Vietnam i Temples d'Angkor_
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Vietnam i Temples d'Angkor_
 • 14 dies, 11 nits avio, hotel i guia
Preu base per persona en habitació doble
2669 €
Guia en destí
Vietnam i Temples d'Angkor_

Sol·licita el teu pressupost

 • Vietnam i Temples d'Angkor_

  Preu base per persona en habitació doble 2669 €

 • Itinerari

  Consultar altres dates de sortida

   

  30 de juliol. Dimarts

  Barcelona – Hanoi

  Presentació en el mostrador de facturació de Turkish Airlines de l'aeroport de Barcelona, aproximadament, 2 hores abans de la sortida. Sortida en el vol regular de les 19.05 hores amb destinació Hanoi, via Istanbul. Nit a bord.


  31 de juliol. Dimecres

  Hanoi

  Arribada a Hanoi, capital de Vietnam i la segona ciutat més gran del país. Trasllat a l'hotel. Resta del temps lliure. Allotjament.


  01 d'agost. Dijous

  Hanoi

  Esmorzar i inici de la visita a la ciutat d'Hanoi, on podrem contemplar arquitectura colonial francesa, plàcids llacs i temples orientals. El tour inclou la Casa d'Ho Chi Minh i el Mausoleu (vista exterior), la pagoda del Pilar Únic, les pagodes Tran Quoc i Quan Thanh i el temple de la Literatura. Dinar. Visita al temple Ngoc Son. A continuació passeig a peu pel típic barri antic, anomenat el barri dels 36 gremis i assistència a un espectacle de marionetes sobre l'aigua. Retorn a l'hotel i allotjament.


  02 d'agost. Divendres

  Hanoi – Halong Bay

  Esmorzar i sortida, travessant les fèrtils terres del delta del riu Roig, fins a la Badia de Halong, en la costa nord de Vietnam davant d'un dels ports més importants del país. Embarcament per realitzar un recorregut en un tradicional junc a través d'algunes de les més de 3000 illes que fan d'aquesta badia una de les meravelles del món. Dinar, sopar i nit a bord.


  03 d'agost. Dissabte

  Halong Bay - Hoi An (Hanoi - Danang)

  Esmorzar-brunch i navegació cap a Halong. Desembarcament i sortida per carretera cap a Hanoi. Trasllat a l'aeroport per sortir en vol direcció a Danang. Arribada i trasllat per carretera a Hoi An. Sopar i allotjament.

   

  04 d'agost. Diumenge

  Hoi An. 

  Esmorzar. Visita d'aquesta ciutat, el port comercial més gran durant els segles XVII i XVIII. S'inclou la ciutat antiga, el magnífic pont cobert d'estil japonès de més de 400 anys i el seu colorit mercat. Dinar. Retorn a l'hotel i tarda lliure per explorar Hoi An o gaudir de la platja. Allotjament.

   

  05 d'agost. Dilluns

  Hoi An – Hue

  Esmorzar. A l'hora convinguda, sortida per carretera cap a Hue, a través del pas Hai Van (port dels núvols) i la platja de Lang Co. Arribada i visita de la ciutadella Imperial, el mercat Dong Ba i passeig en cicle per la ciutat antiga fins al llac Tinh Tam. Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

   

  06 d'agost. Dimarts

  Hue
  Esmorzar
  . Al matí, mini-creuer pel riu dels Perfums, visitant en el trajecte la pagoda Thien Mu. També s'inclou la tomba de l'antic emperador Minh Mang, ubicada en un tranquil paratge de jardins i estanys. Dinar i visita als mausoleus dels emperadors Tuc Duc i Khai Dinh. Allotjament.

   

  07 d'agost. Dimecres

  Hue - Ho Chi Minh

  Esmorzar. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Phu Bai per sortir en vol amb destinació Ho Chi Minh, l'antiga Saigon. Arribada i inici de les visites amb els túnels Cu Chi, una xarxa de túnels construïda pels soldats del Viet Cong. Dinar i recorregut panoràmic a peu (només exterior) pel centre de la ciutat per descobrir l'Ajuntament, l'antic edifici de correus de Saigon i el Palau de la Reunificació. Allotjament.

   

  08 d'agost. Dijous

  Ho Chi Minh (Delta del riu Mekong)

  Esmorzar. Sortida cap a My Tho, on prendrem un vaixell fins a l’illa Ben Tre. A mig camí, pararem per veure famílies locals fent paper d'arròs de coco i artesanies amb petxines de coco. Passeig de nou amb barca per descobrir els estrets canals coberts per palmeres. Dinar en un restaurant local i retorn a Ho Chi Minh. Resta del temps lliure. Allotjament.

   

  09 d'agost. Divendres

  Ho Chi Minh – Siem Reap (Angkor)

  Esmorzar. Trasllat a l'aeroport per sortir en vol cap a Siem Reap (Cambodja), punt de partida per visitar els temples de Angkor. Trasllat a l'hotel i dinar. Allotjament.

   

  10 d'agost. Dissabte

  Siem Reap (Angkor)

  Esmorzar. Visita al conjunt arqueològic Angkor Thom que inclou els temples de Bayon, Baphuon, la Terrassa dels Elefants, la Terrassa del Rei leprós i el Ta Prohm. Dinar. A la tarda, visita en tuk-tuk al temple més famós, Angkor Wat, gran peça arquitectònica construïda al segle XII. Abans de tornar a l'hotel realitzarem un passeig en góndola per gaudir de la posta de sol en el fossat de Angkor Thom. Allotjament.

   

  11 d'agost. Diumenge

  Siem Reap – Barcelona

  Esmorzar. Al matí, (segons el nivell del llac) passeig amb vaixell pel llac Tonle Sap i visita del poble flotant de Chong Kneah. Dinar i trasllat a l'aeroport per sortir en el vol de retorn de les 23.00 hores, via Bangkok i Istanbul. Nit a bord.

   

  12 d'agost. Dilluns

  Barcelona

  Arribada prevista a l'aeroport de Barcelona a les 10.05 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Vol internacional en classe turista  
  • Vols domèstics
  • 11 nits en hotels previstos o similars
  • Trasllats i visites amb guies locals de parla hispana
  • 11 Esmorzars, 9 dinars i 3 sopars 
  • Visites: Hanoi, temple de Ngoc Són, espectacle marionetes en l'aigua, jonc per la Badia de Halong, Avui An, Hue, mini-creuer ric dels Perfums, pagoda de Thien Mu, mausoleus emperadors Tuc Duc i Khai Dinh, túnels de Cu Chi, Panoràmica Ho Chi Minh i delta del Mekong, temples d’Angkor (Angkor Thorn, Ta Prohm, Ankor Wat), passeig en vaixell pel llac Tonle Sap i visita del poble flotant de Ching Kneah.
  • Assegurança de viatge - Rutaseguro


  Serveis no inclosos:

  • Taxes aèries
  • Assegurança de despeses de cancel·lació
  • Extres de caràcter personal.
  • Propines
  • Qualsevol servei no esmentat expressament com a inclós.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT
  Preu base per persona en habitació doble 2.669,00 €

  Taxes aèries, a reconfirmar 21 dies abans de la sortida. 505.00€

  Opcional:
  Assegurança despeses de cancel·lació (Transrutas) 59.00€

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

   

  Assegurança despeses de cancel·lació  (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) (+info)

   

   

   

   

  Hotels previstos

   

  • Hanoi: Móvenpick Hanoi
  • Halong Bay: Junco Indochina Sails
  • Hoi An: Allegro Hoi An 
  • Hue: BW Indochine Palace
  • Ho Chi Minh: Pullman Saigon
  • Siem Reap: Victoria Angkor

  NOTA: Tour exclusiu amb guies locals de parla hispana i amb un mínim de participants de 10 passatgers.  El vol de Siem Reap - Bangkok del dia 13 de viatge no va conexionat amb Turkish Airlines, així doncs, s'haurà de recollir i tronar a facturar l'equipatge en Bangkok.

   

   

  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 30% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida del viatge.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: TRANSRUTAS

   

  Sabadell, juny 2019