Tanzània: Pont de Desembre
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Tanzània: Pont de Desembre
 • 8 dies, avió i 4x4, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
4730 €
Tanzània: Pont de Desembre

Sol·licita el teu pressupost

 • Tanzània: Pont de Desembre

  Preu per persona base habitació doble 4730 €

 • Itinerari

  3 de desembre. Dissabte

  Barcelona - Istanbul - Arusha

  Sortida en el vol de Turkish amb destinació Arusha. Recepció per part del guia i trasllat a l'hotel.

   

  4 de desembre. Diumenge

  Arusha - Tarangire

  Esmorzar i sortida amb els vehicles 4x4 al Parc Nacional de Tarangire, un parc imprescindible d'explorar conegut com el jardí dels baobabs. Aquest impressionant enquadrament juntament amb l'ecosistema marcat pel riu Tarangire, fa d'aquesta gran varietat de paisatge genuïnament africà, una atmosfera única. Si alguna cosa destaca al Parc Nacional de Tarangire són els grans ramats d'elefants, així que observar a un gran grup d'elefants refrescant-se en el riu serà una escena quotidiana en els safaris. Les suaus planures plenes d’arbres desemboquen en vegetació més abundant en les riberes del riu Tarangire, sent molt característica la combinació de palmeres i baobabs per albirar la fauna salvatge. A més com que són terres baixes i per tant més caloroses, és possible veure lleons descansant a les branques dels arbres, cosa que no és freqüent en la major part d'Àfrica, així com girafes, búfals, lleopards, guepards, impales, zebres i altres espècies no tan habituals com el kudu menor, el orix o fins i tot l'antílop sabre. Nit a Tarangire.

   

  5 de desembre. Dilluns

  Tarangire - Llac Manyara

  Continuarem el nostre recorregut cap a les Terres Maasai esquitxades per tribus de nòmades pastors. La ruta segueix cap a una de les joies més singulars de Tanzània, el Parc Nacional Llac Manyara. Un parc petit de només 330 quilòmetres quadrats dels quals 200 els ocupa el propi llac quan el nivell de l’aigua arriba al màxim. El Llac Manyara s'estén al llarg de 50 quilòmetres sofrint dramàtiques transformacions al llarg de l'any. La seva fisonomia canvia totalment de l'estació de pluges a la seca. La seva biodiversitat ens parla de grans mamífers (girafes, lleopards, lleons, hipopòtams) i més de 400 espècies d'aus incloent una enorme població de flamencs en el llac. Durant l'estació seca, de juny a desembre, baixa notablement el nivell del llac i els grans mamífers han d'apropar-se més a per aigua. Llavors és més freqüent veure als “amos” del lloc: els elefants, lleons i lleopards vigilant als búfals i girafes que arriben a beure al llac. Les caceres estan assegurades. Sopar en el restaurant d'una «Mama» local. Nit a Manyara.

   

  6 de desembre. Dimarts

  Llac Manyara - Serengeti

  Camí cap al mític Parc Nacional del Serengeti a Tanzània. Prolongació natural de la Reserva Nacional del Masai Mara a Kenya. No existeixen fronteres a les reserves, les quals serien pels animals en la seva cerca de pastures fresques. Creuen cada any entre juliol i octubre prop d'un milió i mitjà de nyus, 250.000 zebres i mig milió de gaseles, seguides per lleons i hienes fascinades davant de tal concentració de carn. Són les famoses migracions que ens donen un dels espectacles més colpidors de la naturalesa. El personal del nostre Tented Camp escalfarà l'aigua perquè puguem prendre un bany i dutxa, al seu retorn del safari i pugui relaxar-se abans d'un sopar meravellós a la llum de l'estels, tot al més pur estil Memòries d'Àfrica.

   

  7 de desembre. Dimecres

  Serengeti

  Segon dia a Seronera (Parc Nacional del Serengeti). Els millors safaris, o almenys la major probabilitat de presenciar escenes de caça, tenen lloc a l'alba, quan la sabana s’activa i els animals nocturns estan encara actius. Moments de safari per trobar amb sort els cinc grans o més coneguts com els «big five»: lleons, búfals, elefants, rinoceronts i lleopards. A més d'aquests protagonistes indiscutibles, pel seu territori apareixen tot l'any grans manades d'herbívors, sempre alerta davant dels moviments d'un guepard o una manada de lleones. Aquest dia es dormirá a la meitat d'un dels majors santuaris de fauna salvatge del planeta, la denominada «plana sense fi». Els seus paisatges responen a la imatge mítica d'Àfrica: grans espais, cels d'un blau profund esquitxats de núvols, d'albes fresques i capvespres de foc, i de nit, un desplegament únic d'estels.

   

  8 de desembre. Dijous

  Serengeti - Ngorongoro

  Safari a l'alba de camí cap a l'Àrea de Conservació del Ngorongoro. Recorregut per una altra de les singularitats del Parc Nacional del Serengeti, els Kopjes o illes de roques on els hi encanta descansar a lleons, lleopards i guepards a la seva part alta. Deixant enrere la plana sense fi i si l'horari ho permet, opcionalment es visitarà la Gola de Olduvai, on s'han trobat fòssils i artefactes dels primers homínids. Forma part del gran ecosistema del Serengeti i limita amb l'Àrea de Conservació del Ngorongoro. Visita a una Boma (casa) maasai per viure de primera mà les seves ancestrals tradicions i forma de vida de camí cap a la següent destinació per aquesta nit.

   

  9 de desembre. Divendres

  Ngorongoro - Arusha - Istanbul

  Amb els primers rajos de sol, descens a l'interior de la caldera del Ngorongoro per fer safari. Cap reserva ofereix un espectacle tan grandiós com el cràter del Ngorongoro. Una caldera volcànica de 600 metres de profunditat i més de 20 quilòmetres de diàmetre que conté la major concentració «permanent» de vida salvatge d'Àfrica. Aquí cohabiten animals salvatges i pastors Masais. Un paisatge espectacular habitat per més de 40.000 pastors Masais, dominat per la Vall del Rift i els nou volcans de Ngorongoro que es van iniciar fa més de 4 milions d'anys. L'únic que està actualment actiu és el de Oldoinyo Lengai, la muntanya de déu pels Masais. El cràter del Ngorongoro, volcà que en la seva època potser va ser més alt que el propi Kilimanjaro deixa pastar en el seu interior a milers nyus, zebres, búfals, gaseles o lleons, que al contrari que en el Serengeti no emigren a causa de la contínua presència d'aigua a la zona. Després d'aquesta exclusiva experiència tornarem a Arusha, on es podrà descansar i refrescar-se a l'hotel abans del trasllat a l'aeroport.

   

  10 de desembre. Dissabte

  Istanbul - Barcelona

  De matinada vol de retorn. Arribada a Barcelona.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d'avió en línia regular amb Turkish Airlines en classe turista, 6 nits d'allotjament en hotels, lodges i camps esmentats amb habitació a disposició durant tot el dia 9, pensió completa des de l’esmorzar del 4 de desembre fins al sopar del 9 de desembre, trasllats en servei privat en vehicles 4x4 i xofer-guia de parla hispana, guia resident de parla hispana, activitats de safari, taxes i entrades als Parcs Nacionals segons programa, visita d’un un poblat maasai, acompanyant durant tot el viatge, assistència mèdica, assegurança d'assistència en viatge i de despeses de cancel·lació de fins a 3.000€ i taxes d’aeroport.  Serveis no inclosos:

  Begudes, propines, extres i qualsevol servei no detallat.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 4.730,00 € 4.730,00 €  Suplement individual: 260€

  Menor de 12 anys, habitació compartida amb 2 adults: 3.860€

  Descompte de compra anticipada: -140€

 • Condicions generals