Tailàndia: El triangle d'or i Phuket. GRUP REDUÏT
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Tailàndia: El triangle d'or i Phuket. GRUP REDUÏT
 • 13 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant.
Preu per persona base habitació doble
3250 €
Tailàndia: El triangle d'or i Phuket. GRUP REDUÏT

Sol·licita el teu pressupost

 • Tailàndia: El triangle d'or i Phuket. GRUP REDUÏT

  Preu per persona base habitació doble 3250 €

 • Itinerari

  Tailàndia acostuma a ser la porta d’entrada més habitual pels inexperts al sud-est asiàtic. La seva gent amable, la tranquil·litat i seguretat i les bones infraestructures turístiques del país fan que descobrir la bellesa de les seves platges i paisatges sigui una delícia.

   

   

  3 d’agost. Dilluns.

  Barcelona - Frankfurt - Bangkok.

  Presentació a la terminal 1, mostrador de la companyia Lufthansa a les 12:00 h. Sortida en el vol regular LH1131 a les 14:05 h. Arribada a Frankfurt i connexió amb el vol LH772 a Bangkok. Sortida a les 17:40 h. Nit a l’avió.

   

  4 d’agost. Dimarts.

  Bangkok.

  Arribada a l’aeroport de Bangkok a les 9:40 h. Trasllat a l’hotel Rembrandt 4* o similar. Dinar. Temps per descansar i visitar el mercat nocturn de Patpong. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  5 d’agost. Dimecres.

  Bangkok.

  Esmorzar bufet. Visita de la capital: El Gran Palau, construït pel rei Rama l’any 1782, centre de poder durant més de 150 anys, que inclou el Temple del Buda Esmeralda, Wat Pra Kaew i la imatge del Lord Buda. Dinar. Navegació pels canals de Thonburi del pintoresc riu Chao Phraya. Sopar amb espectacle al barri de Silom. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  6 d’agost. Dijous.

  Bangkok.

  Esmorzar bufet. Sortida en direcció a Damnoen per veure el seu mercat flotant, on gau­direm d’un fotogènic recorregut pels seus tradicionals canals, una mescla de colors, sabors i aromes exòtics. Retorn a Ban­gkok per dinar. A la tarda visitarem el Buda reclinat de Wat Po, impressionant buda daurat en posició reclinada. Sopar en un restaurant. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  7 d’agost. Divendres.

  Bangkok - Ayutthaya - Phitsanu­loke.

  Esmorzar bufet. Sortida cap a Ayutthaya, l’antiga capital de Siam. Veurem les restes dels que van ser més de 400 temples. Dinar. Continuarem fins a la ciutat històrica de Phitsanulok, on visitarem Wat Phra Sri Rattana Mahathat i un petit Buda de bronze. Arribada a l’hotel Pattara Resort & Spa 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  8 d’agost. Dissabte.

  Phitsanuloke - Sukhothai - Lampang.

  Esmorzar bufet. Visita de Sukhothai, patrimoni mundial per la UNESCO: Wat Mahthat, el monestir més gran, prova del majestuós esplendor de l’arquitectura del període. Dinar. Continuació a la ciutat de Lampang. Visitarem l’hospital d’elefants i el temple de Wat Lampang Luang. Arribada a l’hotel Lampang River Lodge 3* o similar. Sopar i allo­tjament.

   

  9 d’agost. Diumenge.

  Lampang - Phayao - Triangle d’Or - Chiang Rai.

  Esmorzar bufet. Sortida cap a Phayao, on gaudirem de la famosa imatge de Buda al temple Wat Si Khom Kham. Seguidamente ens desplaçarem a Chiang Rai, la porta d’entrada al Triangle d’Or. Dinar i sortida cap a Chiang Saen, situada al riu Mekong a la frontera de Tailàndia i Laos. Allà visitarem els temples Wat Phra Dhat Jom Kitti i Wat Chedi. També navegarem per riu amunt pel triangle d’or, fins a les fronteres de Tailàndia, Myanmar i Laos. Arribada a Chiang Rai . Allotjament a l’hotel Dusit Island 4* o similar. Sopar.

   

  10 d’agost. Dilluns.

  Chiang Rai - Chiang Mai.

  Esmorzar i sortida cap a Chiang Mai. En ruta visitarem Wat Rong Khun, dinar i visita de Wat Phrathat Doi Suthep. Sopar tailandès amb diversos espectacles i actuacions de tribus de les muntanyes. Allotjament a l’hotel Dusit D2 4* o similar.

   

  11 d’agost. Dimarts.

  Chiang Mai.

  Esmorzar a l’hotel. Visita dels temples de Wat Chedi Luang i Wat Phra Singh, el temple del Buda de Lleó. Continuarem la nostra ruta fins a Sann Kampaeng, on trobarem antiguitats i artesanies de tribus de muntanya. Dinar en una granja d’orquídies. A la tarda tindrem l’oportunitat de veure les dones girafes (cost de l’accés inclòs). Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  12 d’agost. Dimecres.

  Chiang Mai: Excursió a Mae Wang.

  Esmorzar. Avui serà un dia ple d’activitats divertides i diferents. Sor­tida cap Mae Tang, on veurem la tribu Akha i farem un trekking de 40 minuts fins arribar a un saltant d’aigua on podrem banyar-nos. Dinar. A la tarda farem un passeig amb elefant per la selva. Retorn a Chiang Mai. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  13 d’agost. Dijous.

  Chiang Mai - Bangkok - Phuket.

  Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Sortida en vol a l’illa de Phuket, via Bangkok. Arribada i trasllat a l’hotel Novotel Pukhet Resort 4*superior o similar. Distribució d’habitacions. Dinar. A la tarda gaudirem de les instal·lacions de l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  14 d’agost. Divendres.

  Illa de Phuket.

  Dia lliure a l’hotel en pensió completa. Opcional: Excursió amb vaixell a la badia de Phang Nga on gaudirem de l’illa de Ping Gan, coneguda com la James Bond island i dinar en un típic poblet a la vora del Koh Panyi. Retorn a l’hotel. 55€.

   

  15 d’agost. Dissabte.

  Illa de Phuket - Bangkok - Bar­celona.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en avió a l’aeroport de Bangkok. Tràmits de facturació i sortida en el vol de la com­panyia Lufthansa LH773 a les 12:10 h. Arribada a l’aeroport de Frankfurt a les 19:00 h. i enllaç en el vol LH1138 a Barce­lona. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 23:00 h.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió de Lufthansa en classe turista definits en l’itinerari. Vols interns. Guia acompanyant en tot el viatge. Pensió completa. Totes les visites incloses segons l’itinerari. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats. Propines als guies i conductors. Taxa de sortida del país. Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 3.640,00 € 3.250,00 €

  Suplement habitació individual 595.00€
  Compra Anticipada -100.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 495.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -100.00€
  Excursió Badia de Phang Nga, dinar inclòs 55.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€

  Nou servei de trasllat a l’aeroport

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Cada viatger ens ha de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb l’anticipació indicada al catàleg, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Si compliu les condicions d'una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.     

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2015 i a un canvi de 1€ = 1,15$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  febrer 2014