Sri Lanka: Setmana Santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Sri Lanka: Setmana Santa
 • avió 10 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base
1935 €
Sri Lanka: Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Sri Lanka: Setmana Santa

  Preu base 1935 €

 • Itinerari

  12 d’abril. Dissabte.

  Barcelona-Colombo.

  Presentació a l'aeroport de Barcelona.  Terminal 1 a les 14.00 h. Sortida en vol de la companyia Emirates amb destinació Colombo via Dubai.

  13 d’abril. Diumenge. 

  Colombo- Habarana.

  Arribada a l'aeroport internacional de Colombo prevista a les 08.45 hrs.
  Dinar en un restaurant proper. Després de dinar, trasllat per carretera a Habarana via Kurunagala. Arribada i check in a l'hotel a Habarana Sopar i allotjament a l’hotel Cinnamon 4 * o similar.

  14 d'abril. Dilluns.

  Habarana - Sigiriya-Polonnaruwa-Habarana.

  Esmorzar a l'hotel. Sortida per fer la visita a la gran roca-fortalesa de Sigiriya, un complex de gran riquesa arqueològica declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els jardins d'aigua, els frescos de les belles donzelles, i la plataforma del Lleó al cim impressionen per la seva magnificència i per la seva ubicació. Després de la visita es realitzarà un “Village Safari”, una experiència única per endinsar-se en la vida rural de Sri Lanka incloent un passeig en carros de bous, un passeig en vaixell i en tuk-tuk. A la tarda, després del dinar es realitzarà l'excussió a Polonnaruwa, capital medieval de Sri Lanka. Sopar i allotjament a l'hotel Cinnamon 4 * o similar.

   

  15 d’abril. Dimarts.

  Habarana-Anuradhapura-Mihintale-Habarana.

  Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Anuradhapura, la ciutat més sagrada de l'illa ja que posseeix l'Arbre Sagrat Bo. Dinar. Seguidament sortirem cap Mihintale, enclavament de gran importància espiritual pels budistes. Durant la visita, assistirem a una pooja, cerimònia budista, on tindrem l'oportunitat d'escoltar les pregàries dels monjos.  Sopar i allotjament a l'hotel Cinnamon 4 * o similar.
   

  16 d’abril. Dimecres.

   Habarana – Nuwara Eliya.

  smorzar a l'hotel. Sortida per carretera cap Nuwara Eliya, en ruta visita del Temple de la Roca de Dambulla - patrimoni de la Humanitat-i el Jardí d'espècies de Matale on gaudirem d'un breu però molt relaxant massatge ayurvèdic. Dinar. Continuarem cap a Nuwara Eliya per una ruta panoràmica espectacular amb un paisatge idíl·lic entre plantacions de te, salts d'aigua i verds prats. Arribada i trasllat a l'Hotel Grand 4 * o similar. Sopar i allotjament a l'hotel
   

  17 d’abril. Dijous.

  Nuwara Eliya- Horton Plains-Nuwara Eliya.

  Esmorzar a l'hotel. Excursió a Horton Plains, el parc nacional que es troba a l'altiplà més alt de Sri Lanka, d'espectaculars paisatges, on realitzarem una caminada suau d'unes dues hores. Dinar. Visita a la tarda de Nuwara Eliya, la "Petita Anglaterra" de Sri Lanka. Sopar i allotjament a l'Hotel Grand 4 * o similar.
   

  18 d’abril. Divendres.

  Nuwara Eliya-Kandy.

  Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Kandy per carretera. Visitarem una fàbrica de te per conèixer el procés de selecció i elaboració del millor i famós te de Ceilan i també gaudirem d'una parada a les cascades Ramboda. Arribada a Kandy, la capital cultural de Sri Lanka, de carrers i basars sempre animats. Dinar. A la tarda, visita al Temple de la Dent de Buda i al Museu de Gemmes. A la nit, assistirem a un espectacle cultural de danses. Sopar i allotjament a l’hotel Citadel 4 * o similar.
   

  19 d’abril. Dissabte.

  Kandy.

  Esmorzar a l'hotel. Avui visita del Jardí Botànic de Peradeniya i l'Orfenat d'Elefants de Pinnawala. Dinar. Retorn a Kandy, visita de la factoria de Batik i temps lliure per a compres. Sopar i allotjament a Citadel 4 * o similar.
   

  20 d’abril. Diumenge.

  Kandy-Colombo-Negombo.

  Esmorzar a l'hotel i sortida cap a Negombo. Aturada en ruta per fer la visita panoràmica de Colombo, centre comercial i financer i el principal port de l'illa, una bulliciosa i atractiva ciutat, porta d'entrada a Orient. Àrabs, portuguesos, holandesos i britànics han deixat la seva empremta en esglésies, monuments, noms, religions, costums i gastronomia. Finalitzada la visita, dinar. Temps lliure per a compres i trasllat a l'Hotel Jetwing Blue, sopar

   

  21 d’abril. Dilluns.  

  Negombo - aeroport de Colombo-Barcelona.

  A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport per sortir en EK a les 03.15 hrs via DUBAI arribada a Barcelona prevista a les 13.40 hrs. Terminal 1.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d'avió de la companyia EMIRATES en classe turista. Allotjament als hotels definits. Allotjament als hotels definits. Pensió completa. Totes les visites segons detall del programa. Guia acompanyant durant tot el viatge. Assegurança de viatge.
     Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes en els menjars. Altres no esmentats expressament com inclosos. Visat d’entrada  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base 2.360,00 € 1.935,00 €

  Suplement habitació individual 535.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 260.00€
  Visat d'entrada 30.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Compra Anticipada -60.00€
  Descompte pagament total -60.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions

   

  - Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  - Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  - Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  - En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data agost 2013 i a un canvi de 1€ = 1,36$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  desembre 2013