIA, CAP D'ANY

  Sortida des de Barcelona 28.12.2012, 5 dies / 4 nits, Circuit en Mitja Pensió.

   

  Horaris locals vols previstos:

  28.12. BARCELONA-CATANIA 07:00-09:00

  01.01. CATANIA-BARCELONA 21:50-23:50

   

  Dissabte, 28 de desembre de 2013

  BARCELONA - CATANIA - TAORMINA - PALERMO.

  Presentació a l'aeroport de Barcelona a les 05:00 hores, tràmits de facturació i sortida en vol especial directe amb destí Catania. Arribada i sortida en direcció a Taormina per visitar el teatre greco-romà i temps lliure per passejar pels seus animats carrers i realitzar compres. Continuació fins a Palermo. Sopar i allotjament a l'Hotel Cristal Palace 4* o similar.

   

  Diumenge, 29 de desembre de 2013

  PALERMO - MONREALE - AGRIGENTO.

  Esmorzar. Pel matí visitarem la ciutat de Palermo, capital de la illa habitada des dels temps prehistòrics amb una gran riquesa i pes al llarg de la història. Recorrerem els principals llocs: Teatre Massimo, Plaça dels 4 cantons, la Catedral, etc., (la visita d'alguns dels edificis es realitza panoràmicament). A continuació sortida cap al poblet de Monreale, situat a uns 7 kilòmetres de Palermo on visitarem la seva Catedral que es un dels monuments més famosos del món, edificada pel rei Guillem II, a la seva gran cúpula es pot observar la majestuosa imatge del Crist Pantocràtor. També visitarem el Claustre Benedictí que s'ha conservat íntegre i és una meravellosa obra de gran interés artístic. Temps lliure a Palermo. Continuació fins Agrigento, sopar i allotjament a l'Hotel Dioscuri Bay Palace 4* o similar.

   

  Dilluns, 30 de desembre de 2013

  AGRIGENTO - PIAZZA ARMERINA - SIRACUSA.

  Esmorzar. Pel matí es realitzarà la visita a Agrigento del Vall dels Temples grecs, incloent el Temple de la Concòrdia, Juno, Hercules i Zeus, considerats com uns dels monuments grecs millor conservats a dia d'avui. Dinar en un restaurant. Continuació fins la Piazza Armerina i visita de la Vila Romana del Casale, que gràcies als seus 3500 m2 de mosàics ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat. Arribada a Siracusa. Allotjament a l'Hotel Jolly Aretusa 4* o similar.

   

  Dimarts, 31 de desembre de 2013

  SIRACUSA - NOTO - SIRACUSA.

  Esmorzar. Sortida per realitzar la visita de Siracusa, una de les ciutats més riques en art i monuments: la part vella de la ciutat està situada sobre la illa d'Ortigia unida per un pont a terra ferma, lloc que alberga els més importants testimonis del seu gloriòs passat. Visita del centre històric amb la Catedral, font Arethusa, etc., i de la zona arqueològica on es troba l' Anfiteatre Romà, la Gruta Cordari i la Orella de Dionisio. Dinar en un restaurane. Posteriorment sortida cap a Noto, on realitzarem la visita de la capital del barroc sicilià. Retorn a Siracusa. Allotjament a  l'hotel.

  Sopar de Cap d'Any OpcionalSi ho desitgen podran gaudir del sopar de cap d'any típic Sicilià, amb "llonganissa i llenties" en lloc de raïm com es costum allà, al Restaurant Broadway50€ per persona.

   

  Dimecres, 01 de gener de 2014

  SIRACUSA - CATANIA (Opcional Monte Etna) - BARCELONA.

  Esmorzar. Matí lliure. Possibilitat de realitzar una excursió opcional al Monte Etna sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. (Preguem consultin detalls amb el seu guia). El volcà Etna té al voltant de 3.322 metres d'alçada i és el major volcà actiu d'Europa. A l'hora previament acordada, trasllat al aeroport de Catania per sortir al vol especial directe amb destí Barcelona. Fi dels nostres serveis. 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Vol especial Barcelona/Catania/Barcelona. 4 nits d'allotjament als hotels previstos en habitació estàndard amb bany i/o dutxa. Mitja pensió segons el programa (4 esmorzars + 2 dinars + 2 sopars, sense begudes). Recorregut en autocar amb aire acondicionat segons itinerari indicat al programa. Visites incloses sense entrades (pagament directe 57€). Guia acompanyant local de parla castellà des de l'arribada a Catania. Assegurança bàsica d'assitència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Taxes aèries 65€. Sopar de Cap d'Any 50€. Assegurança AXA de despeses d'anul·lació 29€. Qualsevol servei no esmentat com inclòs.  Requisits:

  DNI en vigor, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base 580,00 € 551,00 €

  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 65.00€

  Opcional:
  Suplement Sopar Cap d'Any Opcional 50.00€
  Assegurança Politours de despeses d'anul·lació PLUS 29.00€

  Tour exclusiu per clients de parla hispana amb visites, sense entrades / auriculars - Cost aproximat: 57€ per persona de pagament en destí.

  Notes Importants: Degut a les noves normatives, advertim que el guia no sempre pot realitzar explicacions de la visita "in situ" als interiors d'alguns dels monuments visitats, per això existeix junt amb la entrada el lloguer d'auriculars. Algunes ciutats / regions d'Itàlia i les seves illes disposen d'un nou impost de taxa turística que haurà de ser abonada pels Clients directament a l'hotel de destí, estarà entre 1.50€ i 3€ per nit i persona, depenent de la ciutat i categoria de l'hotel.

 • Condicions generals