Tailàndia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Tailàndia
 • Avió i autocar, 13 dies
Preu per persona en habitació doble
2850 €
Tailàndia

Sol·licita el teu pressupost

 • Tailàndia

  Preu per persona en habitació doble 2850 €

 • Itinerari

  1 d’Agost. Divendres.

  Barcelona – Bangkok.

  Presentació a la terminal 1, mostrador de la companyia Lufthansa a les 12:00 h. Sortida en el vol regular LH1133 a les 14:05 h. Arribada a Frankfurt i connexió amb el vol LH772 a Bangkok. Sortida a les 17:40 h. Nit a l’avió.

   

  2 d’Agost. Dissabte.

  Bangkok.

  Arribada a l’aeroport de Bangkok a les 09:40 h. Trasllat a l’hotel Rembrandt 4* o similar. Dinar en un cèntric restaurant. Temps per descansar i visita del mercat nocturn de Patpong. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  3 d’Agost. Diumenge. 

  Bangkok.

  Esmorzar bufet. Visita de les nombroses atraccions de la capital:  el Gran Palau, construït pel rei Rama I al 1782, centre de poder de més de 150 anys, els qual inclou el Temple del Buda Esmeralda, Wat Pra Kaew i la imatge del Lord Buda. Dinar. Navegació pels canals de Thonburi del pintoresc riu Chao Phraya. Sopar amb espectacle al poble de Silom. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  4 d’Agost. Dilluns.

  Bangkok.

  Esmorzar bufet. Sortida en direcció a Damnoen on veurem el seu mercat flotant i gaudirem d`un fotogènic recorregut pels seus tradicionals canals, en els quals es mesclen colors, sabors i aromes exòtics. Retorn a Bangkok per dinar. Per la tarda visitarem el Buda inclinat de Wat Po, impressionant buda daurat en posició inclinada. Sopar en un restaurant.Retorn a l`hotel i allotjament.

   

  5 d’Agost. Dimarts.

  Bangkok – Ayutthaya - Phitsanuloke.

  Esmorzar bufet. Sortida cap a Ayutthaya, l’antiga capital de Siam, regió en la qual podrem veure les restes dels que van ser més de 400 temples. Dinar. Continuació a la ciutat històrica de Phitsanulok, on visitarem Wat Phra Sri Rattana Mahathat i un petit Buda de bronze. Arribada a l’hotel Pattara Resort & Spa 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  6 d’Agost. Dimecres.

  Phitsanuloke – Sukhothai – Lampang.

  Esmorzar bufet. Visita de Sukhothai, patrimoni mundial declarat per la UNESCO: Wat Mahthat; el monestir més gran, demostració del majestuós esplendor de l’arquitectura del període. Dinar. Continuació a la ciutat de Lampang. Visitarem l`hospital dels Elefants i el temple de Wat Lampang Luang. Arribada a l’hotel Lampang River Lodge 3* o similar. Sopar i allotjament.

   

  7 d’Agost. Dijous.

  Lampang – Phayao – Triangle d’Or – Chiang Rai.  

  Esmorzar bufet. Sortida cap a Phayao, amb la famosa imatge de Buda al temple Wat Si Khom Kham. Continuació cap a Chiang Rai, porta del  Triangle d’Or. Dinar i sortida a Chiang Saen, situada al riu Mekong, just a la frontera entre Tailàndia i Laos. Visita dels temples Wat Phra Dhat Jom Kitti i Wat Chedi. Navegació pel riu des d’on podrem observar el triangle d’or, on es troben les fronteres de Tailàndia, Myanmar i Laos.  Arribada a Chiang Rai . Allotjament a l’hotel Dusit Island 4* o similar. Sopar.

   

  8 d’Agost. Divendres.

  Chiang Rai – Chiang Mai.

  Esmorzar i sortida cap a Chiang Mai. En ruta visitarem Wat Rong Khun. Dinar i visita de Wat Phrathat Doi Suthep. Sopar Khantoke tailandès amb diversos espectacles i actuacions de tribus de les muntanyes. Allotjament a l’hotel Ratilanna Riverside Spa Resort 5* o similar.

   

  9 d’Agost. Dissabte.

  Chiang Mai.

  Esmorzar a l’hotel. Visita dels temples de  Wat Chedi Luang i Wat Phra Singh, el temple del Buda de Lleó. Dinar. Continuació a Sann Kampaeng, on trobarem antiguitats i artesanies de tribus de muntanya. Dinar en una granja d’orquídies. Per la tarda tindrem l’oportunitat de veure les dones girafes (s’ha de pagar directament al destí preu aproximat 40 usd ). Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  10 d’Agost. Diumenge.

  Chiang Mai:

  Excursió a Mae Wang. Esmorzar. Avui serà un dia ple d’activitats molt divertides i diferents. Sortida cap Mae Tang, on veurem la tribu Akha i farem trekking durant 40 minuts i arribarem a un saltant d’aigua on podrem banyar-nos. Dinar. A la tarda farem un passeig amb elefants per la selva. Retorn a Chiang Mai. Sopar.

   

  11 d’Agost. Dilluns.

  Chiang Mai – Bangkok – Illa de Kho Samui.

  Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Sortida en vol a l`illa de Kho Samui, via Bangkok, arribada i trasllat a l’hotel Amari Palm Reef 4*superior. Distribució d`habitacions. Dinar. Tarda per gaudir de les instal·lacions  de l’hotel. Sopar i allotjament.


   

  12 D’Agost. Dimarts.

  Illa de Kho Samui.

  Dia lliure a l’hotel .

  Opcional: Visita del Angthong National Marine Park, el qual està format per més de 30 petites illes de sorra blanca i de vegetació exuberant. A més, va ser l’escenari de la pel·lícula “The Beach” i on podrem fer activitats com submarinisme.

  Dinar. Retorn a l’hotel.  Sopar i allotjament.

   

  13 d’Agost. Dimecres.

  Illa de Kho Samui – Bangkok – Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. A l`hora convinguda trasllat a l`aeroport per sortir cap a Bangkok. Tràmits de facturació i sortida en el vol de la companyia Lufthansa LH773 a les12.10. Arribada a l’aeroport de Frankfurt a les 18:45 h. i enllaç en el vol LH1138 a Barcelona. Arribada a l’aeroport del prat 23.00 h.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista (cal re confirmar els horaris dels vols en la documentació definitiva). Guia acompanyant en tot el viatge. Pensió completa. Totes les visites incloses segons l’itinerari. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.

   


  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats. Propines als guies i conductors. Taxa de sortida del país. Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.

   


  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona en habitació doble 3.150,00 € 2.850,00 €

  Suplement habitació individual 835.00€
  Compra Anticipada -75.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 495.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -75.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 30.00€
  Excursió des de Koh Samui 55.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2014