Vall del Jerte i Extremadura en AVE, Cirerers en Flor
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Vall del Jerte i Extremadura en AVE, Cirerers en Flor
 • 6 dies, AVE i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
885 €
Vall del Jerte i Extremadura en AVE, Cirerers en Flor

Sol·licita el teu pressupost

 • Vall del Jerte i Extremadura en AVE, Cirerers en Flor

  Preu base per persona en habitació doble 885 €

 • Itinerari

   

  Cirerers en flor:  Cal tenir en compte que es tracta d’un fenomen natural que depèn de les condicions meteorològiques.

  A la sortida del 2 d'abril l'ordre de les visites es veurà alterat, sense modificar-se el contingut.

   

   

  Primer dia.

  Estació de Sants - Madrid - Plaséncia

  Presentació a l’Estació de Sants de Barcelona per agafar el tren AVE en direcció a Madrid a les 10:00 hores. En aquest cas, els viatgers portaran les seves respectives maletes. Arribada prevista a Madrid a les 13.15 hores. Dinar. Seguidament ens traslladarem a l’hotel Exe Alfonso VIII 4* de Plasencia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia.

  Plaséncia –Vall del Jerte- Plaséncia

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens traslladarem a primera hora del matí cap a la Vall del Jerte, on esperem gaudir de l’espectacle dels cirerers en flor. Cal tenir en compte que es tracta d’un fenomen natural que depèn de les condicions meteorològiques. Amb la companyia d’un guia local, podrem conèixer llocs estratègics per gaudir de les millors panoràmiques. A l’hora convinguda, retorn a Plasencia per dinar. A la tarda, realitzarem un recorregut guiat per aquesta ciutat monumental, a través del qual descobrirem la Plaça Major, els seus palaus i la Catedral. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Plaséncia - Vall de la Vera - Monasterio de Yuste - Cáceres

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap a la Vall de la Vera per admirar l’arquitectura popular d’una zona caracteritzada per les cases amb balconades de tova, pedra i fusta. Durant la visita, gaudirem del Monestir de Yuste, última residencia de l’emperador Carles V. Dinar. Més tard, visitarem el Museu del “Pimentón”, un dels productes típics de La Vera. A l’hora convinguda, ens desplaçarem fins a Cáceres. Arribada al cèntric hotel Don Manuel 4*Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Cáceres – Guadalupe – Trujillo -  Cáceres          

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Monestir de Guadalupe, on realitzarem una visita d’aquest monument declarat Patrimoni de la Humanitat. Més tard, ens desplaçarem fins a Trujillo, una ciutat monumental plena de palaus i esglésies construïdes gràcies a l’or que va arribar d’Amèrica. Dinar. A la tarda, farem una visita guiada a Cáceres, a través de la qual gaudirem del seu centre històric, amb la “Plaza Mayor” i els seus carrerons empedrats plens d’antics palaus, convents i esglésies. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia.

  Cáceres – Badajoz – Mérida – Cáceres

  Esmorzar a l’hotel. Ens traslladarem fins a Badajoz per realitzar una visita guiada del centre històric de la ciutat, d’on hi destaca l’alcassaba, el Palau dels Ducs de Feria i la Catedral. Dinar. A la tarda, visitarem una de les ciutats més brillants de l’Imperi Romà situada a la riba del riu Guadiana, Mérida. Més tard, podrem visitar, acompanyats d’un guia local, el Pont Romà, la Plaça d’Espanya, l’Amfiteatre i el Teatre. A l’hora convinguda, retorn a Cáceres. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia.

  Cáceres – Talavera – Madrid - Estació de Sants

  Esmorzar a l’hotel. L’últim dia ens desplaçarem  a Talavera de la Reina, la ciutat de la Ceràmica. La visita guiada inclourà la Basílica i Jardins del Prado, el seu casc antic i la plaça de l’Ajuntament. Més tard, podrem conèixer el procés d’elaboració de la ceràmica típica de la zona a través d’una visita a una terrisseria. Dinar. A l’hora convinguda, ens dirigirem a Madrid per agafar l’AVE de les 18.30 hores en direcció a Barcelona. Arribada prevista a les 21.20 hores. En aquest cas, els viatgers portaran les seves respectives maletes.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet de tren AVE en classe turista de Barcelona a Madrid, d`anada i tornada. Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament als hotels descrits a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat  com  inclòs.  Requisits:

  DNI O passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Barcelona. Estació de Sants

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.015,00 € 885,00 €

  Suplement individual 175.00€

  Opcional:
  60 o + anys -25.00€
  Porta'ns amics -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.
  • Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.


  Els informem que, durant el trajecte amb AVE, els viatgers s'hauran de fer càrrec del trasllat de les  seves maletes.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  Setembre 2015