Toulouse i la fàbrica Airbus
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Toulouse i la fàbrica Airbus
 • 4 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
595 €
Toulouse i la fàbrica Airbus

Sol·licita el teu pressupost

 • Toulouse i la fàbrica Airbus

  Preu base per persona en habitació doble 595 €

 • Itinerari

  28 d’abril. Divendres.

  Punts d’origen – Toulouse

  Sortida a primera hora del matí des dels nostres punts d’origen en direcció a Toulouse, la ciutat rosa, capital del Llanguedoc-Roussillon. Arribada i dinar. Aquesta tarda realitzarem la visita panoràmica de Toulouse, ciutat que compta amb un patrimoni excepcional. Des del cor històric de la ciutat fins a la perifèria, trobarem palauets de l’edat d’or del blau pastís (la planta Isatis Tinctoria, cultivada al s.XVI pel seu pigment blau), edificis religiosos amb decoracions de totxo i pedra i recintes industrials reconvertits. Travessarem el barri dels Jardins, vorejarem el riu Garonne, els Canals i tornarem pels Grands Boulevards. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Privilege Mermoz 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  29 d’abril. Dissabte.

  Toulouse – Fàbrica Airbus – Toulouse

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, sortirem cap a la fàbrica Airbus per a realitzar la visita, a través de la qual descobrirem el món de l’A380 (l’avió insígnia de la companyia i un dels de major capacitat de passatgers) amb una presentació detallada dels seus processos de fabricació. Després gaudirem de la visita lliure del Museu de l’Aeroscòpia on trobarem exposades, de manera didàctica i lúdica, les principals fites de l’aeronàutica així com una important col·lecció d’aeronaus. Retorn a Toulouse i dinar. En acabar, anirem cap al Convent dels Jacobins, un magnífic exemple de construcció monàstica edificat als s.XIII i XIV. Fet totalment de totxo, és una veritable joia de l’art gòtic del Llanguedoc. Hi podrem contemplar l’excepcional palmera de 22 nervadures que sosté el cor poligonal. Acabada la visita, disposarem de temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

  Opcional: Creuer en una típica gavarra pel Canal del Midi, classificat patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Passarem pel sorprenent Pont Canal des Herbettes que passa per dalt de l’autopista. Arribarem fins a la zona de gavarres que serveixen d’habitatge i navegarem fins a les portes de Toulouse per tornar després al port de Saint Sauveur. 11€.

  Nota: Un mes abans de la sortida ja no es podran fer reserves, degut a les mesures de seguretat de la fàbrica d'Airbus.

   

  30 d’abril. Diumenge.

  Toulouse – Saint Cirq Lapopie – Cahors – Toulouse

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Saint Cirp Lapopie, un dels pobles més bonics de França i un dels paratges més importants de la vall del Lot. Realitzarem la visita guiada d’aquest poble declarat monument històric. Coneixerem el fort que domina la població i els seus carrerons tancats per portes fortificades que van conservar les nombroses cases antigues de façanes de pedra o entramats de fusta que daten, la gran majoria, dels segles XIII al XVI. Als carrers, on s'obren arcades de paradetes, es conserva el record a les activitats artesanals que van crear la riquesa del poble: pelleters, calderers i, sobre tot, torners en fusta o "roubinetaïres", als tallers dels quals es fabricaven motlles per a botons, escudelles, gots i aixetes de bótes. Dinar. Gaudirem de temps lliure per poder acabar de gaudir de tots els raconets i, a l’hora convinguda, continuarem la nostra ruta cap a Cahors. Tindrem temps lliure per passejar amb la nostra guia pel pont Valentré fins a la catedral de Saint-Ètienne, passant per la plaça del mercat i les terrasses del bulevard. Aquí trobarem un ambient meridional ple de riqueses històriques i plaers gastronòmics. Retorn a Toulouse. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  1 de maig. Dilluns.

  Toulouse – Lagrasse – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, sortida cap a Lagrasse, un dels pobles més bonics de França. Arribada i visita guiada a aquesta petita població creuada pel riu Orbieu i amb origen en la construcció de l’abadia benedictina del s.VII. Passejarem pel seu bonic centre medieval i visitarem l’antiga abadia. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Autocar de llarg recorregut.
  • Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Sabadell

 • Preus
  Preus bàsics CLIENTS MAJORS DE 60 ANYS
  Preu base per persona en habitació doble 595,00 € 580,00 €

  Suplement individual 150.00€

  Opcional:
  Opcional Creuer Bateaux Toulousains pel Canal del Midi 11.00€
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.


  Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: Condicions Generals                                                              

  Sabadell,  Gener 2017