Sud-Àfrica -SORTIDA GARANTIDA-
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Sud-Àfrica -SORTIDA GARANTIDA-
 • avió 14 dies, tot inclòs
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona en habitació doble
3295 €
Sud-Àfrica -SORTIDA GARANTIDA-

Sol·licita el teu pressupost

 • Sud-Àfrica -SORTIDA GARANTIDA-

  Preu per persona en habitació doble 3295 €

 • Itinerari

  25 de Novembre.

  Barcelona – Amsterdam – Johannesburg.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona. Terminal 1, mostrador Lufthansa. Sortida en el vol LH1823 de les 15:35 h. via Munich i connexió en el vol SA265 de les 20:30 h. Nit a l’avió.   

   

  26 de Novembre.

  Johannesburg - Pretòria.

  Arribada a Johannesburg a les 8:15 h. Recollida de maletes i visita de Soweto, el barri més representatiu de Johannesburg. Dinar. Sortida cap a Pretòria. Visita d’aquesta ciutat que és la capital administrativa i política del país. Arribada a l’hotel Sheraton o similar. Sopar i allotjament.

   

  27 de Novembre.

  Canyó del riu Blyde - Parc Kruger.

  Esmorzar. Sortida cap  a la regió de Mpumalanga. Travessarem les importants cadenes muntanyoses de Drakensberg i visitarem el canyó de riu Blyde, el tercer més gran del món. Dinar. Arribada al Numbi hotel o similar. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  28 de Novembre.

  Parc Kruger.

  Esmorzar. A primera hora farem un interessant safari en els nostres vehicles 4x4. El Parc Nacional Kruger és la reserva natural més coneguda del món, 2.000.000 d’hectàrees amb la més gran varietat d’animals salvatges d’Àfrica. Els “cinc grans”: elefants, lleons, lleopards, rinoceronts i búfals. Dia sencer de safari amb el dinar inclòs. Retorn al lodge, sopar i allotjament.

       

  29 de Novembre.

  Parc Kruger - Johannesburg .

  A primera hora gaudirem d’un safari per continuar gaudint de la fauna salvatge. Retorn al lodge. Sortida en direcció a Johannesburg i dinar en ruta. Trasllat a l’hotel Sandton City Garden o similar. Sopar i allotjament.

   

  30 de Novembre.

  Johannesburg - Port Elizabeth.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport sortida en el vol SA405 de les 10:45 h. Trasllat per carretera fins a Knysna on visitarem la Tsitsikama Nature Reserve, un autèntic paradís natural d’arbres mil·lenaris i fauna salvatge: aus endèmiques, mones, antílops. Aquest parc de 80 km de llarg s’estén a la vora de la costa. Dinar.  Arribada al Knysna Protea hotel.  Sopar i allotjament.

   

  1 de Desembre.

  Knysna – Oudtshoorn.

  Esmorzar. Al matí travessarem la llacuna de Knysna i visitarem la reserva natural de Featherbed. Recorrerem aquest paratge natural amb un vehicle especial i caminarem pels seus senders descobrint la flora d’aquesta zona. Dinar. A la tarda ens traslladarem a Oudtshoorn, ciutat d’arquitectura i paisatges únics. Arribada a l’hotel Quenns o similar. Distribució d’habitacions, sopar i allotjament.

   

  2 de Desembre.

  Oudtshoorn - Ciutat del Cap.

  Esmorzar. El nostre recorregut cap a Ciutat del Cap ens portarà fins les coves de Cango. Dinar. Seguirem a la ciutat més bonica del país. Distribució d’habitacions en el hotel Cullinan o similar. Sopar i allotjament.

   

  3 de Desembre.

  Ciutat del cap. Esmorzar.

  Visita de la ciutat, la més antiga de Sud-àfrica i avui en dia una de les més modernes i boniques del món. Edificis victorians i eduardins perfectament conservats. Destaquem el Victoria & Alfred Waterfront, que recorda el passat de la ciutat. Pujarem en el telecabina fins la Muntanya de la “Taula” de 1.086m. per gaudir de la millor vista panoràmica de la ciutat. Dinar. Per la tarda, disposarem de temps lliure en el centre comercial Waterfront. Sopar a l’hotel. Allotjament.

   

  4 de Desembre.

  Ciutat del cap – Peninsula del cap.

  Esmorzar. Avui ens espera l’excursió per la Península i Cap de Bona Esperança. Destaquem la vila de Hout Bay, coneguda per la pesca del llagostí. Aquí agafarem un vaixell que ens aproparà a l’illa de les foques, on viuen gran quantitat d’aquests  animals. Continuarem fins la Reserva del Cap, a l’extrem Sud del continent, on pujarem al funicular fins a Punta del Cap. Destaquem la platja de Boulders amb els Pingüins, Simon’s Town, Cuartel General de la Marina i la vila de Kalk Bay. Dinar. Retorn a Ciutat del Cap. Sopar i allotjament

   

  5 de Desembre.

  Ciutat del Cap - Cascades Victòria.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i sortida en el vol SA306 de les 7:00 h. a Johannesburg i connexió en el vol SA040. Arribada a Victòria a les 12:35 h. Assistència i trasllat a l’hotel The Kingdom categoria 4**** o similar. Dinar. Creuer pel riu Zambesi, frontera natural entre Zimbabwe, Zambia i Botswana. Sopar i allotjament.

   

  6 de Desembre.

  Cascades Victòria.

  Esmorzar. Visita de les Cataractes a peu des de l’hotel. El salt d’aigua a més de 108 metres d’alçada, va ser descobert per Livingstone el 1865. Dinar a l’hotel i resta de tarda lliure. Sopar i allotjament

  Opcional : sobrevol amb helicòpter de les cascades 180 eur .

   

  7 de Desembre.

  Cascades Victòria - Barcelona.

  Nit a l’avió. Matí lliure i trasllat a l’aeroport per sortir en el vol SA041 a Johannesburg. Enllaç en el vol SA264 a Munich. Nit a l`avió.

   

  8 de Desembre.

  Barcelona.

  Arribada a l’aeroport de Barcelona, a les 11:15 h.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Southafrican  vols Barcelona-Munich-Johanesburg/Johannesburg-Munich-Barcelona. Vols interns en classe turista. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Pensió completa en tot l’itinerari. Totes les visites definides en l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes en els àpats. Qualsevol servei no mencionat expressament com inclòs.

   


  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país i dos fulles seguides en blanc
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona en habitació doble 3.850,00 € 3.295,00 €

  Suplement habitació individual 810.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 595.00€
  Compra Anticipada -90.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Vol en helicòpter sobre les Cascades Victòria 180.00€
  Descompte pagament total -90.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 30.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2014