Washington i Nova York
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Washington i Nova York
 • Grup màxim 15 persones
Preu per persona base habitació doble
2775 €
Washington i Nova York

Sol·licita el teu pressupost

 • Washington i Nova York

  Preu per persona base habitació doble 2775 €

 • Itinerari

   

  Primer dia.

  Barcelona /  Washington

  Presentació als mostradors de United Airlines a les 08:00 hores per sortir en vol directe direcció a Washington. Arribada a la capital dels Estats Units i trasllat a l’hotel The Hampton Inn Whitehouse o similar. Acompanyats pel nostre guia, gaudirem d’una passejada pel centre de la ciutat. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia.

  Washington

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem tot el dia a conèixer Washington. La nostra ruta ens portarà a la Casa Blanca, la residencia oficial del President dels Estats Units (vista exterior), el Capitol, el qual inclou les dues càmeres del Congrés del país, el Mall i els diferents memorials. Trasllat al barri de Georgetown per dinar. A la tarda, podrem gaudir d’una visita al cementiri d’Arlington, el més important i gran del món, on es troben les restes de soldats nord-americans morts en conflictes bèl·lics. Retorn a Washington. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.        

   

  Tercer dia.

  Washington / Lancaster (Comunitat Amish) / Nova York

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem al comtat de Lancaster on des del segle XVIII estan establerts els Amish, comunitat religiosa que viuen de manera senzilla i sense cap suport tecnològic. En arribar farem una passejada amb cotxe de cavalls per tal de conèixer el seu estil de vida i disposarem de temps per veure les seves botigues. El dinar d’avui serà en un restaurant on podrem assaborir els productes del camp produïts per aquesta comunitat. Finalment, ens dirigirem a Nova York. Trasllat a l’hotel Sheraton New York Times Square o similar. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pels sopars a Nova York.        

   

  Quart dia.

  Nova York

  Aquest dia visitarem els barris de Midtown i el Upper Manhattan, a través dels quals descobrirem el Central Park, el pulmó de Manhattan, on podrem veure l’homenatge a John Lennon, situat davant de l’edifici Dakota. La nostra ruta continuarà fins a Midtown, barri on es troben les principals avingudes de la ciutat: Broadway, Park Ave, Cinquena Avinguda i Times Square, que, gràcies a les seves llums i cartells publicitaris, s’ha convertit en la imatge més coneguda de Nova York. Dinar en un restaurant local. A la tarda disposarem de temps lliure, el qual podreu aprofitar per descobrir més sobre la ciutat acompanyats del nostre guia. Sopar lliure i allotjament a l’hotel

   

  Cinquè dia.

  Nova York

  Avui visitarem Lower Manhattan, la part situada més al sud de l’illa. D’aquest zona coneixerem la “zona zero”, el solar on es projecta el complex de gratacels que recorda a l’enderrocat World Trade Center i el monument de record a les víctimes. També passejarem pel Wall Street per veure l’exterior de la Borsa més famós del món. Continuarem la nostra ruta fins a Battery Park, des d’on podrem contemplar l’estàtua de la llibertat. Més tard, pujarem fins als característics barris de Little Italy i Chinatown. Dinar en un restaurant local. A la tarda tindrem temps lliure per endinsar-nos en aquestes curioses zones o conèixer de noves amb el nostre guia. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia.

  Nova York

  De manera opcional, tots aquells que vulguin podran realitzar una excursió a les Cascades de Niàgara, amb una amplada de 1000 metres i 54 de caiguda, constitueixen un dels espectacles naturals més bells del món. Es troben situades a 650 quilòmetres de Nova York, entre la frontera dels Estats Units i Canadà. L’excursió inclou bitllets d’avió, guia de parla espanyola, dinar en el restaurant panoràmic i passejada amb vaixell fins a les cascades. Per aquells que decideixin quedar-se a Nova York, podran seguir visitant la ciutat amb el nostre guia. Sopar lliure i allotjament a l’hotel

   

  Setè dia.

  Nova York

  Al matí visitarem el conegut Chelsea Market al barri de Meatpacking. Aquest mercat, situat a la 9th Avenue, es tracta d’una antiga fàbrica que, gràcies a la seva remodelació s’ha convertit en un preciós edifici d’oficines, mentre que a la planta baixa hi trobem un mercat on es pot comprar de tot. A pocs metres ens trobem amb el High Line, un parc a l’aire lliure construït sobre les antigues vies del tren. Més tard, ens desplaçarem fins a una de les zones més de moda de la ciutat, el Village, en el qual encara perdura l’esperit bohemi i avantguardista del passat. Avui en dia és una zona d’oci, el cor del qual és Washington Square Park, sempre animat pels artistes, veïns i turistes. Dinar en un restaurant local. A la tarda, tindrem temps lliure per descobrir més aquesta ciutat, com la seva immensa oferta cultural. Sopar lliure i allotjament a l’hotel

   

  Vuitè dia.

  Nova York

  Dedicarem el dia a descobrir alguns dels barris més característics de Manhattan com són Bronx, Queens i Brooklyn. A través d’aquest recorregut coneixerem els grans contrastos que conviuen a Nova York. Durant la nostra ruta passarem per l’estadi dels Yankees, observarem la diversitat de Queens i veurem el famós pont de Brooklyn. Dinar en un restaurant local. A la tarda, tindrem temps lliure per descobrir aquesta ciutat. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

   

  Novè dia.

  Nova York / Barcelona

  Com és habitual els diumenges a Harlem, avui podrem gaudir d’una missa de gospel en aquest barri ple de congregacions baptistes. Més tard, ens endinsarem per Harlem, zona on conviuen afroamericans, hispans i tot tipus de minories racials. Dinar en un restaurant local. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport  Newark per sortir en el vol directe de United Airlines a les 18:50. Nit a l’avió.

   

  Desè dia.

  Barcelona.

  Arribada a Barcelona a les 09:05 hores del matí. 

   

  Nota important : Les visites a Nueva York poden canviar d’ordre per tal d’assistir a la missa gospel en diumenge 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia United Airlines. Vols directes Barcelona / Washington // Nova York / Barcelona. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió segons itinerari
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
  • Propines serveis locals. (guies no inclosos) 
  • Divisa Garantida


  Serveis no inclosos:

  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu per persona base habitació doble 2.775,00 € 2.695,00 €

  Suplement habitació doble us individual 1050.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 370.00€
  Suplement sortida agost 245.00€
  Visat ESTA entrada USA 15.00€
  Compra Anticipada -80.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -80.00€
  Suplement esmorzar buffet hotel Sheraton NYC 205.00€
  Niagara: Excursió Opcional 575.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

   

  Equipatge de mà (avió)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

   

  El preu d’aquest viatge ha estat cotitzat segons el canvi de moneda, tarifes de transport,  amb un canvi del Dòlar garantit 

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  noviembre 2016