Sud d'Irlanda al complet
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Sud d'Irlanda al complet
 • Avió i autocar. 6 Dies.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base des de 1.145€
1145 €
Sud d'Irlanda al complet

Sol·licita el teu pressupost

 • Sud d'Irlanda al complet

  Preu base des de 1.145€ 1145 €

 • Itinerari

  Divendres.  

  Barcelona – Dublín. 

  Presentació en l`aeroport de Barcelona, terminal 2B , mostrador de Air Lingus. Sortida en vol EI563 a les 10:50 h. Arribada a Dublín a les 12:30 h.  Assistència y trasllat al centre de la ciutat per dinar.  Continuació a l`hotel Juris’s Inn 3*** o similar. Distribució d`habitacions. Sortida cap a la famosa Guiness Storehouse, un dels símbols del país.  Trasllat al centre de la ciutat per fer una passejada per Temple Bar. Sopar en un típic pub. Retorn a l`hotel i allotjament.

   

  Dissabte. 

  Dublín – Comtat de Galway.  

  Esmorzar bufet a l`hotel. Visita guiada de la ciutat, destaquem: Les elegants places georgianes, CrhristChurch, construïda pels normands en el 1172 per substituir l`antiga església construïda pels víkings.  El Phoenix Park i els edificis construïts a la vora del riu Liffey.  Visitarem el Trinity College, fundat en el 1592, per la Reina Isabel I, es l`universitat mes antiga d`Irlanda.

  En la biblioteca de l`universitat es troba el “Llibre de Kells”, aquest llibre data del segle IX i es un dels manuscrits medievals mes importants del mon. Destaquem també la grandiositat de la Gran Sala de la biblioteca que acull mes de 20.000 manuscrits i llibres molt antics.  La Catedral de St. Patricks, construïda en el 1191, es la mes important d`Irlanda.

  Finalitzada la visita, sortirem en el nostre autocar cap a Kilbeggan. Dinar i degustació de Whisky, en la destil·leria de la ciutat.

  Arribada al comtat de Galway, distribució d`habitacions a l`hotel Clayton 4**** / hotel Connemara Gateway 3*** o similar.  Sopar i allotjament.

   

  Diumenge. 

  Comtat de Galway: Excursió al Parc de Connemara. 

  Esmorzar bufet.  Sortida al parc nacional de Connemara. Visitarem l`abadia de Kylemore.  Dinar.  Retorn al CO. Galway. Temps lliure a Galway per fer un recorregut pels seus pubs.  Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Els oferim gaudir d’un sopar seguit de l’espectacle de música i dansa típica irlandesa conegut com el millor show Irlandès de l’any “Trad on the Prom”. 55 €. Les sortides del 27 juliol, 3 i 7 d’agost no podran veure aquest espectacle però els oferim la possibilitat de gaudir del sopar i espectacle “The Merry Ploughboy” a Dublin, conegut també com un dels millors del país. 55 €.

   

  Dilluns. 

  Comtat de Galway – Acantilats de Moher – Killarney. 

  Esmorzar bufet a l`hotel. Sortida a primera hora cap els Acantilats de Moher. Visita. Continuació a l`hotel Armada. Platja del desembarcament de la “Gran Armada de Felip II”.  Continuació a Killarney amb el ferry sobre el riu.      Arribada a Killarney, distribució d`habitacions a l`hotel Riverside 4**** o similar.  Passejada per la població.  Sopar i allotjament.

   

  Dimarts. 

  Killarney:  Anell de Kerry. 

  Esmorzar bufet a l`hotel.  Excursió pels pobles de la península de l`Anell de Kerry. Dinar en ruta.  Retorn a Killarney i visita de Muckross House.  Sopar i allotjament.  

   

  Dimecres. 

  Killarney – Cork - Barcelona. 

  Esmorzar bufet a l`hotel.  Sortida a Cork. Visita de la ciutat. Dinar i sortida en el vol EI868 a les 17:50 h.  Arribada a les 21:05 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Trasllat de les poblacions d'origen a l'aeroport de Barcelona. Billet d'avió classe turista en vols regulars de Air Lingus (cal re-confirmar els horaris del vols en la documentació definitiva). Pensió completa en tot el recorregut amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides a l'itinerari incloses. Guia acompayant de Viatges Itinerari. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.

 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Area del Penedès, Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Rubí, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base des de 1.145€ 1.350,00 € 1.145,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -15.00€
  Suplement individual 195.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 85.00€

  Opcional:
  Sopar i espectacle ''Trad on the Prom a Galway'' 55.00€
  Només Espectacle \\\\\\\'\\\\\\\'Trad on the Prom\\\\\\\'\\\\\\\' a Galway (28 Setembre) 30.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€
  Sopar i espectacle ''The Merry Ploughboy a Dublin'' 55.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

  L'Itinerari final pot tenir alguna variació.

 • Condicions generals

  1. Organització tèncica per part d' Itinerari 2002, s.l. que actua sota la marca registrada d'Itinerari Viatges, agència minorista amb llicència GC-1.021. CIFB-62806997, amb domicili social al carrer del Pont, 16, 08560 Manlleu.

  2. Les condicions generals completes del viatge estan a la seva disposició a la nostra web.

   

   

  Si algun passatger té problemes de mobilitat o discapacitat sensorial, si us plau, contactin amb nosaltres abans de fer la reserva.