Triangle daurat de l'Índia, Cap d'any_
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Triangle daurat de l'Índia, Cap d'any_
 • 9 dies, 7 nits, avió i hotel
Preu base per persona en habitació doble
1195 €
GUIA EN DESTÍ
Triangle daurat de l'Índia, Cap d'any_

Sol·licita el teu pressupost

 • Triangle daurat de l'Índia, Cap d'any_

  Preu base per persona en habitació doble 1195 €

 • Itinerari

  27 de desembre. Dijous

  Barcelona – Delhi

  Presentació en els mostradors de Finnair en la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona, mínim 2 hores abans de la sortida. Sortida en vol regular a les 10.15 hores via Hèlsinki. Sopar i allotjament a bord.

  28 de desembre. Divendres

  Nova Delhi

  Arribada prevista a Delhi a les 06.35 hores. Un representant de parla hispana els rebrà a l'aeroport i trasllat a l'hotel. Esmorzar a l'hotel, Check-in i temps per descansar. Després de dinar, visita de vella Delhi. Els portarem a veure els millors indrets locals tendes, parades de menjar, cases antigues... Retorn a l'hotel amb metro i allotjament.

   

  29 de desembre. Dissabte

  Nova Delhi

  Esmorzar. Sortida de l'hotel per fer visita de la ciutat vella incloent la mesquita antiga Jamma Masjid. La seva construcció es va iniciar el 1644 per Shah Jahan, és la major de l'Índia amb una capacitat per 25.000 persones. Consta de tres portes de gran grandària, quatre talaies i dos minarets de 40 metres d'altura llistats alternant arenisca vermella i marbre blanc. Raj Ghat, bell parc on es troba una plataforma de marbre negre que indica el lloc on el Mahatma Gandhi va ser incinerat després del seu assassinat i on també van ser Incinerats el Pandit Nehru i Indira Gandhi.

  Continuarem la visita de Nova Delhi, els edificis governamentals, la Porta de l'Índia Gate. Aquesta és un arc de triomf construït en pedra de 42 metres d'altura al qual figuren els noms de 90.000 soldats de l'exèrcit indi que van morir durant la I Guerra Mundial. Passeig per la zona del parlament i Residència de president i al final visitarem el temple Sikh. Retorn a l'hotel i allotjament.

   

  30 de desembre. Domingo

  Delhi – Mathura – Sikandra – Agra

  Esmorzar. Sortida cap a Agra, en ruta parada en Mathura per visitar aquesta magnífica ciutat del déu Krishna. Passeig en Rickshaw per la part antiga de ciutat i visita de Prem Mandir, un dels temples més importants a l’Índia, aquí es poden veure les figures sobre el déu Krishna i la seva vida. Continuació del viatge a Delhi, arribada i trasllat a l'aeroport per prendre un vol a la següent destinació, Agra. En ruta farem parada fotogràfica de la Façana d'entrada (Tomba de l'emperador Akbar) del Sikranda.  Continuació cap a Agra, arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

   

  31 de desembre. Dilluns

  Agra

  Esmorzar. Sortida per visitar una de les set meravelles del món: el Taj Mahal. El monument ha donat fama mundial a Agra i s'ha convertit en símbol de l'Índia. És un mausoleu que l'emperador Shah Jahan va manar a construir el 1631 en honor de la seva estimada esposa Mumtaz Mahal, la dama del Taj, morta en donar a llum al seu Catorzè fill el 1629. La construcció, en la qual van participar 20.000 persones, no va finalitzar fins el 1653 i constitueix la mostra més representativa de l'arquitectura mongola. L'arquitecte principal, Isa Khan, va dissenyar aquest conjunt en un rectangle de 508 per 304 metres amb un jardí central flanquejat als quatre costats per pavellons de planta octagonal. El mausoleu, construït totalment en marbre blanc, s'aixeca sobre un basament de marbre amb un minaret, també blanc, en cadascuna de les cantonades que aconsegueixen els 41 metres d'altura. La Fortalessa Roja, va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 1983. Va ser construïda  l'any 1565, i està concebuda com un palau emmurallat envoltat d'una profunda fossa d'aigua. La fortalesa, a la qual s'accedeix des d'una imponent porta anomenada Estimar Singh, conté nombrosos palaus i edificis senyorials construïts per l’emperador mongol Akbar, i utilitzats en successius governs de l'Imperi Mongol com a base d'operacions del poder. Allotjament.

   

  Excursió opcional: Història de l'emperador Taj Mahal amb trasllats inclosos

  A la tarda visita al Teatre Kalakriti, on s'ofereix la famosa obra de Shah Jahan i la seva esposa Mumtaj Mahal, una “Experiència d'Amor”. En ella es recrea l'era dels Mughal i el treball dels artesans que per 22 anys van construir el Taj Mahal. L'espectacle té traducció al castellà.

   

  01 de gener. Dimarts

  Agra – Fatehpursikri - Jaipur

  Esmorzar. Sortida cap a Jaipur en ruta es farà una parada per realitzar la visita de la ciutat deserta Fatehpur Sikri. Una ciutat abandonada però bella, situada a uns 40 km de Agra. Aquesta ciutat mogola va ser construïda per l'emperador Akbar, utilitzada durant 17 anys, i abandonada probablement per les sequeres. Es diu que l'emperador va escollir el puig de Sikri després d'haver consultat al xeic Salim Chistie, sant nascut en aquest lloc, que profetitzar a Akbar el naixement de tres fills. Arribada a Jaipur, la ciutat rosa que deu el seu àlies al color de la sorra amb la qual es van construir els edificis de la ciutat antiga. El disseny agradable d'aquesta vila es deu al maharaja Jai Sigh II que va iniciar la seva construcció el 1728 i va aconseguir que el seu arquitecte Vidyadhar Chakravarty barregés amb encert estils tan diversos com l'hindú, jaina, mongol i persa. Trasllat a l'hotel i allotjament.

  .

  02 de gener. Dimecres

  Jaipur – Amber – Jaipur

  Esmorzar. Excussió a la Fortalessa Amber (Pujada a lloms d'Elefant i baixada en Jeeps), dut a terme pels reis mongols amb l'objectiu de defensar la ciutadella, construint un palau i una altra fortalesa en una posició més elevada. Visita al Palau del Maharajà, residència de la família real de Jaipur, recinte replet de palaus, jardins i altres edificis entre els quals destaca el Chandra Mahal, de set pisos d'altura en l'interior al qual es troba el Museu del Haharaja Sawai Man Singh II on es poden contemplar catifes, esmalts, armes, pintures amb miniatures, canons i vestidures dels maharajàs. El Jantar Mantar, és un observatori amb un rellotge de sol de 30 metres d'altura i altres instruments astronòmics de gran interès. Uun dels cinc observatoris més gran de l'Índia. En aquesta zona també es troba el palau dels vents, Hawa Mahal. Aquí les dones o el convidats a Jaipur observaven les processons dels maharajàs o Tornada al’ hotel i allotjament.

   

  Excursió opcional: Sopar amb balls típics de Rajasthan amb trasllats inclosos

  A la tarda ens traslladarem a l'hotel palau Narayan niwas, on gaudirem dels balls típics de Rajasthan. Les dones fan diferents Balls típics de Rajsthan mentre els homes toquen la música amb els instruments típics d'aquesta zona.

   

  03 de gener. Dijous

  Jaipur – Delhi

  Esmorzar. Temps lliure per fer compres, sortida cap a Delhi, arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

   

  04 de gener. Divendres

  Delhi – Barcelona

  Esmorzar. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport i embarcament al vol de les 10.35 hores de la Companyia Finnair amb destinació Barcelona via Hèlsinki. Arribada  prevista a les 20.20 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Vol internacional en classe turista amb la Cia. Finnair
  • Esmorzar extra el dia d’arribada a Delhi
  • 7 nits d'hotel 4*SUP en règim d'allotjament i Esmorzar
  • Sopar de Gala
  • Trasllats i visites en vehicle amb aire condicionat
  • Pujada a la Fortalesa Amber a llom d’elefant (subjecte a disponibilitat o en jeep)
  • Entrades als monuments mencionats
  • Passeig en Rickshaw en Mathura
  • Guia de parla hispana durant tot el recorregut
  • Assegurança de viatges amb Intermundial


  Serveis no inclosos:

  • Visat 80 USD per persona
  • Propines
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no esmentat en serveis inclosos


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT
  Preu base per persona en habitació doble 1.195,00 €

  Suplement habitació individual 350.00€
  Assegurança assistència en viatge DesdtinoAsia, inclosa

  Opcional:
  Taxes aèries, a reconfirmar 21 dies abans de la sortida. 355.00€
  Assegurança de cancel·lació 73.50€

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: DESTINOASIA

                                                                                  

  Sabadell,  octubre 2018