Triangle de l'est dels EUA
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Triangle de l'est dels EUA
 • Avió i autocar, 10 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
''Tot Inclòs'' sortida el 3 d'agost
2620 €
Triangle de l'est dels EUA

Sol·licita el teu pressupost

 • Triangle de l'est dels EUA

  ''Tot Inclòs'' sortida el 3 d'agost 2620 €

 • Itinerari

  3 d’agost.
  Barcelona - Washington.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1, mostrador d’Air France a les 05:35 h. Sortida en vol d’Air France, AF2149 a les 7:35 h. Arribada a París i connexió amb el vol d’Air France a Washington AF028. Arribada a l’aeroport de Washington a les 12:55 h. Visita del cementiri d’Arlington . Recorregut pel monumental cementiri on destaquem les tombes dels Kennedy i del Soldat desconegut. Trasllat a l’hotel Marriott Washington o similar. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

  4 d’agost.
  Washington.

  Esmorzar. Visita de la ciutat: Visitarem el Capitoli, la Biblioteca del Congrés, la Casa Blanca, el Lincoln Memorial, el Jefferson Memorial,.... Finalitzada la visita trasllat al barri de Georgetown. Dinar en el rest. Bistro Français o similar .
  A la tarda visita al Museu de L’Espai. Sopar en un rest.  Retorn a l’hotel i allotjament.
   
  5 d’agost.
  Washington - Niàgara Falls.

  Esmorzar. Dia de ruta a través dels Estats de Maryland,Pennsylvania i New York atravessant les montanyes Apalaches. Dinar en ruta. Arribada a Niàgara . Allotjament i sopar a l’hotel Marriott Gateway on the Falls.(cat. primera sup) o similar.

  6 d’agost.
  Niàgara Falls.

  Esmorzar. Al matí ens embarcarem en el vaixell Maid of the Mist, que ens portarà fins el trencant dels salts d’aigua. Dinar al restaurant giratori The Skylon Tower. Tarda lliure. Sopar en un rest. Retorn a l’hotel i allotjament.

  7 d’agost.
  Niàgara Falls:

  Excursió a Toronto. Esmorzar. Excursió en autocar a Toronto (Canadà). Visita de la ciutat i dinar en el restaurant del moll Pier 4 Storehouse o similar . De retorn, visitarem la població residencial de Niàgara on the Lake. Sopar en un rest. Allotjament a l’hotel.

  8 d’agost.
  Niàgara Falls - Nova York.

  Esmorzar. Sortida en avió a Nova York. Arribada a Manhattan i trasllat a l’hotel Tryp Times Square south o similar. Dinar en un rest. Tarda per començar a descobrir la ciutat. (Si ho preferiu el nostre guia us acompanyarà). Sopar en un rest. Allotjament.

  9 d’agost.
  Nova York.

  Esmorzar. Visita de l’Alt Manhattan: Les grans avingudes: Broadway, Park Ave., 5ª Ave., Times Square, el Rockefeller center, la Catedral de Sant Patrick... Dinar al restaurant Japonès Benihana. Tarda lliure per compres. (Si ho preferiu el nostre guia us acompanyarà). Sopar al rest. Robert Emmett o similar  i allotjament.

  10 d’agost.
  Nova York.

  Esmorzar. Visita del Baix Manhattan, amb la “zona zero”, el moll del South Street Seaport. Dinar al restaurant italià SPQR. Passejada per Xinatown i temps lliure per compres. Retorn a l’hotel en Metro, acompanyats del nostre guia. Sopar al rest. Bubba Gump o similar. Allotjament.

  11 d’agost.
  Nova York - Nit a l’avió.

  Esmorzar. Passejada pel pulmó de la ciutat: Central Park on podrem veure el recordatori a John Lennon.  Dinar de cloenda al rest. Heartland o similar. Trasllat a l’aeroport. Sortida en vol de Delta DL094directe a Barcelona  a las 1935h. Nit a l’avió.

  12 d’agost.
  Barcelona.

  Arribada a l’aeroport del Prat terminal 1 a las 09:40h

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió d’Air France/Delta en classe turista. Bitllet d’avió de C.O. de Niàgara Falls a New York. Allotjament en els hotels definits. Pensió completa. Totes les visites incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.   Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.

 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  ''Tot Inclòs'' sortida el 3 d'agost 2.950,00 € 2.620,00 €

  Descompte per habitació triple (PVP) -570.00€
  Descompte per habitació quàdruple (PVP) -1100.00€
  Suplement individual 680.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 415.00€
  Visat d'entrada 14.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Vol directe NYC - BCN
  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.
  Els preus estan cotitzats en base a un canvi d’1€ = 1,31 dòlars ( vigent gener 2012 )

   

  Fer arribar copia del passaport a la central de reserves 

 • Condicions generals

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.