Tanzània: Cap d'Any_
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Tanzània: Cap d'Any_
 • Preu base per persona en habitació doble des de 3.055€
Tanzània: Cap d'Any_

Sol·licita el teu pressupost

 • Tanzània: Cap d'Any_
 • Itinerari

  27 de desembre. BARCELONA – DOHA – KILIMANJARO (TANZÀNIA)

  Sortida en vol amb destinació Kilimanjaro, via Doha. Nit al vol.

   

  28 de desembre. KILIMANJARO - ARUSHA

  Aterrarem a Tanzània, concretament a l'aeroport internacional de Kilimanjaro. Després de completar els tràmits d'entrada al país i recollir l'equipatge, ens trobarem amb el guia, que estarà esperant amb els noms dels viatgers escrits en un cartell. Ens acompanyarà fins a la propera ciutat, Arusha, per descansar i preparar-nos per al safari de l'endemà. Allotjament a Arusha Planet Lodge o similar.

   

  29 Desembre. ARUSHA – P.N. TARANGIRE - VALL DEL RIFT (KARATU)

  Pensió Completa. Primer contacte amb la riquesa de fauna i paisatge del país. Explorarem el parc de Tarangire, menys famós (i poc explorat) que els seus homòlegs de Ngorongoro i Serengueti, però no per això menys interessant. Tarangire, conegut per la seva ingent població d'elefants, també és famós pels gegantescos baobabs que tamisen el parc, l'enorme arbre típicament africà la llegenda del qual explica que els déus van col·locar boca avall per a castigar la supèrbia humana. De camí al parc tindrem, així mateix, el primer contacte visual amb les barraques de l'ètnia Masai i observarem en la distància les seves activitats quotidianes. Dinarem al parc amb un pícnic i completarem el safari a Tarangire buscant lleons, lleopards, girafes o búfals. Després d'un dia molt complet, deixarem enrere el parc i ens traslladarem cap a la Gran Vall del Rift, concretament a la població de Karatu, l'última població que voreja l'Àrea de Conservació de Ngorongoro. Allotjament a Eileen’sTreeInn o similar.

   

  30 de desembre. KARATU - LLAC EYASI - SERENGETI (ZONA SUR)

  Pensió Completa. Ens llevarem a primera hora i, després del nostre cafè/te, sortirem cap al Llac Eyasi on gaudirem d'una jornada de convivència amb els boiximans, un poble tradicionalment caçador-recol·lector que utilitza alguna de les llengües joisanas nord-occidentals, caracteritzades per incorporar sons d'espetec o cliquejos. Conviurem durant unes hores amb una de les famílies per conèixer de prop les seves costums quotidianes. Més tard, anirem a la trobada dels Ndatoga, un poble ramader de la zona, amb reputació de feroces guerrers. Finalment, podrem veure a un artesà del ferro treballant en el seu ofici ancestral. Finalitzades les visites ens dirigirem cap a la famosa plana de Ndutu, que es troba entre el sud de Serengeti i nord de Ngorongoro. És en aquesta zona on s'inicien les migracions d'animals durant els mesos de desembre a març. A la tarda realitzarem un safari en ruta i ens dirigirem cap al ampament per descansar i passar la nit, situats en plena sabana amb les millors vistes a tota la plana. Allotjament a Mbugani Migration Camp o similar.

   

  31 de desembre. PLANA DE NDUTU (ZONA SUR) - SERENGETI (ZONA CENTRAL)

  Pensió Completa. Ens despertarem en plena sabana, i després d’esmorzar sortirem a la recerca dels animals seguint les rutes migratòries, la qual cosa es coneix com la gran migració. Explorarem la zona durant tot el matí, en la qual podrem trobar diversos animals com a felins o herbívors, sense deixar enrere la plana amb les vistes interminables. Després de dinar, i amb safari en ruta, sortirem de la zona sud i ens dirigirem cap al gran Parc Nacional del Serengeti. Arribarem a la tarda i sense perdre el temps ens endinsarem en ell travessant la famosa plana sense fi on començarem el nostre gran safari a la recerca d'animals com ara lleons, lleopards, elefants, girafes, búfals, nyus, zebres, antílops, ocells i molts més. El safari s'estendrà fins arribar a la zona central, més coneguda com Seronera, i amb la posta de sol com a escenari. Arribarem al nostre campament ben situat en plena sabana amb vista a tota la plana. Allotjament a Serengeti Tanzania Bush Camp o similar.

   

  1 de gener. SERENGETI (ZONA CENTRAL)

  Pensió Completa. El més antic i famós dels parcs nacionals de Tanzània (i d'Àfrica) és la representació del safari per antonomàsia. Amb grans planes de sabana i boscos on pasturen milions d'herbívors, el Serengeti alberga tot l'any els exemplars més significatius d'Àfrica: girafes, elefants, rinoceronts…sense oblidar als imprescindibles lleons. Conegut per les migracions anuals dels nyus i altres herbívors (on milions d'animals recorren gairebé mil quilòmetres a la recerca de pastures fresques protagonitzant un espectacle únic de la naturalesa salvatge), Serengeti és el lloc de visita imprescindible a Tanzània. Una de les escenes que viurem és la dels hipopòtams i cocodrils del Nil en alguna de les grans tolles que poblen el parc. Una d'aquestes piscines naturals, coneguda com a Retina Hippo Pool, situada a 10 km. de Seronera, constitueix un dels millors llocs on veure a aquests fascinants animals. El dinarde la jornada serà tipus pícnic dins del parc, en plena sabana, per a no perdre ni un segon de les sensacions de participar en un safari en majúscules.

   

  2 de gener. SERENGETI - CRÀTER DEL NGORONGORO – KARATU

  Pensió Completa. Amb els primers raigs de sol abandonarem el Serengeti i ens endinsarem en el Cràter del Ngorongoro, una de les majors calderes volcàniques del món. Format després d'una gegantesca explosió del volcà, la caldera en si és un enorme forat amb parets de més de 600 m. d'altura repletes de boscos. En el seu interior s'ha format un peculiar univers d'ecosistemes (boscos, llacs, sabanes…) de 20 km. de diàmetre. Amb una població que voreja els 25 mil animals de diferents espècies, ens dedicarem a buscar, entre altres, al rinoceront negre, en perill d'extinció. En aquest safari tindrem la possibilitat de veure els denominats Cinc Grans. En concret en la zona del riu Munge, estarem a l'aguait dels lleons de cabellera més fosca. En aquest paradís gaudirem d’un dinar tipus pícnic enfront d'un pantà veient als hipopòtams banyant-se. A la tarda sortirem del cràter i ens dirigirem a la localitat de Karatu. Allotjament a Eileens Tree Inn o similar.

   

  3 de gener. KARATU - LLAC MANYARA - ARUSHA

  Esmorzar. Ens endinsarem al Parc Nacional de Llac Manyara. Es tracta d'un espai natural que inclou des de denses selves a sabanes, passant pels aiguamolls del llac que porta el seu nom. En aquest magnífic safari tindrem l'oportunitat de veure els famosos lleons trepadors. És a més un lloc idoni per veure, especialment entre desembre i març, grans colònies de flamencs que, gràcies al seu plomatge i l'efecte òptic, permeten a l'observador contemplar una línia rosada en l'horitzó. Per si no fos prou, el Parc Nacional del Llac Manyara és la llar de babuins, zebres, girafes i fins a 380 diferents espècies d'ocells. A l'hora convinguda deixarem enrere aquesta zona i ens traslladarem per carretera cap a Arusha, on passarem la nit. Allotjament a Arusha Planet Lodge o similar.

   

  4 de gener. ARUSHA – KILIMANJARO/DOHA

  Esmorzar. Dia Lliure fins l’hora del trasllat des d’Arusha cap a l'Aeroport per sortir en vol de tornada a Doha. Nit al vol

   

  5 de gener. DOHA/BARCELONA

  Connexió amb vol a Barcelona, arribada i fi dels nostres serveis.

   

  PREUS

   

   

  Preu en hab. doble

  3.055 €

  Taxes aèries

  395 €

  Supl. Hab. individual

  290 €

   

   

  Vols més informació? Posa’t en contacte amb nosaltres trucant al 93 748 43 30 (ext. 4206) o enviant un email a i.caballero@promoviatges.cat

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Vuelos internacionales en clase turista con la compañía QATAR AIRWAYS
  • Tasas aéreas
  • Todos los traslados de llegada y salida en el Aeropuerto.
  • Vehículo 4x4 tipo Land Cruiser o Land Rover.
  • Conductor -guía profesional de habla hispana durante todo el safari.
  • Tasas de entradas a los parques nacionales mencionados.
  • Pensión completa durante todo el safari.
  • Alojamiento con desayuno en el hotel de Arusha.
  • Agua mineral y embotellada durante el safari (ilimitada).
  • Visitas las tribus de Bosquimanos y Ndatoga en la zona de Lago Eyasi.
  • Disponible libro de fauna y flora en el vehículo.
  • Café/té durante el safari (en los coches y con almuerzo).
  • Nevera eléctrica en los 4x4 para mantener las bebidas frías.
  • Enchufes para cargador de móvil / cámaras en los 4x4.
  • Seguro de asistencia en viaje y cancelación por fuerza mayor (incluye Covid).


  Serveis no inclosos:

  • Visado (50$ aprox. por persona) a tramitar en destino.
  • Bebidas de cualquier tipo en los hoteles excepto donde este indicado.
  • Propinas y extras personales.
  • Gastos de transporte en caso de emergencia, neceser médico personal.
  • Cualquier servicio no especificado como Incluido.


  Requisits:

  DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport. Visat d'entrada que es tramitarà a l'arribada al país.
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base per persona en habitació doble des de 3.055€
 • Condicions generals