Sudàfrica
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Sudàfrica
 • avió 14 dies, tot inclòs
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Sudàfrica

Sol·licita el teu pressupost

 • Sudàfrica
 • Itinerari

  Dia 25 Novembre.

  Barcelona - Amsterdam - Johannesburg.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona. Terminal 1, mostrador Lufthansa. Sortida en el vol LH1823 de les 15:35 h via Múnichi connexió en el vol SA265 de les 20.30. Nit a bord.  

   

  Dia 26 Novembre.

  Johannesburg - Pretòria.

  Arribada a Johannesburg a les 08.15 hores. Després de recollir maletes farem una visita de Soweto, el barri més representatiu de Johannesburg. En acabar dinarem i ens dirigirem a Pretòria. A la tarda visita d’aquesta ciutat que és la capital administrativa i política del país. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  Dia 27 Novembre.

  Canyó del riu Blyde - Parc Kruger.

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora sortirem amb el nostre vehicle privat cap  a la regió de Mpumalanga. Travessarem les importants cadenes muntanyoses de Drakensberg, i visitarem el canyó del riu Blyde el tercer més gran del món. Dinar en ruta. A la tarda arribada al lodge Nkambeni Tended Lodge o similar. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  Dia 28 Novembre.

  Parc Kruger.

  Esmorzar. A primera hora farem un interessant safari amb els nostres vehicles 4x4. El Parc Nacional Kruger és probablement la reserva natural més coneguda del món,  2.000.000 hectàrees amb la més gran varietat d’animals salvatges d’Àfrica. Els “cinc grans”: elefants, lleons, lleopards, rinoceronts i búfals. Dia sencer de safari amb el dinar inclòs. En fer-se fosc, retorn al lodge, sopar i allotjament.

               

  Dia 29 Novembre.

  Parc Kruger - Johannesburg.

  A primera hora gaudirem d’un safari per continuar gaudint de la fauna salvatge. Retorn al lodge i sortida en direcció a Johannesburg. Dinar en ruta. Arribada a l’hotel Sandton City Garden o similar. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  Dia 30 Novembre.

  Johannesburg - Port Elizabeth.

  Esmorzar. Assistència per part del nostre corresponsal. Sortida en el vol SA/405 de les 10.15 hores. Trasllat per carretera fins a Knysna on visitarem la Tsitsikama Nature Reserve, un autèntic paradís de la natura. Aquest parc de 80 km. de llarg és una reserva biològica d’arbres mil·lenaris i fauna salvatge: Aus endèmiques, mones i antilops. Una xarxa de senders ens permetrà descubrir-lo. Dinar inclòs. Arribada al Knysna Protea hotel o similar i distribució d’habitacions.  Sopar i allotjament.

   

  Dia 1 Desembre.

  Knysna - Oudtshoorn.

  Esmorzar. Al matí travessarem la llacuna de Knysna i visitarem la reserva natural de Featherbed. Recorrerem aquest paratge natural amb un vehicle especial i caminarem pels seus senders descobrint la flora d’aquesta zona. Dinar. A la tarda ens traslladarem a Oudtshoorn, ciutat d’arquitectura i paisatges únics. Arribada a l’hotel Queens o similar. Distribució d’habitacions, sopar i allotjament.

   

  Dia 2 Desembre.

  Oudtshoorn - Ciutat del Cap.

  Esmorzar. El nostre recorregut cap a Ciutat del Cap ens portarà fins les coves Cango, on gaudirem de les meravelloses formacions d’estalagmites i estalactites del seu interior. A continuació visitarem una granja d’estruços i dinar en aquest mateix lloc. Seguirem a la ciutat més bonica del país. Distribució d’habitacions a l’hotel Cullinan o similar. Sopar i allotjament.

   

  Dia 3 Desembre.

  Ciutat del cap.

  Esmorzar. Avui gaudirem de la visita d’aquesta ciutat, la més antiga de Sudàfrica i avui una de les més modernes i boniques del món. Edificis victorians i eduardians perfectament conservats. Destaquem el Victoria & Alfred Waterfront, que recorda el passat de la ciutat.  Pujarem al telecabina fins la Muntanya de la “ Taula” on des del cim de  1.086 metres, gaudim de la millor vista panoràmica de la ciutat. Dinar. A la tarda, disposarem de temps lliure en el  Waterfront, on es troba un impressionant centre comercial amb més de 300 tendes, restaurants, hotels...Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

   

  Dia 4 Desembre.

  Ciutat del Cap – Península del Cap – Ciutat del Cap .

  Esmorzar. Avui ens espera l’excursió per la Península i Cap de Bona Esperança. Destaquem la vila de Hout Bay, coneguda per la pesca del llagostí. Continuarem fins la Reserva del Cap, extrem Sud del continent, on pujarem al funicular fins a Punta del Cap. Destaquem la platja de Boulders amb els Pingüins, Simon´s Town, Cuartel General de la Marina i la vila de Kalk Bay. Dinar. Retorn a Ciutat del Cap. Sopar  i allotjament

   

  Dia 5 Desembre.

  Ciutat del Cap - Cascades Victòria.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport sortida vol SA/306 de les 07.00A Johannesburg i connexió en el vol SA/040. Arribada a Victòria a les 12.35 hores.

  Assistència per part del nostre corresponsal i connexió trasllat a l’hotel The Kingdom categoria 4**** o similar. Distribució d’habitacions i dinar. Després de descansar creuer pel riu Zambesi, frontera natural entre Zinbabwe, Zambia i Botswana. Sopar i allotjament.

   

  Dia 6 Desembre.

  Cascades Victòria.

  Esmorzar. Al matí farem la visita de les Cascades a peu des de el nostre hotel. Descobertes per Livingstone el 1865, veurem el seu entorn i els saltants d’aigua de més de 108 mts d’alçada. Dinar a l’hotel i resta de tarda lliure.

  Opcional: sobrevol de les cascades amb helicopter. Sopar i allotjament

   

  Dia 7 Desembre.

  Cascades Victòria - Barcelona - Nit a l’avió.

  Esmorzar. Matí lliure i trasllat a l’aeroport per sortir en el vol SA041 a Johannesburg. Enllaç en el vol SA264 a Frankfurt. Nit a bord

   

  Dia 8 Desembre.

  Barcelona. 

  Arribada a l’aeroport de Barcelona,  terminal 1 a les 11.15 hores.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista de la companyia South African vols Barcelona-Frankfurt-Johanesburg//Johannesburg-Frankfurt-Barcelona. Vols interiors en classe turista. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Pensió completa en tot l’itinerari. Totes les visites definides en l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.   Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes als àpats. Qualsevol servei no mencionat expressament com inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2013 i a un canvi de 1€ = 1,31$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  4.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2013