Turquia de Capadòcia al Mediterrani (Madrid)
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Turquia de Capadòcia al Mediterrani (Madrid)
 • Avió i autocar 8 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base des de 199€
199 €
Turquia de Capadòcia al Mediterrani (Madrid)

Sol·licita el teu pressupost

 • Turquia de Capadòcia al Mediterrani (Madrid)

  Preu base des de 199€ 199 €

 • Itinerari

  NOTA IMPORTANT MINISTERI D'ASSUMPTES EXTERIORS I DE COOPERACIÓ  

  MINISTERI D'ASSUMPTES EXTERIOR I DE COOPERACIÓ

   

  Versió PDF 

   

   

  Primer dia. Dilluns:

  Madrid - Antalya 

  Presentació a l’aeroport de Madrid a les 05:30h. Tràmits de facturació i d’embarcament. Sortida a les 08:00 en vol xàrter CAI454  directe amb destinació a l’aeroport de  l’Antalya. Arribada a les 12:00h. Recollida de l’equipatge i tràmits del visat. Assistència per part dels nostres representants a Turquia i trasllat en autocar privat a l’Hotel 5*. Allotjament.


  Segon dia. Dimarts:

  Antalya - Konya - Capadòcia

  Esmorzar bufet a l’hotel. Sortida amb el nostre autocar privat cap a la Serra de Tauro amb direcció Konya, situada al centre de l’àrida estepa d’Anatòlia. Arribada i visita al Museu de Mevlana, poeta persa que va difondre el sufisme i va fundar l’ordre dels “Derviches Dansaires”. Continuació en el nostre autocar privat cap a la Capadòcia. En ruta visitarem un caravanserai, antic hostal medieval de la Ruta de la Seda. Arribada a l’Hotel 4*. Distribució de les habitacions. Allotjament.


  Tercer dia. Dimecres:

  Capadòcia

  Esmorzar bufet a l’hotel. Començarem la visita a Capadòcia per les Valls de Pasabag i Dervent, impressionants pel seu paisatge de les “xemeneies de fades”, modelades pels elements de la natura en aquesta terra volcànica. Visita panoràmica del paisatge espectacular que formen aquesta zona única al món, com el d’Avcilar. Continuació fins a l’Hotel 4*. Allotjament.

   

  Quart dia. Dijous:

  Capadòcia

  Esmorzar bufet a l’hotel. Aquest matí visitarem Goreme, un autèntic museu a l’aire lliure d’esglésies rupestres perforades en monòlits volcànics i bellament decorades amb frescos cristians. A la tarda tindrem una interessant demostració de l’art mil·lenari de la fabricació d’estores i kilims. Visitarem el bonic poble d’Uchisar, que té un “Castell Troglodita”. A continuació retorn a l’hotel. Allotjament.

   

  Cinquè dia. Divendres:

  Capadòcia - Antalya.

  Esmorzar bufet a l’hotel. Sortida cap a una ciutat subterrània. Aquestes cases troglodites amb diversos nivells sota terra, fins a una profunditat de 45 metres, van ser construïdes per protegir-se dels enemics. A la tarda, farem un llarg trajecte per arribar de nou a Antalya. Arribada i allotjament a l’Hotel 5*.

   

  Sisè dia. Dissabte:

  Antalya.

  Esmorzar bufet a l’hotel. Visita de la ciutat d’Antalya, on gaudirem d’un passeig a peu pel Port Antic i el seu antic barri amb les cases de fusta. Continuarem la visita, i ens traslladarem fins als espectaculars salts d’aigua de Karpuzkaldiran, de més de 35 metres d’alçada, situats a la desembocadura del riu Dudem al mar Mediterrani. Continuarem la visita amb la Mesquita de Yivli, del segle XII, amb un imponent minaret que abans es feia servir de torre d’observació per la defensa de la ciutat. A la tarda, visitarem un gran centre de joieria espectacular. A continuació anirem al mercat típic d’Antalya on disposarem de temps lliure per gaudir de les seves gangues. Retorn a l’hotel. Allotjament.

  Setè dia. Diumenge:

  Antalya.

  Esmorzar bufet a l’hotel. Dia lliure a l’hotel.

  Opcional: Us oferim una excursió opcional per visitar Aspendos, un espectacular teatre grecoromà, un dels més ben conservats del món. També visitarem els salts d’aigua de Kurçunlu, localitzats en un bonic parc natural. Continuarem fins Perge, antiga ciutat romana on destaca el teatre, la via porticada, el àgora i un gran estadi. Dinar inclòs. A la tarda, gaudirem de la visita d’un centre de productes de pelleteria, on podrem trobar els millors productes del país. Retorn a l’hotel. Allotjament.


  Vuitè dia. Dilluns:

  Antalya- Madrid

  Esmorzar bufet a l’hotel. Trasllat a l’aeroport d’Antalya per sortir amb el vol xàrter CAI 453 a les 02.00 directe a l’aeroport Madrid. Arribada a les 07:00h

  Fi dels nostres serveis  

   

  * l’ordre de les visites pot variar, sempre mantenint el mateix contingut.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Bitllet d'avió anar i tornar; Els trasllats aeroport - hotel - aeroport ; Allotjament 7 nits en hotels 4*/5* 4 nits a la zona d'Antalya 3 nits a la zona Capadòcia; Servei de guia de parla castellana; Esmorzar Bufet.; Transport en autocar modern i climatitzat; Reunió informativa i Còctel de Benvinguda; Visites a centres artesanals d'estores, joiera i pelleteria  Serveis no inclosos:

   

  Suplement habitació individual 110 .; Oferta paquet addicional: Inclou: 7 sopars en bufet i 5 dinars, les entrades de las visites esmentades 149 .; Servei de despeses de cancel·lació 15 .; assegurança assistència en viatge 10€; Visat d'entrada Turquia a pagar en destinació 15 .  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  AEROPUERTO DE MADRID

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base des de 199€ 265,00 € 199,00 €

  Suplement Sortida 22 octubre 100.00€
  Suplement individual 110.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 130.00€
  Suplement sortida des de Madrid 45.00€
  Suplement sortida 29 d´octubre 30.00€
  Suplement sortida 5 de novembre 30.00€
  Suplement sortida 12 novembre 30.00€
  Suplement sortida 19 novembre 30.00€
  Suplement sortida 3 desembre 100.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -28.00€

  Opcional:
  Oferta paquet addicional 149.00€
  Assegurança assistència en viatge 10.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  Excusió Antalya 40.00€

   

  Horaris de vols

  CAI 454 MAD AYT 08:00 / 12:00

  CAI 453 AYT MAD 02:00 / 07:00

  Temperatures mitjanes (+info)

 • Condicions generals

   

   

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de BMCTRAVEL, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.

  Si algun passatger té problemes de mobilitat o discapacitat sensorial, si us plau, contacteu amb nosaltres abans de fer la reserva.