Tailàndia al complet
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Tailàndia al complet
 • Avió 14 dies, tot inclòs
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Tailàndia al complet

Sol·licita el teu pressupost

 • Tailàndia al complet
 • Itinerari

   

  1 d’Agost.

  Dijous. Barcelona – Bangkok.

  Presentació en la terminal 1, mostrador de la companyia Lufthansa a les 16:50 h. Sortida en el vol regular LH1133 a les 18:50 h. Arribada a l`aeroport de Frankfurt i connexió amb el vol LH782 a Bangkok. Sortida a les 22:15 h. Nit a l’avió.

   

  2 d’Agost.

  Divendres. Bangkok.

  Arribada a l’aeroport de Bangkok a les 14:00 h. Trasllat a l’hotel Rembrandt 4* o similar. Temps per descansar i visita del mercat nocturn de la ciutat. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  3 d’Agost.

  Dissabte. Bangkok.

  Esmorzar a l’hotel. Avui realitzarem la visita guiada de la capital, coneguda en tailandès com la ciutat dels àngels.  Visitarem dos dels temples més impressionants. El Buda reclinat en Wat Po és un enorme Buda cobert de pa d’or. El Gran Palau és inigualable, construït pel rei Rama I al 1782, va ser el centre de poder per més de 150 anys. Dintre es troba el Temple del Buda Esmeralda, Wat Pra Kaew, amb la imatge més preuada de Tailàndia, el Lord Buda. Dinar en un restaurant tailandès a prop del riu. A la tarda navegarem pel pintoresc riu Chao Phraya, el riu dels reis, i a través dels canals de Thonburi. Gaudirem del paisatge de la Venècia d’Orient i visitarem el Temple de l’Alba (Wat Arun). Sopar amb espectacle al poble de Silom. Retorn a l’hotel i allotjament.

  Nota: La capella és un santuari nacional, les espatlles i els genolls han d’estar tapats i no es pot entrar al temple amb sabates.

   

  4 d’Agost.

  Diumenge. Bangkok – Mae Klong – Kanchanaburi.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora en direcció Mae klong i visita del mercat del ferrocarril, amb productes locals frescos de fruites exòtiques, verdures i mariscs. Es tracta d’un mercat atípic, situat a banda i banda de la via del tren. Després recorrerem en barques el mercat flotant de Damnoen Saduak, mescla de colors, sabors i aromes exòtics. Coneixerem els pobles riberencs i podrem veure la seva forma de vida, construccions i activitat diària. Dinar en un restaurant local. Sortida cap a Kanchanaburi per visitar, encara més al nord, el Parc Nacional d’Erawan. Amb els seus salts d’aigua i piscines naturals és un regne aquàtic. Arribada a l’hotel Felix River Kwai 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  5 d’Agost.

  Dilluns. Kanchanaburi – Ayutthaya - Phitsanuloke.

  Esmorzar. Continuació per carretera a Ayutthaya, l’antiga capital de Siam que va ser de les ciutats més esplèndides d’Àsia. Ara tot el que queda son les magnífiques runes dels temples i palaus. Les restes del palau reial donen proba de que el Gran Palau de Bangkok està inspirat en l’arquitectura característica de la ciutat antiga. Podrem veure alguns dels restes dels més de 400 temples que va haver a la seva època. Dinar en un restaurant local. Continuació cap al nord a la important ciutat històrica de Phitsanulok, on visitarem el seu temple més important: Wat Phra Sri Rattana Mahathat (wat yai) i un petit Buda de bronze. Arribada a l’hotel Pattara Resort & Spa 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  6 d’Agost.

  Dimarts. Phitsanuloke – Sukhothai – Lampang.

  Esmorzar a l’hotel. Visita de Sukhothai, considerada la capital del primer regne independent tailandès. Bressol de la civilització tailandesa, representa un dels llocs històrics més importants del Sud-est asiàtic. Durant el segle XIII va florir una exuberant i creativa cultura basada en el budisme, en la classe guerrera dominant i en una pròspera economia local. Declarada patrimoni mundial per la UNESCO, al seu cor es troba Wat Mahthat, el monestir més gran, proba del majestuós esplendor de l’arquitectura del període. Dinar. Continuació cap al nord a la ciutat de Lampang, la segona ciutat més gran del nord. Descobrirem els seus carrers en carruatge de cavalls, el més gran i únic mitjà de transport a la ciutat. Famosa per la producció de fusta de teca, també es coneix per les seves ceràmiques, el cotó i ara també pel centre de manteniment d’elefants tailandesos. Arribada a l’hotel Wienglakor 3* o similar. Sopar i allotjament.

   

  7 d’Agost.

  Dimecres. Lampang – Phayao – Triangle d’Or – Chiang Rai.

  Esmorzar. El nostre pròxim destí al nord serà Phayao. Realitzarem una parada per visitar el seu símbol, la famosa imatge de Buda al temple Wat Si Khom Kham. Darrera d’ell trobarem set flames que mostren la glòria de Buda. Continuació cap a Chiang Rai, entrada a una regió de muntanyes místiques, tribus fascinants, exuberants horts fruiters i la seducció del Triangle d’Or. Dinar en un restaurant local i sortida a Chiang Saen, situada al riu Mekong a la frontera de Tailàndia amb Laos. Visita del temple budista Wat Phra Dhat Jom Kitti, situat en el més alt d’un turó amb 383 esglaons. Arribada a Wat Chedi, un dels temples que més agrada de la ciutat i visita del petit museu. Agafarem una embarcació per anar riu amunt al triangle d’or, on es troben les fronteres de Tailàndia, Myanmar i Laos. Continuarem el nostre recorregut fins a Mae Sai, la ciutat tailandesa més al nord, situada a la frontera amb Myanmar, on realitzarem un passeig pel Mercat abans de començar el retorn a Chiang Rai. Arribada a l’hotel Lanluna 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  8 d’Agost.

  Dijous. Chiang Rai – Chiang Mai.

  Esmorzar i sortida cap a Chiang Mai. En ruta visitarem Wat Rong Khun, un temple hinduista budista contemporani, conegut com el temple blanc que sorprèn per la seva originalitat. Dinar en un restaurant local i visita de Wat Phrathat Doi Suthep, el temple més famós de l’àrea aixecat sobre un turó, el qual data de 1383. La situació del temple permet vistes magnífiques sobre la ciutat en un dia clar. A la nit gaudirem d’un sopar del Nord Khantoke tailandès amb diversos espectacles i actuacions de tribus de les muntanyes. Allotjament a l’hotel Ratilanna Riverside Spa Resort 5* o similar.

   

  9 d’Agost.

  Divendres. Chiang Mai.

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem el Wat Chedi Luang, temple que conté les runes d’un enorme chedi (construcció religiosa en forma de cúpula) que es va ensorrar durant un horrible terratrèmol que va tenir lloc al 1545. També visitarem Wat Phra Singh, el temple de Buda de Lleó. Dinar en un restaurant local. A continuació anirem a un poble d’artesans, Sann Kampaeng on trobarem variats productes locals, antiguitats i les artesanies de tribus de muntanya teixides a mà de seda i cotó. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  10 d’Agost.

  Dissabte. Chiang Mai: Excursió a Mae Wang.

  Esmorzar. Avui serà un dia ple d’activitats divertides i diferents. Sortida cap al districte de Mae Wang on farem un mini trekking que ens portarà a conèixer la tribu Hmong i els Karen i un salt d’aigua envoltat de paisatges meravellosos. Dinar. Realitzarem també un passeig en elefant per la selva i baixarem un tram del riu en una bassa de bambú. Retorn a Chiang Mai. Sopar i allotjament.

   

  11 d’Agost.

  Diumenge. Chiang Mai – Bangkok – Illa de Koh Samed.

  Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport. Sortida en vol a Bangkok, arribada i trasllat al port de Ban Pae, Rayong, per agafar la llanxa que ens portarà a la illa de Koh Samed. Dinar, sopar i allotjament a l’hotel Sai Kaew Beach Resort 4* o similar, en habitacions premier.

   

  12 D’Agost. Dilluns. Illa de Koh Samed. Dia lliure per gaudir a la platja de Koh Samed en règim de pensió completa.

   

  13 d’Agost. Dimarts. Illa de Koh Samed – Bangkok – Barcelona. Esmorzar i dinar a l’hotel. A l`hora convinguda trasllat a l`aeroport de Bangkok. Tràmits de facturació i sortida en el vol de la companyia Lufthansa LH773 a les 23:55 h. Nit a l’avió.

   

  14 d’Agost. Dimecres. Barcelona. Arribada a l’aeroport de Frankfurt a les 6:10 h i enllaç en el vol LH1124 a Barcelona. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 9:45 h. Final dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista (cal reconfirmar els horaris dels vols en la documentació definitiva). Guia acompanyant en tot el viatge. Pensió completa. Totes les visites incloses segons l’itinerari. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.   Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes als àpats. Propines als guies i conductors. Taxa de sortida del país. Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.  Requisits:

  Imprescindible portar el Passaport amb una vigència mínima de 6 mesos
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base + taxes
 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 30 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2013