Sicília
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Sicília
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
1295 €
TRASLLATS INCLOSOS
Sicília

Sol·licita el teu pressupost

 • Sicília

  Preu base per persona en habitació doble 1295 €

 • Itinerari

  El monumental Palermo, les ruïnes de Siracusa, l’espectacular Vall dels Temples d’Agrigento i la costa de Catània donen forma a la preciosa illa. La Itàlia més mediterrània la trobaràs en els carrers i habitants de la encantadora Sicília.

   

   

   

  Primer dia. Diumenge.

  Barcelona - Palerm.

  Trasllat amb autocar des dels punt de recollida a l’aeroport de Barcelona. Presentació a la terminal 1 a les 09.30 h, sortida en el vol AZ077 de la companyia Alitalia a les 11.40 h. Arribada a Palerm, via Roma, a les 16.10 h (dinar no inclòs). Trasllat privat a l’hotel. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament a l’hotel Politeama 4* o similar.

   

  Segon dia. Dilluns.

  Palerm: Monreale.

  Esmorzar a l’hotel. Visita guiada de la ciutat de Palerm. Passejarem pel centre històric on destaquen la Plaça de les Quatre Cantonades, la Plaça Pretòria , la Plaça Bellini, el Palau dels Normands i l’Església de Santa Maria de l’Almirall. Dinar. A la tarda, anirem cap a Monreale, una ciutat d’origen àrab situada a dalt d’un turó que domina la Vall d’Oreto. Visitarem la seva catedral, considerada un dels edificis més importants de l’arquitectura normanda. A l’hora convinguda, retorn a Palermo. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia. Dimarts.

  Palerm – Erice– Selinunte - Agrigento.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Erice, d'origen fenici i grec, envoltat de muralles medievals en excel·lent estat de conservació. Continuació a Selinunte que compta amb importants restes de temples dòrics, on farem una visita guiada. Dinar. Seguirem per carretera fins a Agrigento. Sopar i allotjament a l’hotel Colleverde Park 4*o similar.

   

  Quart dia. Dimecres.

  Agrigento - Siracusa.

  Esmorzar a l’hotel. Visita guiada de la vall dels Temples, considerada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Durant la visita veurem les restes dels  temples d`Hèrcules, de Juno, de Júpiter i de la Concòrdia. Dinar.  A l’hora convinguda, sortida cap a Siracusa. Sopar i allotjament a lhotel Jolly Aretusa 4* o similar.

   

  Cinquè dia. Dijous.

  Siracusa - Catània.

  Esmorzar a l’hotel. Visitarem el conjunt arqueològic de Siracusa, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Veurem l’antiga pedrera, l’amfiteatre romà i el teatre grec. El nostre recorregut ens portarà també a la ciutat antiga on veurem els palaus medievals i barrocs concentrats a la Via Della Maestranza. Dinar. A l’hora convinguda,  ens desplaçarem a Catània. Sopar i allotjament a l’hotel NH Bellini 4* o similar.

   

  Sisè dia. Divendres. 

  Catània.

  Avui farem la visita panoràmica de Catània, la segona ciutat més important de Sicília. Visitarem el centre històric, del qual destaquem la Catedral de Santa Àgata, barroca però amb elements normands originals. Dinar. A la tarda, disposarem de temps lliure per gaudir de la ciutat i visitar, si ho volem, algún dels nombrosos museus de la ciutat com el Museu del Giocattolo o el Museu Cívic Belliniano. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia. Dissabte.

  Catània: Taormina i Volcà Etna.

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem el volcà Etna i la bonica ciutat de Taormina. Dinar.  A la tarda, visitarem el teatre grec, del segle III AC, que fou transformat pels romans per celebrar-hi els jocs propis del circ. Des de la part alta del Teatre podrem gaudir d’espectaculars vistes sobre el litoral i el volcà Etna.  A l’hora convinguda, retorn a Catània. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia.  Diumenge.

  Catània -Ribera dels Cíclopes - Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, sortirem per fer  una ruta panoràmica cap a la Ribera dels Ciclopes. Gaudirem dels petits poblets costaners com són Acitrezza, Acicastello i Acireale. Dinar. A l`hora convinguda, trasllat a l`aeroport. Sortida en el vol AZ1750 a les 18:55 h. Arribada a l`aeroport de Roma i connexió a Barcelona. Arribada a l`aeroport del Prat a les 23:15 h. Recollida d`equipatges i trasllat amb autocar als punts de recollida.

   

  Per a més informació: Sicília (Consulteu el nostre Blog).

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d`avió en classe turista de la companyia Alitalia Barcelona-Palermo//Catania– Barcelona (horaris definitius a la documentació de viatge). Trasllat des de les poblacions de recollida a l`aeroport de Barcelona (consultar). Pensió completa  amb beguda inclosa als àpats. Allotjament, esmorzar i sopar en els hotels definits en l`itinerari.  Visites amb entrades incloses segons el programa. Guia acompanyant en tot el recorregut. Assegurança bàsica d`assistència en viatges.  Serveis no inclosos:

  Dinar del primer dia. Extres de caràcter personal. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.475,00 € 1.295,00 €

  Descompte sortida 4 Octubre, no acomulable al descompte de compra anticipada i pagament total, sobre el preu de client -120.00€
  Suplement individual 215.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 185.00€
  Compra Anticipada -40.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -40.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d'anticipació, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  octubre 2014