Vietnam Clàssic
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Vietnam Clàssic
 • 12 dies, avió i hotel
Preu base per persona en habitació doble
1650 €
GUIA EN DESTÍ
Vietnam Clàssic

Sol·licita el teu pressupost

 • Vietnam Clàssic

  Preu base per persona en habitació doble 1650 €

 • Itinerari

   

  SORTIDES: 4 i 7 d'agost

   

  Primer dia

  Barcelona – Hanoi

  Presentació en el mostrador de facturació de la companyia seleccionada en l'aeroport, aproximadament, 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida en vol regular en classe turista amb destinació Hanoi, via Istanbul. Nit a bord.


  Segon dia

  Hanoi
  Arribada a Hanoi, capital de Vietnam i la segona ciutat més gran del país. Trasllat a l'hotel. Resta del temps lliure. Allotjament.


  Tercer dia

  Hanoi
  Esmorzar
  i inici de la visita a la ciutat d'Hanoi, on podrem contemplar arquitectura colonial francesa, plàcids llacs i temples orientals. El tour inclou la Casa d'Ho Chi Minh i el Mausoleu (vista exterior), la pagoda del Pilar Únic, les pagodes Tran Quoc i Quan Thanh i el temple de la Literatura. Dinar. Visita al temple Ngoc Son en el mitjà del llac Hoan Kiem amb passeig a peu pel típic barri antic i assistència a un espectacle de marionetes sobre l'aigua. Allotjament.


  Quart dia

  Hanoi – Halong Bay

  Esmorzar i sortida, travessant les fèrtils terres del delta del riu Roig, fins a la Badia de Halong, en la costa nord de Vietnam davant d'un dels ports més importants del país. Embarcament per realitzar un recorregut en un tradicional junc a través d'algunes de les més de 3000 illes que fan d'aquesta badia una de les meravelles del món. Dinar, sopar i nit a bord.


  Cinquè dia

  Halong Bay - Hoi An (Hanoi - Danang)

  Esmorzar-brunch i navegació cap a Halong. Desembarcament i sortida per carretera cap a Hanoi. Trasllat a l'aeroport per sortir en vol direcció a Danang. Arribada i trasllat per carretera a Hoi An. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia

  Hoi An. 

  Esmorzar. Visita d'aquesta ciutat, el port comercial més gran durant els segles XVII i XVIII. S'inclou la ciutat antiga, el magnífic pont cobert d'estil japonès de més de 400 anys i el seu colorit comprat. Dinar. Retorn a l'hotel i tarda lliure per explorar Hoi An o gaudir de la platja. Allotjament.

   

  Setè dia

  Hoi An – Hue

  Esmorzar. A l'hora convinguda, sortida per carretera cap a Hue, a través del pas Hai Van (port dels núvols) i la platja de Lang Co. Arribada i visita de la ciutadella Imperial, el mercat Dong Ba i passeig en cicle per la ciutat antiga fins al llac Tinh Tam. Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

   

  Vuitè dia

  Hue
  Esmorzar
  . Al matí, mini-creuer pel riu dels Perfums, visitant en el trajecte la pagoda Thien Mu. Dinar i visita als mausoleus dels emperadors Tuc Duc i Khai Dinh. Allotjament.

   

  Novè dia

  Hue - Ho Chi Minh

  Esmorzar. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Phu Bai per sortir en vol amb destinació Ho Chi Minh, l'antiga Saigon. Arribada i inici de les visites amb els túnels Cu Chi, una xarxa de túnels construïda pels soldats del Viet Cong. Dinar i recorregut panoràmic a peu (només exterior) pel centre de la ciutat per descobrir l'Ajuntament, l'oficina de Correus i el Palau de la Reunificació. Allotjament.

   

  Desè dia

  Ho Chi Minh (Delta del riu Mekong)

  Esmorzar. Sortida cap a My Tho, on prendrem un vaixell fins a l’illa Ben Tre. A mig camí, pararem per veure famílies locals fent paper d'arròs de coco i artesanies amb petxines de coco. Passeig de nou amb barca per descobrir els estrets canals coberts per palmeres. Dinar en un restaurant local i retorn a Ho Chi Minh. Resta del temps lliure. Allotjament.

   

  Onzè dia

  Ho Chi Minh - Barcelona

  Esmorzar. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport per sortir en vol de retorn, via Istanbul. Nit a bord. 

   

  Dotzè dia

  Barcelona
  Arribada a l'aeroport de Barcelona. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Vol internacional en classe turista i vols domèstics
  • 9 nits en hotels previstos o similars
  • Trasllats i visites amb guies locals de parla hispana
  • 9 esmorzars, 6 dinars i 3 sopars (begudes no incloses)
  • Visites: Hanoi, templo de Ngoc Son, espectáculo marionetas en el agua, junco por la Bahía de Halong, Hoy An, Hue, mini-crucero río de los Perfumes, pagoda de Thien Mu, mausoleos emperadores Tuc Duc y Khai Dinh, túneles de Cu Chi, Panorámica Ho Chi Minh y delta del Mekong
  • Assegurança de viatge – Ruta-seguro


  Serveis no inclosos:

  • Extres personals.
  • Qualsevol servei no esmentat com inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 1.650,00 € 1.600,00 €

  Suplement habitació individual 288.00€
  Compra Anticipada -50.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 405.00€
  Assegurança assistència en viatge Transrutas, inclosa

  Opcional:
  Assegurança despeses de cancel·lació (Transrutas) 55.00€

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: TRANSRUTAS

                                                                                  

  Sabadell,  abril 2018