Tallin i Riga, Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Tallin i Riga, Mercats de Nadal
 • 5 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
745 €
Tallin i Riga, Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Tallin i Riga, Mercats de Nadal

  Preu base per persona en habitació doble 745 €

 • Itinerari

  Primer dia.

  Barcelona – Tallin (Estònia)

  Presentació als mostradors de Lufthansa de la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 7:45 hores. Sortida en el vol LH1125 a les 9:45 hores (via Frankfurt). Arribada a les 16:35 hores a Tallin (dinar no inclòs) i trasllat a l’hotel Sokos Viru 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia.

  Tallin

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí tindrem la visita guiada de la ciutat de Tallin, capital d’Estònia, a través de la qual podrem apreciar una perfecta simbiosi entre les tradicions més antigues i la modernitat més actual. El seu centre històric, amb antigues muralles i estrets carrerons, es troba  molt ben conservat i va ser declarat patrimoni cultural de la UNESCO. Visitarem les torres conegudes com “el llarg Herman” i la “grasseta Margarete”, la plaça de l’ajuntament i les esglésies de Sant Olaf i Sant Nicolau. Al turó de Toompea es concentren la majoria d’edificis històrics d’interès: les Catedrals d’Alexander Nevski i de Toomkirik, el museu d’art d’Estònia (Museu KUMU) i el Parlament d’Estònia, entre d’altres. Dinar. Disposarem de la resta de la tarda lliure per gaudir d’aquesta acollidora ciutat i de les seves encisadores botiguetes, així com del seu Mercat de Nadal d’estil medieval, on podrem tastar les especialitats locals i comprar artesania de tota Estònia. Sopar en un restaurant medieval i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Tallin – Parnü – Sigulda – Riga (Letònia)

  Esmorzar a l’hotel. Al matí sortirem per la carretera a la costa bàltica fins a Parnü, capital estival d’Estònia on farem una petita parada per visitar la ciutat. Continuarem el nostre recorregut cap al Parc Nacional de Gauja a Sigulda, conegut com la “Suïssa Letona”. Dinar. A la tarda continuarem la nostra ruta i arribarem a les runes del Castell de la Ordre dels Cavallers (s. XIII), el qual estava connectat amb altres petites construccions a través de passatges soterranis. Visitarem el Castell medieval de Turaida, el millor conservat de tota Letònia, el Museu d’Història Local de Sigulda, la cova de Gutmann i el Parc Daina, parc escultòric dedicat al folklore letó. A continuació ens traslladarem a Riga. Arribada a l’hotel Tallink Riga 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Quart dia.

  Riga  

  Esmorzar a l'hotel. Començarem el nostre recorregut amb una visita al Mercat Central de Riga, el més gran dels Països Bàltics i un dels més grans d’Europa. Inaugurat el 1930, és una imponent construcció de cinc grans naus d’estil Art Nouveau a ple centre de la ciutat. Encara avui funciona com a mercat, convertint-se així en el lloc on tradicionalment els habitants de la capital adquireixen els productes de consum diari, i on els grangers de tot el país venen la seva mercaderia. Continuarem amb la visita de la ciutat de Riga, la capital bàltica més gran amb més d’un milió d’habitants. Coneguda com la “París del Nord” i situada a la vora del riu Daugava, destaca per la bellesa del seu casc antic, on podem trobar reflectida als seus edificis tots els estils arquitectònics: Gòtic, Renaixentista, Barroc, Clàssic, Art Noveau, etc. La visita ens portarà als llocs més interessants d’aquesta antiga ciutat hanseàtica, com són la Torre de l’Arsenal, el Monument a la Llibertat, la Opera House, la Catedral del Domo, l’Antic Castell Medieval, els edificis dels antics gremis, el Pont dels Suecs i moltes altres edificacions reconvertides en restaurants, pubs i botigues de souvenirs. Dinar. Tarda lliure per acabar de gaudir de la ciutat i del seu Mercat de Nadal, on trobarem objectes de valor, com espelmes artesanals de fusta, joieria de Letònia, l’àmbar del Bàltic, guants, barrets i bufandes, joguines de fusta i les delícies típiques del mercat, com el vi calent amb espècies, ametlles torrades i té calent. Sopar i allotjament a l’hotel

   

  Cinquè dia.

  Riga - Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol LH891 de la companyia Lufthansa a les 14:15 h (dinar no inclòs). Arribada a l’aeroport de Barcelona, via Frankfurt, a les 19:30 h. 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió classe turista de la companyia Lufthansa (horaris definitius a la documentació de viatge), amb el vol d'anada a Tallin i tornada de Riga, via Frankfurt.
  • Allotjament en hotels 4*.
  • Pensió completa amb café/té i aigua inclòs als àpats.
  • Visites segons itinerari.
  • Guia acompanyant en tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Beguda als àpats.
  • Extres personals.
  • Dinar del primer i de l'últim dia.
  • Propines als guies i conductors.
  • Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.


  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 855,00 € 745,00 €

  Suplement individual 175.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 95.00€
  Compra Anticipada -25.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.
  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.
   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  Abril 2016