Sòria: història i natura.
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Sòria: història i natura.
 • Autocar 6 dies, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
580 €
Sòria: història i natura.

Sol·licita el teu pressupost

 • Sòria: història i natura.

  Preu base per persona en habitació doble 580 €

 • Itinerari

  Primer dia. Diumenge.

  Punts d`Origen – Calatayud – Sòria.

  Sortida dels punts de recollida assignats en direcció a Calatayud. Dinar.  A continuació seguirem fins arribar a Sòria, la ciutat que va inspirar poetes i escriptors per la seva llum, espiritualitat i equilibri. Realitzarem la visita de la part monumental de Sòria. Arribada a l’Hotel Ciudad de Sòria 4*. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia. Dilluns.

  Sòria: Castell de Gormaz – Burgo de Osma – “Cañones del Rio Lobos” – Calatañazor. 

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem per fer una breu visita al Castell de Gormaz, la fortalesa califal, edifici clau durant la defensa musulmana contra els regnes cristians del nord en època de la Reconquesta. Continuarem cap a Burgo de Osma, la bella població declarada conjunt d’interès històrico-artístic. Recorrerem el seu centre d’on destaquem la Plaça Major, l’Hospital de San Agustí i la Catedral de Santa Maria de la Asunción. Dinar. A la tarda, anirem fins el Parc Natural de “Cañones del Río Lobos” on podrem fer una passejada per gaudir de la exuberant bellesa natural de l’entorn. Un cop acabada la visita, anirem cap a la vila medieval emmurallada de Calatañazor, a la qual podrem passejar pel seu carrer Major de cases en pedra, fang i xemeneies còniques. A l’hora convinguda, retorn a Sòria. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia. Dimarts.

  Sòria:  Santo Domingo de Silos – Covarrubias.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí anirem cap el Monestir de Santo Domingo de Silos. Farem una visita a aquesta abadia benedictina, la qual disposa d’un extraordinari claustre romànic. Continuació a Covarrubias. Dinar. A la tarda, coneixerem aquesta vila històrica de gran riquesa monumental. A l’hora convinguda, retorn a Sòria. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia. Dimecres.

  Sòria:  Vinuesa – Laguna Negra – Castroviejo.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida el matí per anar a Vinuesa, on passejarem pel seu centre històric i gaudirem de les diverses casones i palauets. Hi destaca el “Lavadero”, lloc en el qual es rentava la llana de les ovelles abans de vendre-la. Després, anirem a la “Laguna Negra”, la qual posseeix una bellesa màgica. És una llacuna glacial situada a la serralada dels Pics d’Urbión. També passejarem per l’entorn. Dinar. A la tarda, anirem al singular paratge natural de Castroviejo, un dels llocs més impressionants pel seu gran atractiu i singularitat de la província de Sòria.  Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Cinquè dia. Dijous.

  Sòria:  Berlanga de Duero – San Baudelio – Numancia.

  Esmorzar a l’hotel. Avui començarem el nostre recorregut amb la visita de Berlanga de Duero, d’on destaquem la seva Plaça Major, el castell musulmà, el palau dels Ducs de Frias i la col·legiata de Santa Maria. Seguidament anirem fins a la singular ermita de San Baudelio. Retorn a Sòria per dinar. Continuació cap al jaciment arqueològic de Numància, el qual ha aportat una gran informació sobre el món celtibèric que qualsevol altre jaciment. Continuarem amb la visita de la ribera del Duero de la ciutat de Sòria. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.


  Sisè dia. Divendres.  

  Sòria – Tarazona – Punts d’origen.

  Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Tarazona, on podrem gaudir del seu centre històric amb l’Ajuntament, el Barri Jueu, el Barri d’El Cinto, etc. Dinar en un restaurant.  A l’hora convinguda, continuarem el viatge de retorn als nostres punts d’origen.  Fi del viatges i dels nostres serveis.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament a l’hotel Ciudad de Sòria 4*. Totes les visites definides a l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat  com  inclòs.  Requisits:

  Document Nacional de Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb el del DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Manlleu, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 695,00 € 580,00 €

  Suplement individual 140.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -15.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  gener 2014