Turquia, gran circuit_
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Turquia, gran circuit_
 • 10 dies, 9 nits, avió, hotel i guia
Preu base per persona en habitació doble
1290 €
Guia en destí
Turquia, gran circuit_

Sol·licita el teu pressupost

 • Turquia, gran circuit_

  Preu base per persona en habitació doble 1290 €

 • Itinerari

   

  Primer dia. Divendres

  Barcelona – Istanbul

  Presentació als mostradors Turkish Airlines a l'Aeroport de Barcelona, mínim 2 hores abans de la sortida. Sortida en vol de línia regular de les 11.30 hores amb destinació Istanbul. Arribada prevista a les 16.00 hores i trasllat a l'hotel. Allotjament.

   

  Segon dia. Dissabte

  Istanbul

  Esmorzar. Visita de la ciutat Antiga, passarem per la Plaça del Hipòdrom on visitarem els exteriors de l'Hipòdrom i la Mesquita Blava. Continuarem amb la visita Santa Sofia, culminació de l'art bizantí, i la visita del Palau de Topkapi, residència dels sultans otomans durant quatre segles. A continuació, trasllat i temps lliure en el Gran Basar, que des del s. XV es va anar ampliant fins a comptar amb mes de 4.500 botigues, mesquites, restaurants i tallers. Dinar. Tarda lliure per a continuar descobrint aquesta ciutat amb un gran patrimoni històric. Allotjament.

   

  Tercer dia. Diumenge

  Istanbul – Capadocia

  Esmorzar. A l'hora convinguda, trasllat cap a l'aeroport per a prendre el vol amb destinació Capadocia. Arribada i trasllat cap al cor de la regió. Recorregut per la vall de Pa?aba??, el paisatge de la qual amb les espectaculars “xemeneies de les fades” ha estat modelat per la naturalesa. Sortida cap a una ciutat subterrània (Özkonak o Seratl? o una altra similar), amb habitatges trogloditas de diversos nivells localitzades fins a una profunditat de 45 m. mostra de l'enginy humà que les va construir per a la seva seguretat. Dinar. Visita de la Vall de Çavu?in amb les seves cases de pedra. Sopar i allotjament. A la nit opcionalment, possibilitat d'admirar les danses folklòriques del país o la mística dansa dels derviches en originals escenaris.

   

  Quart dia. Dilluns

  Capadocia

  Esmorzar. Recorregut per la regió de paisatges naturals mescla dels capritxos naturals i de l'art humà. Visita panoràmica dels paratges volcànics amb formacions geològiques molt peculiars en Avcilar, Güvercinlik i Uçhisar. A continuació, sortida cap a la vall de Göreme, museu a l'aire lliure d'esglésies rupestres perforades en monòlits volcànics i decorades amb frescos. Dinar. A la tarda, assistirem a una demostració de l'art mil·lenari de teixir a mà catifes i kilims en un taller especialitzat i visitarem un taller artesà on produeixen bells objectes de decoració i joies. Sopar i allotjament.

   

  Cinquè dia. Dimarts

  Capadocia - Pamukkale

  Esmorzar. Sortida cap a Konya, situada en el centre de l'àrida estepa de Anatolia. En ruta, visitarem una Kervansaray, posada per a viatgers i muntures en l'antiga Ruta de la Seda. Dinar. Visita del Mausoleu de Mevlana, poeta persa que va difondre el sufisme i va fundar l'ordre dels “Derviches Dansaires”. Continuacion cap a Pamukkale. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia. Dimecres

  Pamukkale – àrea de Kusadasi – Selcuk

  Esmorzar. Sortida en autocar cap a Pamukkale, “castell de cotó”, coneguda per les seves cascades calcareas petrificades formades per la calç continguda en l'aigua de les deus termals. Visita de la Hierápolis, ciutat balneària romana edificada damunt de les cascades que posseeix la major necròpoli del Món. Dinar. Continuacion cap a Efeso, la ciutat clàssica millor conservada a l'est del Mediterrani on destaquen: la Biblioteca de Celso, el Temple d'Adriano i el Teatre. Visita de la casa de la Verge Maria. Visitarem un taller de productes elaborats amb pell. Continuacion cap a l’àrea de Kusadasi/Selcuk. Sopar i allotjament.

   

  Setè dia. Dijous

  Àrea de Selcuk/ Kusadasi – Àrea Ayvalik/Canakkale

  Esmorzar. Sortida cap a cap a Pèrgam, principal centre hel·lenístic d'Orient. Visitarem el Asclepion, lloc de culte i centre terapèutic en l'antiguitat. Dinar. Visita del Acropolis de Pergamo, capital de l'època hel·lenística d'Àsia Menor, amb el Temple de Zeus, el Temple d'Atenea, el Temple de Trajà i el teatre hel·lenístic. Continuació cap a l’àrea de Ayvalik/Çanakkale. Sopar i allotjament.

   

  Vuitè dia. Divendres

  Àrea Çanakkale – Istanbul (Troia)

  Esmorzar. Sortida cap a Canakkale, escenari de la Ilíada d'Homer, la creació més antiga de la literatura grega i el poema més antic escrit de la literatura occidental. Visitarem un lloc místic, on Homer va establir l'epopeia de la Guerra de Troia i es va escenificar l'aparició dels herois llegendaris de l'Odissea i la Ilíada. Troia va ser coneguda com el fictici emplaçament de nombrosos mites durant molt de temps, fins que l'alemany Heinrich Schliemann en el segle 19 va començar les seves excavacions arqueològiques. Gràcies a això, avui podem veure les muralles de la ciutat amb les seves construccions de portes, les torres, el temple i els santuaris, els quals es van ocultar a la humanitat durant segles. Dinar. Recorregut fins a Istambul. Allotjament.

   

  Novè dia. Dissabte

  Istanbul

  Esmorzar. Trasllat al port per a embarcar i iniciar el Creuer pel Bòsfor, estret que separa dos continents i uneix el Mar Negre amb el Mar Mármara. Des del vaixell podrem admirar el Palau de Dolmahbahçe, la Mesquita i el barri bohemi de Ortakoy, les Fortaleses de Rumelia i Anatolia, el Palau de Beylerbeyi, i les típiques cases de fusta “yal?”. Arribada a Anadolu Kavagi, tipico poble de pescadors i temps lliure. Dinar. Retorn a la ciutat antiga i temps lliure en el Basar de les Espècies. Retorn al seu hotel. Allotjament.

   

  Desè dia. Diumenge

  Istanbul – Barcelona

  Esmorzar. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport per a sortir en el vol de retorn a casa de les 14.50 hores. Arribada prevista a Barcelona a les 17.30 horas. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllets d’avió línia regular Barcelona – Istanbul – Barcelona.
  • Vol domèstic Istanbul – Capadocia  (facturació equipatge inclosa, 15 kg per al vol intern).
  • Trasllats.
  • Recorregut en autocar amb aire condicionat i guia de parla hispana
  • 9 nits en hotels de categoria seleccionada.
  • 9 esmorzars, 8 dinars i 5 sopars
  • Visita d'Istanbul, Capadocia, Pamukkale, Konya, Efeso, Asclepion, Troia i creuer pel Bòsfor.
  • Entrades: Santa Sofia, Palacio Topkapi, Ozkonak, Museu Goreme, Konya Museu, Kervansaray, Pamukkale i Hierapolis, Efeso, Casa de la Mare de Déu, Troia, Pergamo i Asclepion.
  • Asegurança de viatge - Rutaseguro.


  Serveis no inclosos:

  • Visat
  • Propines
  • Despeses personals
  • Assegurança de despeses d’anul·lació 
  • Begudes i àpats no esmentats anteriorment
  • Qualsevol servei no esmentat en serveis inclosos


  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT
  Preu base per persona en habitació doble 1.290,00 €

  Taxes aèries, a reconfirmar 21 dies abans de la sortida. 170.00€
  Suplement hotel cova Capadocia 83.00€
  Assegurança assistència en viatge Transrutas, inclosa

  Opcional:
  Suplement 4 sopars 73.00€
  Assegurança despeses de cancel·lació (Transrutas) 59.00€

  Artículos prohibidos en las aeronnaves (+info)

   

  Seguro de asistencia en viaje: incluido (+info)

   

  Seguro gastos de cancelación (+info)

   

  Equipaje de mano (avión) (+info)

   

   

   

  Hotels previstos

   

  • Istanbul: Gran Yavuz
  • Capadocia: Capa Dinler Urgup Dere Suites
  • Pamukkale: Colossae Thermal
  • Àrea Kusadai: Ontur Izmir
  • Àrea Canakkale: Tusan Toia

   


  NOTA: el visat es tramita directament online pel passatger, a través de la pàg. Web www.evisa.gov.tr/es. Cost 20 USD aprox. per persona.

   

  Reservas forma de pago: Pago de un 30% del total como depósito. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida. 

 • Condicions generals

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: TRANSRUTAS

   

  Sabadell, abril 2019