Sud de Polònia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Sud de Polònia
 • Avió i autocar
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
''Tot inclòs'' Sortides de Juny a Octubre
865 €
Sud de Polònia

Sol·licita el teu pressupost

 • Sud de Polònia

  ''Tot inclòs'' Sortides de Juny a Octubre 865 €

 • Itinerari

   

  Primer dia
  Punts de recollida – Katowice - Czestochowa

  Trasllat del punt de recollida a l’aeroport de Barcelona, Terminal 2 i sortida en vol regular de Wizzair a les 15,15 h amb destí Katowice. Arribada a les 18.05 h i trasllat en autocar fins a Czestochowa. Sopar i allotjament a l’hotel Mercure 3*** o similar.

   

  Segon dia
  Czestochowa - Varsòvia

  Esmorzar a l’hotel i visita del Monestir - Fortalesa de Jasna Gora, el més important dels centres de peregrinació de Centre-Europa, conegut a tot el món per la veneració del Papa Juan Pablo II a la Verge Negra, icona del S.XIV, obra d’art excepcional, venerada per tots els catòlics polonesos. A mig mati, continuarem el nostre viatge cap a Varsòvia. Dinar i visita de la ciutat, en la que ens sorprendrà la recuperació de la ciutat vella, feta a partir dels quadres de Tintoretto, que es troben dintre de la muralla junt al Palau Reial, amb la seva magnífica Plaça del Mercat, la Barbacana i l’antic ghetto jueu. Seguirem per la Via Reial, llarga, senyorial, que ens portarà junt al Palau de Cultura. Arribada a l’hotel Novotel 4**** o similar, sopar i allotjament.
   

  Tercer dia
  Varsòvia - Zelazowa Wola - Wroclaw

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Zelazowa Wola, població natal del més famós dels pianistes, Chopin. Al migdia assistirem al concert dominical a la seva casa natal. Dinar en un restaurant i continuació del nostre viatge travessant l’interior del país. Arribada a última hora de la tarda a Breslau, avui Wroclaw, ciutat que va néixer fa 700 anys com a cruïlla de camins, i lloc de mercat de la corona polonesa. Va passar a mans de diversos països fins que va tornar a Polònia al finalitzar la 2ª Guerra Mundial, però força destruïda. La reconstrucció va ser laboriosa i a dia d’avui ens sorprendrà que encara resten 48 esglésies gòtiques d'en peus. Trasllat a l’hotel Orbis Wroclau 4**** o similiar, sopar i allotjament.
   

   

  Quart dia
  Wroclaw - Auschwitz -  Cracòvia
  Esmorzar a l’hotel i passeig per la ciutat de Wroclaw, amb la illa de la catedral, al costat del riu Oder. Entendrem el valor estratègic de la ciutat i la riquesa que al seu temps va tenir, al veure les renovades cases patrícies de la Plaça del mercat, coronades amb l'impressionant Ajuntament, principal mostra de l’art gòtic civil centreeuropeu. A l’hora convinguda, sortida cap a Osviecim, població d’ingrat record, a prop del camp d’extermini d’Auschwitz/Birkenau, que visitarem després de dinar. Continuació a la tarda cap a Cracòvia.  Arribada a l’hotel Novotel 4****, sopar i allotjament.

   

  Cinquè dia
  Cracòvia - Wielicza - Cracòvia

  Esmorzar a l’hotel. Pel matí visitarem les mines de sal de Wieliczka, encara actives, explotades des de fa més de 700 anys. Tindrem ocasió de visitar tres nivells, amb capelles i escultures que els miners han anant fent al llarg dels segles.  Impressionant és la Sala dels Altars. A l’hora convinguda tornarem a Cracòvia i farem una visita de la ciutat. Començarem pel barri jueu i el turó de Wawel, on es troba el Palau Reial, amb el magnífic pati renaixentista. També aquí s’hi troba la Catedral de San Estanislau i Venceslau, panteó dels reis de Polònia, amb la capella de Segismund. Baixarem a la ciutat antiga, la vida de la qual gira en torn a la Plaça del mercat on s’hi troba “Sukiennice”, el mercat de les teles, un sorprenent edifici del s.XIV que actualment és un basar. Dinar en un restaurant. Seguidament visitarem l'església de Santa Maria. Temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel. Opcional: Sopar en un típic restaurant polonès amb show folklòric. 35€ per persona .

   

  Sisè dia
  Cracòvia - Katowice – Poblacions d’origen

  Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport de Katowice. Sortida a les 12,00 h en vol regular directe de Wizzair amb destí Barcelona (dinar no inclòs). Arribada a l’aeroport del Prat a les 14,40 h i trasllat a les poblacions d’origen. Final dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Trasllats dels punts de recollida a l’aeroport de Barcelona.
  Bitllet d’avió classe turista en vol regular directe de Wizzair (reconfirmar horaris a la documentació de viatge definitiva).
  Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats.
  Allotjament i esmorzar als hotels definits en l’itinerari.
  Totes les visites definides en l’itinerari.
  Guia acompanyant en tot el viatge.
  Assegurança bàsica d’assistència en viatge.   Serveis no inclosos:

   

  Dinar del primer i últim dia.
  Extres de caràcter personal.
  Propines als guies i conductors.
  Qualsevol servei no mencionat com inclòs. 

 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Area del Penedès, Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Manlleu, Manresa, Mataró Tereses, Rubí, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  ''Tot inclòs'' Sortides de Juny a Octubre 995,00 € 865,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -15.00€
  Suplement individual 190.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 105.00€

  Opcional:
  Sopar en un típic restaurant polonès amb show folklòric 35.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.
  L'Itinerari final pot tenir alguna variació.

   

 • Condicions generals

   

  1. Organització tèncica per part d' Itinerari 2002, s.l. que actua sota la marca registrada d'Itinerari Viatges, agència minorista amb llicència GC-1.021. CIFB-62806997, amb domicili social al carrer del Pont, 16, 08560 Manlleu.

  2. Les condicions generals completes del viatge estan a la seva disposició a la nostra web.