Tanzània
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Tanzània
 • 10 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
4805 €
Tanzània

Sol·licita el teu pressupost

 • Tanzània

  Preu base per persona en habitació doble 4805 €

 • Itinerari

   

  Tanzània té les reserves d’animals més salvatges i belles de tot el continent africà. Manyara i Tarangire ja són una bona introducció al que és un safari, quan arribes a Serengeti i Ngorongoro són senzillament meravellosos. Interminables manades d’animals atravessen les enormes planures del Serengueti. La zona de conservació de Ngorongoro, Patrimoni Mundial de la UNESCO, està considerada com la vuitena meravella del món. Coneixeràs als massai, la visita al seu poblat et permetrà entendre millor el seu estil de vida i les seves tradicions, com les seves espectaculars dances. Les tribus nòmades Hadzabe i Datoga, et sorprendran amb la seva cultura ancestral. No et perdis aquesta experiència!

   

   

  L'Anna Castilla t'explica les raons per visitar Tanzània amb Promoviatges en  aquest video.

   

   

   

  15 de novembre. Divendres.

  Barcelona – Kilimanjaro – Arusha

  Presentació als taulells de la companyia KLM de la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona. Sortida en el vol KL1662 de les 06.00 hores amb destinació Arusha via Amsterdam. Arribada prevista a l’aeroport internacional de Kilimanjaro a les 20.35 hores. Tramitació del visat i trasllat al Mount Meru Game Lodge  o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  16 de novembre. Dissabte.

  Arusha – Tarangire

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en jeeps privats i guies/xofers durant tot el viatge. Aquest matí ens dirigirem al Parc Nacional de Tarangire, un dels més bells del nord del país. El seu paisatge és diferent a la resta dels parcs per la gran quantitat d’arbres de Baobabs, molts dels quals superen els 2.000 anys d’antiguitat. També és conegut per les seves bandades d’elefants que poden superar els 4.500 exemplars. Arribada al Tarangire Balloon Camp  o similar. Dinar. A la tarda iniciarem el nostre primer safari. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  17 de novembre. Diumenge.

  Tarangire – Llac Manyara

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Mto Wa Mbu, localitat propera al Parc Nacional del llac Manyara. En arribar gaudirem d’un passeig en tuk-tuk per veure aquesta comunitat i seguirem fins a les vores del llac Manyara. Aquest llac dona acollida a milions de flamencs rosats i altres aus endèmiques. Dinar en un restaurant. A la tarda farem un safari per la zona del  Parc Nacional que no dona al llac. Sovint es poden veure hipopòtams, elefants, zebres, nyus i lleons als arbres. En acabar, trasllat a l’hotel  Lake Manyara Serena Safari Lodge o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  18 de novembre. Dilluns.

  Llac Manyara – Serengueti

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció al Parc Nacional de Serengueti. Aquest parc és un dels més grans santuaris de fauna salvatge del planeta i el més gran del país. Els seu nom en Massai vol dir “plana sense fi”  i els seus paisatges corresponen a la mítica imatge que tots tenim d’Àfrica. Després de quatre hores de recorregut, arribada a l’Hotel Melia Serengeti Lodge o similar. Dinar. A la tarda farem el primer dels safaris a Serengueti. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  19 de novembre. Dimarts.

  Serengueti

  Esmorzar a l’hotel. Avui tindrem l'oportunitat d'observar amb els nostres propis ulls la gran quantitat d'animals salvatges que concentra aquest emblemàtic parc. Aquí habiten uns tres milions de mamífers, dels quals la majoria pren part en la migració anual a Kènia. Es produeix quan els herbívors van a la recerca d'herba fresca, escassa durant l'estació seca, entre els mesos de maig i setembre. Dinar. A la tarda coneixerem més espais d’aquest Parc Nacional. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Safari en globus per Serengueti, 650 €.

   

  20 de novembre. Dimecres.

  Serengueti – Ngorongoro

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció Ngorongoro, pel camí farem una parada per conèixer una tribu Massai. Tindrem l’oportunitat d’aprendre sobre l’estil tradicional de la seva vida, la seva cultura, història, cançons i danses. Arribada al Ngorongoro Serena Safari Lodge o similar. Dinar. A la tarda tindrem temps de descansar i gaudir de les vistes del cràter del Ngorongoro. Des de el nostre hotel podrem admirar aquest cràter de més de 600 metres de profunditat i 20 kilòmetres de diàmetre. Sopar i allotjament hotel.

   

  21 de novembre. Dijous.

  Ngorongoro – Keratu

  Esmorzar a l’hotel. Durant el matí recorrerem el cràter del Ngorongoro, herència d'un volcà que segles enrere va ser més alt que el Kilimanjaro. Al seu interior pasturen milers de nyus, zebres, búfals i gaseles. És refugi del rinoceront negre, espècie en perill d’extinció. Dinar tipus pícnic. A la tarda sortirem en direcció Keratu. A l’arribada, trasllat a l’Acacia Farm Lodge  o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  22 de novembre. Divendres.

  Karatu – Eyasi – Karatu

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una visita a la tribu nòmada Hadzabe. Podrem conèixer el seu poblat i les seves tradicions  i, qui ho desitgi, podrà anar a caçar amb ells. Dinar. A la tarda visitarem una altra tribu de la zona de Eyasi, els Datoga. Coneixerem el seu habitat i experimentarem amb la seva cultura. El que més crida l’atenció d’aquesta tribu és la decoració prominent de tatuatges circulars al voltant dels ulls. A l’hora convinguda, retorn a Karatu. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  23 de novembre. Dissabte.

  Karatu – Arusha – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí sortirem en direcció Arusha per visitar la galeria d’art Cultural Heritage Centre. Es tracta d’una col·lecció privada de tendes i galeries que exhibeix obres d’artistes de renom de tot el continent africà. És una de les més grans de l’est d’Àfrica. Dinar a Arusha. A la tarda visitarem el mercat local de fruites i verdures de la ciutat i el Massai Market, mercat d’artesanies. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol KL/569 de les 21.40 hores direcció Barcelona via Dar es Salaam. Nit a l’avió.

   

  24 de novembre. Diumenge.

  Barcelona

  Arribada a Amsterdam a les 07.10 matí i connexió en el vol KL/569 a Barcelona. Arribada prevista a l’aeroport de Barcelona a les 12.15 hores. Fi dels nostres serveis.

   

  Nota important: És obligatori el carnet de vacunació per entrar al país. Dirigiu-vos als diferents centres d’atenció al viatger http://ics.gencat.cat/ca/assistencia/programes-assistencials/salut-internacional/unitats-de-salut-internacional/

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia KLM. Barcelona – Amsterdam – Arusha – Dar es Salaam – Amsterdam – Barcelona (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns àpats per horari podran ser a l’avió).
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Serveis de xofer/guia de parla castellana i jeeps privats.
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Visat d’entrada a Tanzània, 50 USD per persona.
  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals. Preveieu 120 USD per persona.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 4.805,00 € 4.675,00 €

  Suplement individual 575.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 345.00€
  Compra Anticipada -130.00€

  Opcional:
  Vol amb globus a Serengueti 650.00€
  Descompte pagament total -130.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 75.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 14 persones. És necessari fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, Gener 2019.