Ucraïna
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Ucraïna
 • 7 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble des de
1395 €
Ucraïna
 • Ucraïna

  Preu base per persona en habitació doble des de 1395 €

 • Itinerari

  Primer dia.

  Punts d'origen – Barcelona – Kiev

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors de Lufthansa, a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona, a les 7.15 hores. Sortida amb el vol LH1809 a les 9.15 hores en direcció a Kiev. Arribada prevista a les 15.40 hores (dinar no inclòs), amb escala a Munich. Començarem amb una panoràmica de Kiev, capital d’Ucraïna i de les cúpules daurades, per començar a conèixer els punts més importants d’aquesta ciutat situada a la vora del riu Dniéper. Trasllat a l’hotel Radisson Blu 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia.

  Kiev

  Esmorzar a l’hotel. Al mati realitzarem la visita guiada de la ciutat, una de les més antigues d’Europa i bressol de la civilització eslava i el cristianisme ortodoxa. Amb segles d’una coneguda i dura història i tot i la seva forta influència russa, Kiev es troba a l’actualitat fidel a les seves pròpies tradicions i a un gran canvi social, polític i econòmic. Destaquem la Catedral de Vladimir, la Porta d’Or, el Monestir de Sant Miquel amb les seves Cúpules Daurades, l’església barroca de Sant Andreu i la resta del seu centre històric. Visitarem la Catedral de Santa Sofia, construïda als segle XI. Declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO, Santa Sofia conserva la seva bellesa única i es un dels singulars monuments d’història, arquitectura i pintura monumental. Dinar. A la tarda, ens traslladarem a Pirogovo per visitar el Museu Etnogràfic a l’aire lliure on les granges, les esglésies de fusta, els molins de vent i l’arquitectura del poble de totes les regions del país ens tornen a l’ambient de la Ucraïna rural del segle XVIII i XIX. Retorn a Kiev i trasllat a un restaurant per realitzar un sopar típic ucraïnès acompanyat de música folklòrica. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  Tercer dia.

  Kiev – Lviv (Leópolis)

  Esmorzar a l’hotel. Aquest mati tindrem una mica de temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda ens traslladarem al Museu de Chernobyl. Visitarem aquest museu dedicat a la catàstrofe soferta al 1986, que també va marcar el principi del final de la Ucraïna soviètica. Dinar. Després, gaudirem d’un passeig en vaixell pel riu Dniéper, el riu més gran del país. A l’hora convinguda, ens traslladarem a la estació de ferrocarril de la ciutat per sortir amb el tren d’alta velocitat a les 17.35 hores en direcció a Lviv (Leópolis). Sopar durant el trajecte al tren. Arribada a les 22.40 hores a la estació de Lviv (Leópolis) i trasllat a l’hotel Panorama 4* o similar. Allotjament.

   

  Quart dia.

  Lviv (Leópolis)  

  Esmorzar a l'hotel. Començarem amb la visita panoràmica de Lviv, la ciutat més particular d’Ucraïna que posseeix un colorit inoblidable i la fa un dels centres turístics més atractius del país. La ciutat es representa amb un meravellós mosaic de diferents èpoques i estils, tradicions d’antiguitat i temperament d’actualitat, originalitat d’Ucraïna i encant europeu. Destaquem la Catedral de Sant Jordi, la Universitat, Vysoky Zamok Hill amb la seva magnífica panoràmica de la ciutat, l’església de Santa Elisabeth i la visita de l’antic edifici del Noble Casino. Dinar. Continuarem amb el recorregut a través del centre històric de Lviv, un complex d’edificis de pedra del segle XIV al XVI, amb la plaça del mercat, l’Edifici Negre de pedra, la Plaça de l’Òpera, la Catedral d’Armènia i la bella Capella de Boim. El centre històric, inclòs a la llista de Patrimoni Cultural per la UNESCO, es un autèntic museu a l’aire lliure. A l’hora convinguda, trasllat a un restaurant per sopar. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  Cinquè dia.

  Liviv (Leópolis) – Ivano Frankivsk – Verkhovyna

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap a Ivano Frankivsk, porta d’entrada als carpats ucraïnesos i ciutat meravellosa adornada pels verds parcs, les cases europees i la gran quantitat de monuments històrics que mereixen la seva atenció. Visitarem la ciutat amb el seu antic ajuntament, la Plaça del Mercat Vell, la Catedral de la Santa Verge i la de la Santa Resurrecció. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap als carpats, pintoresca regió muntanyosa ubicada a l’extrem oest del país. Realitzarem una breu parada al Monestir Studite de Sant Elies, amb la seva famosa iconòstasis de fusta. La següent parada la realitzarem a Yaremche, popular destí turístic situat a la vall pintoresca del riu Prut. Visitarem el seu mercat d’artesania on trobarem els millors exemples d’artesania local fets de fusta, cuir, ceràmica, etc. A prop d’aquest mercat, trobarem el salt d’aigua de Probiy. Seguirem la nostra ruta fins arribar a Bukovel, un dels llocs més bells del país. Pujarem en telecabina fins al cim d’una de les seves pistes d’esquí per gaudir de la vista panoràmica de la zona. Trasllat a Verkhovyna, un dels centres històrics dels Hutsuls (grup ètnic ucraïnès que des de fa segles habiten les muntanyes dels Carpats). Arribada a l’Hotel Verhovel 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia.                                               

  Verkhovyna – Kryvoryba – Kolomya – Lviv (Leópolis)

  Esmorzar a l’hotel. Aquest mati realitzarem la visita del Museu privat d’instruments musicals de Verkhovyna. Durant 30 anys, aquest museu ha reunit una notable col·lecció d’instruments musicals, roba típica antiga, articles de la llar, monedes de diferents èpoques i molts altres objectes que ens demostraran el seu estil de vida. Continuació cap a Kryvoryba, on visitarem una autèntica casa de camp típica d’Hutsuls. Seguirem la nostra ruta fins a Kosiv, meca dels aficionats de l’art popular i visita del seu mercat d’artesania local. Continuació cap a Kolomya i visita del Museu de l’Ou de Pasqua, espai museístic singular dedicat a l’art de la decoració dels ous de Pasqua. L’estructura arquitectònica del museu te forma d’ou de Pasqua de 14 metres d’alçada i un edifici adjacent. A l’hora convinguda, seguirem la nostra ruta de retorn a Lviv. Arribada i sopar en un restaurant. Trasllat a l’Hotel Panorama 4* o similar. Allotjament.

   

  Setè dia.

  Lviv (Leópolis) – Barcelona – Punts d'origen

  Esmorzar a l’hotel. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat fins a l’aeroport de Lviv per agafar el vol LH2551 a Barcelona, amb escala a Munich, a les 13.25 hores (dinar no inclòs). Arribada a l’aeroport de Barcelona, terminal T1, a les 17.50 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufthansa, de Barcelona - Kiev, amb escala a Múnich, d'anada i de Lviv - Barcelona, amb escala a Múnich, de tornada (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Trasllat des de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona (consultar punts de recollida de cada data).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb aigua i cafè o té inclosos al àpats.
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Guia local en destí durant tot el viatge.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar i dinar del primer i últim dia.
  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència mínima de sis mesos des de la sortida del viatge. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Barcelona, Girona, Granollers, Igualada, Manresa, Mataró Teresas, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 1.395,00 € 1.355,00 €

  Suplement individual 260.00€
  Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 225.00€
  Compra Anticipada -40.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -40.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: Condicions Generals

                                                                                  

  Sabadell, novembre 2017