Sudàfrica
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Sudàfrica
 • Avió i autocar, 14 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base des de 3.580€
3580 €
Sudàfrica

Sol·licita el teu pressupost

 • Sudàfrica

  Preu base des de 3.580€ 3580 €

 • Itinerari

  Dia 26 de Novembre.
  Barcelona - Amsterdam - Johannesburg.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona. Terminal 1, mostrador KLM. Sortida en el vol KL/1662 de les 06:15h via Amsterdam i connexió amb el vol KL/591 de les 08.40. Arribada a Johannesburg a les 22.05.Trasllat a l’hotel Sandton City Garden o similar   

  Dia 27 de Novembre.
  Johannesburg - Parc Kruger.

  Esmorzar bufet a l’hotel. A primera hora sortirem en el nostre vehicle privat cap el Parc Kruger. Travessarem les importants cadenes muntanyoses de Drakensberg, baixarem la Gran Escarpa i passarem per imponents paisatges i bonics poblets com  Dullstroom, Lydenburg, Sabie, Pilgrim’s on gaudirem del dinar. Arribada al Lodge Nkambeni Tended Lodge o similar. Distribució d’habitacions.  Abans de que es faci fosc gaudirem del nostre primer safari. Sopar i allotjament.

  Dia 28 de Novembre.
  Parc Kruger.

  Esmorzar. A primera hora farem un interessant safari en els nostres vehicles 4x4. El Parc Nacional Kruger és probablement la reserva natural més coneguda del món,  2.000.000 hectàrees amb la més gran varietat d’animals salvatges d’Àfrica. Els “cinc grans”: elefants, lleons, lleopards, rinoceronts i búfals. Dia sencer de safari amb el dinar inclòs. En fer-se fosc, retorn al lodge, sopar i allotjament.

  Dia 29 de Novembre.
  Parc Kruger - Johannesburg.

  A primera hora gaudirem d’un safari per continuar gaudint de la fauna salvatge. Retorn al lodge per esmorzar. Sortida en direcció a Pretòria. Visitarem aquesta ciutat que és la capital administrativa i política del país.  Dinar. Continuació a Johannesburg i visita d’aquesta ciutat. Trasllat a l’hotel Sandton City Garden o similar. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

  Dia 30 de Novembre.
  Johannesburg - Cascades Victòria.

  Trasllat a l’aeroport sortida vol BA/6285 de les 11.25h. Arribada a Victòria a les 13.05 hores. Asistencia per part del nostre corresponsal i connexió trasllat a l’hotel The Kingdom categoria 4**** o similar. Distribució d’habitacions i dinar. Després de descansar creuer pel riu Zambesi, frontera natural entre Zinbabwe, Zambia i Botswana. Sopar i allotjament.

  Dia 01 de Desembre.
  Cascades Victòria.Esmorzar.

  Al matí farem la visita de les Cascades a peu des d’el nostre hotel , descobertes per Livingstone el 1865 ,veurem el seu entorn i el saltant d’aigua a més de 108 mts d’alçada. Dinar a l’hotel i resta de tarda lliure. Sopar i allotjament

  Dia 02 de Desembre.
  Victòria - Port Elizabeth.

  Esmorzar. Asistència per part del nostre corresponsal .Trasllat a l’aeroport sortida en el vol BA/6282 de les 13.55 hores via Johannesburg. Trasllat al Marine Protea hotel o similar. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

  Dia 03 de Desembre.
  Port Elizabeth – Knysna.

  Esmorzar. Trasllat per carretera fins a Knysna on visitarem la Tsitsikama Nature Reserve, un autèntic paradís de la natura. Aquest parc de 80 km. De llarg s’extent al costat de la costa i una xarxa de senders ens permetrà descubrir-lo. Dinar inclòs.  Una reserva biològica d’arbres mil·lenaris i fauna salvatge: aus endèmiques, mones, antilops... Arribada a l’hotel Knysna Quays o similar i distribució d’habitacions. Sopar en el Paddle Cruise. Retorn a l’hotel i allotjament.

  Dia 04 de Desembre.
  Knysna – Oudtshoorn.

  Esmorzar. Ens traslladarem a Oudtshoorn, ciutat d’arquitectura i paisatges únics. Dinar inclòs.  Aquesta ciutat també es coneguda per les seves granges d’estruços. Visitarem una de les seves granges. Arribada a l’hotel Adley House o similar. Distribució d’habitacions, sopar i allotjament.
   
  Dia 05 de Desembre.
  Oudtshoorn - Ciutat del Cap.

  Esmorzar. El nostre recorregut cap a Ciutat del Cap ens portarà fins les coves de Cango. Dinar. Seguirem a la ciutat més bonica del país. Distribució d’habitacions en el hotel Cullinan o similar. Sopar i allotjament.

  Dia 06 de Desembre.
  Ciutat del Cap.

  Esmorzar. Avui gaudirem de la visita d’aquesta ciutat, la més antiga de Sudàfrica i avui una de les més modernes i boniques del món. Edificis victorians i eduardians perfectament conservats.  Destaquem el Victoria & Alfred Waterfront, que recorda el passat de la ciutat.  Pujarem en el telecabina fins la Muntanya de la “ Taula” on des del cim de  1.086 metres, gaudim de la millor vista panoràmica de la ciutat. Dinar. A la tarda, disposarem de temps lliure en el  Waterfront, on es troba un impressionant centre comercial amb més de 300 tendes, restaurants, hotels... Sopar en el restaurant  Den Anker.  Retorn a l’hotel i allotjament.

  Dia 07 de Desembre.
  Ciutat del Cap.

  Esmorzar. Avui ens espera l’excursió per la Península i Cap de Bona Esperança. Destaquem la vila de Hout Bay, coneguda per la pesca del llagostí.  Continuarem fins la Reserva del Cap, extrem Sud del continent, on pujarem al funicular fins a Punta del Cap. Destaquem la platja de Boulders amb els Pingüins,  Simon´s Town, Cuartel General de la Marina i la vila de Kalk Bay. Dinar. Retorn a Ciutat del Cap on gaudirem del sopar en el restaurant Mama Africa. Retorn a l’hotel i allotjament.

  Dia 08 de Desembre.
  Ciutat del Cap - Nit a l’avió.

  Esmorzar. Avui ens traslladarem a la zona vinícola del país. Visitarem una bodega de Neethlinghof i gaudirem d’un tast de vins. Continuarem la nostra ruta fins Stellenboch, la segona ciutat més antiga del país. Es sens dubte la  capital del vi sud-africà i una ciutat artística i universitària. Dinar. Trasllat a l’aeroport de Ciutat del Cap. Sortida en el vol KL/598  de les 00.20 hores.  Nit a l’avió.

  Dia 09 de Desembre.
  Barcelona.

  Arribada a l’aeroport de Barcelona,  terminal 1 a les 16.05 hores.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista de la companyia KLM en els vols Barcelona-Amsterdam-Johanesburg//Ciutat del Cap-Amsterdam-Barcelona. Vols interiors en classe turista. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Pensió completa en tot l’itinerari. Totes les visites definides en l’itinerari s. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.   Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en els àpats. Qualsevol servei no mencionat expressament com inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base des de 3.580€ 4.290,00 € 3.580,00 €

  Assegurança assistència en viatge
  Suplement individual 575.00€
  .Taxes aèries i de seguretat 437.00€

  Opcional:
  Vol en helicòpter sobre les Cascades Victòria 130.00€
  Snorkel amb taurons blancs 410.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

  Fer arribar copia del passaport a la central de reserves 

 • Condicions generals

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.

  Si algun passatger té problemes de mobilitat o discapacitat sensorial, si us plau, contacteu amb nosaltres abans de fer la reserva.