Sri Lanka, festival Perahera
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Sri Lanka, festival Perahera
 • Avió 10 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
2350 €
Sri Lanka, festival Perahera

Sol·licita el teu pressupost

 • Sri Lanka, festival Perahera

  Preu per persona base habitació doble 2350 €

 • Itinerari

  Dia 2 d`agost.

  Barcelona-Colombo.

  Presentació a l'aeroport de Barcelona.  Terminal 1 a les 13.45 h. Sortida en vol de la companyia Emirates 186 a les 16:10 h. Arribada a l`aeroport de Dubai i enllaç en el vol 650 a les 2:45 h.  Nit a l`avió.

  Dia 3 d`agost.  

  Colombo- Habarana.

  Arribada a l'aeroport internacional de Colombo prevista a les 8:45 hrs. Trasllat per carretera a Habarana via Kurunagala. Arribada i check in a l'hotel a Cinnamon 4****o similar. Dinar. Temps per descansar. Sopar i allotjament a l`hotel.


  Dia 4 d'agost.

  Habarana - Sigiriya-Polonnaruwa - Habarana.

  Esmorzar a l'hotel. Visitarem la gran roca-fortalesa de Sigiriya, un complex de gran riquesa arqueològica declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els jardins d'aigua, els frescos de les belles donzelles i la plataforma del Lleó al cim impressionen per la seva magnificència i la seva ubicació. Després de la visita es realitzarà un “Village Safari”, una experiència única per endinsar-nos en la vida rural de Sri Lanka. Podrem passejar amb carros de bous, amb vaixell i amb tuk-tuk. A la tarda, després de dinar, es realitzarà l'excursió a Polonnaruwa, capital medieval de Sri Lanka. Sopar i allotjament a l'hotel Cinnamon 4 * o similar.

   

  Dia 5 d`agost.

  Habarana - Anuradhapura - Mihintale-  Habarana.

  Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Anuradhapura, la ciutat més sagrada de l'illa ja que posseeix l'Arbre Sagrat Bo. Dinar. Seguidament sortirem cap Mihintale, enclavament de gran importància espiritual pels budistes. Durant la visita, assistirem a una pooja, cerimònia budista, on tindrem l'oportunitat d'escoltar les pregàries dels monjos.  Sopar i allotjament a l'hotel Cinnamon 4 * o similar.
   

  Dia 6 d’agost.

  Habarana – Nuwara Eliya.

  Esmorzar a l'hotel. Sortida per carretera cap Nuwara Eliya. en ruta visitarem el Temple de la Roca de Dambulla - patrimoni de la Humanitat- i el Jardí d'espècies de Matale on gaudirem d'un breu però molt relaxant massatge ayurvèdic. Dinar. Continuarem cap a Nuwara Eliya a través d’una ruta panoràmica espectacular i  podrem gaudir d’un paisatge idíl·lic entre plantacions de te, salts d'aigua i verds prats. Arribada i trasllat a l'Hotel Grand 4 * o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.
   

  Dia 7 d’agost.

  Nuwara Eliya - Horton Plains - Nuwara Eliya.

  Esmorzar a l'hotel. Excursió a Horton Plains, el parc nacional, el qual es troba a l'altiplà més alt de Sri Lanka, on realitzarem una caminada suau d'unes dues hores i gaudirem d’uns espectaculars paisatges. Dinar. Visita a la tarda de Nuwara Eliya, la "Petita Anglaterra" de Sri Lanka. Sopar i allotjament a l'Hotel Grand 4 * o similar.

   

  Dia 8 d’agost.

  Nuwara Eliya - Kandy.

  Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Kandy per carretera. Visitarem una fàbrica de te per conèixer el procés de selecció i elaboració del millor i famós te de Ceilan i també, gaudirem d'una parada a les cascades Ramboda. Arribada a Kandy, la capital cultural de Sri Lanka, plena de carrers i basars sempre animats. Dinar. A la tarda, visita al Temple de la Dent de Buda i al Museu de Gemmes. A la nit, assistirem a un espectacle cultural de danses. Sopar i allotjament a l’hotel Citadel 4 * o similar.
   

  Dia 9 d’agost.

  Kandy.

  Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem el Jardí Botànic de Peradeniya i l'Orfenat d'Elefants de Pinnawala. Dinar. Retorn a Kandy, visita de la factoria de Batik i temps lliure per anar de compres. Sopar i allotjament a l’hotel Citadel 4 * o similar. Opcional: Durant aquestes dates es celebra el festival més important de Sri Lanka: Perahera. Al vespre hi ha una desfilada amb elefants engalanats, gent ballant , etc . Tenim l’oportunitat de veure aquesta desfilada  des d’una graderia amb seients reservats. Preu amb trasllats privats (hotel-Perahera-hotel) 75 eur.
   

  Dia 10 d’agost.

  Kandy – Colombo

  Nit a l`avió. Esmorzar a l'hotel i sortida cap a Colombo, centre comercial i financer i el principal port de l'illa, es tracta d’una bulliciosa i atractiva ciutat, la qual és la porta d'entrada a Orient. Àrabs, portuguesos, holandesos i britànics han deixat la seva empremta en esglésies, monuments, noms, religions, costums i gastronomia. Dinar i visita de la ciutat amb disponibilitat de temps lliure per gaudir de les compres.  Sopar i trasllat a l`aeroport de Colombo per sortir en el vol EK349 a las 3:15 h. Nit a l`avió.

   

  Dia 11 d’agost.  

  Barcelona.

  Arribada a l`aeroport de Dubai i connexió amb el vol EK185 a les 8:15 h. Arribada a Barcelona prevista a les 13.40 h. Terminal 1.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d'avió de la companyia Emirates Airlines en classe turista. Allotjament als hotels definits. Allotjament als hotels definits. Pensió completa. Totes les visites segons detall del programa. Guia acompanyant durant tot el viatge. Assegurança de viatge.

   


  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes en els menjars. Altres no esmentats expressament com inclosos. Visat d’entrada.

   


  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 2.560,00 € 2.350,00 €

  Compra Anticipada -70.00€
  Suplement individual 535.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 260.00€
  Visat d'entrada 30.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Festival Perahera 75.00€
  Descompte pagament total -70.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2014