Sri Lanka. Setmana Santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Sri Lanka. Setmana Santa
 • Viatge d'11 dies. Grup màxim 25 persones
Preu base per persona en habitació doble
2560 €
Sri Lanka. Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Sri Lanka. Setmana Santa

  Preu base per persona en habitació doble 2560 €

 • Itinerari

  Viu l’erupció de colors i sensacions que sentiràs a l’arribar a l’antiga Ceilán: camps de te, temples mil·lenaris, boscos tropicals i platges on oblidar-se de tot. L’illa és d’una riquesa natural aclaparadora amb una gran diversitat d’ecosistemes, fauna i flora. Les tècniques ayurvèrdiques formen part de la seva cultura, perquè no gaudir-ne amb un bon massatge?

   

  Descobreix més d'aquest destí fent un click aquí: TOUR VIRTUAL

   

   

  22 de març. Dijous.

  Barcelona  Istanbul – Colombo

  Presentació en els mostradors de la companyia Turkish Airlines. Sortida en el vol TK/1856 de les 18.20 hores. Arribada a l'aeroport de Istanbul iconnexió en el vol en TK/730 de les 03.50 hores. Nit a l’avió.

   

  23 de març. Divendres.

  Colombo

  Arribada a les 17.10 hores. Recollida d'equipatges i recepció. Trasllat a l'Hotel Jetwing Beach de Negombo o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  24 de març. Dissabte.

  Colombo – Habarana (Sigiriya) – Dambulla

  Sortida per carretera fins a Sigiriya. Arribada i trasllat a l'Hotel Jetwing Lake o similar. Dinar. A la tarda continuarem cap al Temple de Dambulla, el complex de coves més gran del país. Aquest conjunt conserva una important i abundant col·lecció d'imatges de Buda, al voltant de 153, que representen les diferents etapes de la seva vida. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  25 de març. Diumenge. 

  Habarana (Sigiriya) – Excursió a Mihintale – Anuradhapura – Aukana

  Esmorzar. Avui anirem cap a Anuradhapura per a una excursió de dia complet. En ruta visitarem Aukana, on es troba una gran estàtua de Buda. Sens dubte, la imatge més antiga i intacta a l'illa. Dinar. En acabar continuarem cap a Anuradhapura, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat, va ser la més cèlebre de les ciutats antigues  de Sri Lanka. De retorn a l'hotel visitarem el temple de Mihintale, anomenat el "bressol del budisme a Sri Lanka". Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  26 de març. Dilluns.

  Habarana (Sigiriya) – Polonnaruwa – Minneriya – Habarana

  Esmorzar. Al matí, visita a Polonnaruwa, una de les antigues capitals de Sri Lanka del segle XI al XIII. Aquesta capital medieval, va ser fortificada amb fossats interiors i exteriors, així com amb parets interiors i exteriors. Es poden veure les restes del Palau Real, l'Auditori i altres edificis importants. Dinar en un restaurant local. A la tarda, farem un safari amb cotxe tot terreny pel  Parc Nacional de Minneriya, famós per la seva població d'elefants. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  27 de març. Dimarts.

  Habarana – Sigiriya – Matale – Kandy

  Esmorzar. Visita del conjunt de Sigiriya, un antic complex de palaus construïts durant el regnat del rei Kasyapa (477-495). Està qualificat de Patrimoni de la Humanitat des de l'any 1982. Les ruïnes del palau estan situades en la part superior d'una roca impressionant de pedra vermella a 180 m sobre la jungla . Sens dubte, val la pena pujar els més d'1.000 graons i estretes passarel·les per gaudir de l'extraordinària panoràmica de l'entorn. En acabar sortida per carretera cap a Kandy. En ruta, breu parada en el Jardí d'Espècies de Matale. Dinar en restaurant local. Arribada i trasllat a l'hotel Ozo Kandy o similar. A la tarda, visita del Jardí Botànic de Peradeniya i d’un centre d'artesania. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  28 de març. Dimecres.

  Kandy – Pinnewala – Pilimathalawa – Kandy

  Esmorzar. Al matí, excursió a l'Orfenat d'Elefants en Pinnawela. Aquest orfenat va ser iniciat en 1975 per albergar als elefants abandonats i també als ferits. El nombre d'elefants ha augmentat, incloent-hi bebès elefants portats de diverses parts, així com els bebès nascuts com a resultat del programa de cria en captivitat. Dinar. Després, visita al temple de Gadaladeniya i el Dalada Maligawa, conjunt arquitectònic on es troba el Temple de la Dent de Buda, principal centre religiós per als seguidors budistes. Al capvespre, assistirem a una representació de les famoses danses cingaleses. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  29 de març. Dijous.

  Kandy – Nuwara Eliya

  Esmorzar. Trasllat a l'estació de Nanu Oya per al viatge amb tren a Nuwara Eliya (No es pot garantir la reserva del tren fins 30 dies abans). Alternativament, procedirem per carretera cap a Nuwara Eliya – visitant en ruta les plantacions de te, així com una de les fàbriques d'aquest famós te de Ceylan. Dinar. Arribada i trasllat a l'hotel Araliya greenhills o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  30 de març. Divendres.

  Nuwara Eliya – Ella – Tissamaharama

  Esmorzar. Avui visitarem Tissamaharama. En ruta, parada a Ellaper gaudir de les vistes panoràmiques més espectaculars de Sri Lanka. Arribada i trasllat a l'hotel Kithala Resort & Spa en Tissamaharama. Dinar. A la tarda, sortida amb cotxe tot terreny per realitzar la visita al Parc Nacional de Yala. És una de les 70 àrees més importants per a les aus a Sri Lanka, albergant 215 espècies d'aus, incloent-hi sis endèmiques del país. El nombre de mamífers que s'ha registrat al parc és de 44 diferents tipus i té una de les majors densitats de lleopards al món, encara que no per això fàcils de veure. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  31 de març. Dissabte.

  Tissamaharama – Galle – Colombo

  Esmorzar. Al matí visitarem la ciutat de Galle, a on la fita més antiga és el fort portuguès i holandès declarat Patrimoni de la humanitat. Dinar i continuació per carretera cap a Colombo. Arribada i breu recorregut per aquesta capital comercial i centre de negocis de Srilanka. A cada racó de la ciutat es troba l’heritatge de les cultures portugueses, holandeses i britàniques. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport. Sortida en el TK-731 de les 21.30 hores a Barcelona via Istanbul.

   

  01 d’Abril. Diumenge.

  Barcelona

  Arribada en el vol TK/1853 a les 10.05 hores. Fi dels nostres serveis

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Turkish Airlines. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns menjars per horari podran ser a l’avió) Allotjament a l'hotel /als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí.
  • Assegurança Ampliada d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 2.560,00 € 2.485,00 €

  Suplement habitació individual 745.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 415.00€
  Compra Anticipada -75.00€
  Visat d'entrada 40.00€
  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIAT

  Opcional:
  Descompte pagament total -75.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 17 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

   

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

   

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) (+info)

   


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

   

  No hi ha cap vacuna obligatòria per fer aquest viatge però si heu viatjat a un país on hi ha febre groga haureu d’acreditar que teniu aquesta vacuna vigent.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  octubre 2017