Washington i Nova York
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Washington i Nova York
 • 10 dies, avió, autocar i guia acompanyant. Grup màx. 20 persones.
Preu base per persona en habitació doble
2950 €
Washington i Nova York

Sol·licita el teu pressupost

 • Washington i Nova York

  Preu base per persona en habitació doble 2950 €

 • Itinerari

  Descobreix els secrets amagats i la història sembrats al llarg del National Mall que uneix el Capitoli amb la Casa Blanca a Washington. Gaudeix de la ciutat més trepidant del món visitant tots els llocs imprescindibles de Nova York. Viatja en vols directes i allotja’t en hotels cèntrics. T’agradarà!

   

   

  28 de maig. Dimarts.

  Barcelona – Washington

  Presentació als mostradors de United Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol directe UA/141 de les 11.15 hores en direcció a Washington. Arribada a la capital dels Estats Units i trasllat al The Westin Washington D.C 4* o similar. Acompanyats pel guia, gaudirem d’una passejada pel centre de la ciutat. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

   

  29 de maig. Dimecres.

  Washington

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem tot el dia a conèixer Washington. La nostra ruta ens portarà a la Casa Blanca, la residència oficial del president dels Estats Units (vista exterior), el Capitoli, que inclou les dues cambres del Congrés del país, el Mall i els diferents memorials. Trasllat al barri de Georgetown per dinar. A la tarda, podrem gaudir d’una visita al cementiri d’Arlington, el més important i gran del món, on es troben les restes de soldats nord-americans morts en conflictes bèl·lics. Retorn a Washington. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi per al sopar.   

   

  30 de maig. Dijous.

  Washington – Lancaster (comunitat Amish) – Nova York

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem al comtat de Lancaster, on des del segle XVIII estan establerts els Amish, comunitat religiosa en què viuen de manera senzilla, austera i sense cap suport tecnològic. En arribar farem una passejada amb cotxe de cavalls per tal de conèixer el seu estil de vida i disposarem de temps per veure les botigues. El dinar d’avui serà en un restaurant on podrem assaborir els productes del camp produïts per aquesta comunitat. Finalment, ens dirigirem a Nova York. Trasllat a l’hotel situat a prop de l’Empire State Building i de les principals atraccions de la ciutat. Trasllat al New York Hilton Midtown 4* o similar. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi per als sopars a Nova York.   

   

  31 de maig. Divendres.

  Nova York

  Aquest dia visitarem els barris de Midtown i l’Upper Manhattan, a través dels quals descobrirem Central Park, el pulmó de Manhattan, on podrem veure l’homenatge a John Lennon, situat davant de l’edifici Dakota. La ruta continuarà fins a Midtown, barri on hi ha les principals avingudes de la ciutat: Broadway, Park Ave, Cinquena Avinguda i Times Square que, gràcies a les llums i cartells publicitaris, s’ha convertit en la imatge més coneguda de Nova York. Dinar en un restaurant local. A la tarda disposarem de temps lliure, que podreu aprofitar per descobrir més sobre la ciutat acompanyats del guia. Sopar lliure i allotjament a l’hotel

   

  1 de juny. Dissabte.

  Nova York

  Avui visitarem Lower Manhattan, la part situada més al sud de l’illa. D’aquesta zona coneixerem la Zona Zero, el solar on es projecta el complex de gratacels que recorda l’enderrocat World Trade Center i el monument de record a les víctimes. També passejarem per Wall Street per veure l’exterior de la borsa més famosa del món. Continuarem la ruta fins a Battery Park, des d’on podrem contemplar l’Estàtua de la Llibertat. Més tard, pujarem fins als característics barris de Little Italy i Chinatown. Dinar en un restaurant local. A la tarda tindrem temps lliure per endinsar-nos en aquestes curioses zones o conèixer-ne de noves amb el guia. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

   

  2 de juny. Diumenge.

  Nova York

  Com és habitual els diumenges a Harlem, avui podrem gaudir d’una missa de gospel en aquest barri ple de congregacions baptistes. Més tard, coneixerem més a fons Harlem, zona on conviuen afroamericans, hispans i tot tipus de minories racials. Dinar en un restaurant local. A la tarda tindrem temps lliure per endinsar-nos en aquestes curioses zones o conèixer-ne de noves amb el guia. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

   

  3 de juny. Dilluns.

  Nova York

  De manera opcional, tots aquells que vulguin podran realitzar una excursió a les cascades del Niàgara que, amb una amplada de 1.000 metres i 54 de caiguda, constitueixen un dels espectacles naturals més bells del món. Es troben situades a 650 quilòmetres de Nova York, a la frontera entre els Estats Units i el Canadà. L’excursió inclou bitllets d’avió, guia de parla espanyola, dinar al restaurant panoràmic i un passeig en vaixell fins a les cascades. Per als que decideixin quedar-se a Nova York, podran seguir visitant la ciutat amb el guia. Dinar i sopar lliure i allotjament a l’hotel

   

  4 de juny. Dimarts.

  Nova York

  Al matí visitarem el conegut Chelsea Market al barri de Meatpacking. Aquest mercat, situat a la 9th Avenue, es tracta d’una antiga fàbrica que, gràcies a la seva remodelació s’ha convertit en un preciós edifici d’oficines, i a la planta baixa hi trobem un mercat on es pot comprar de tot. A pocs metres ens trobem amb el High Line, un parc a l’aire lliure construït sobre les antigues vies del tren. Més tard, ens desplaçarem fins a una de les zones més de moda de la ciutat, el Village, en el qual encara perdura l’esperit bohemi i avantguardista del passat. Avui dia és una zona d’oci, el cor de la qual és Washington Square Park, sempre animat pels artistes, veïns i turistes. Dinar en un restaurant local. A la tarda, tindrem temps lliure per descobrir més aquesta ciutat, com la seva immensa oferta cultural. Sopar lliure i allotjament a l’hotel

   

  5 de juny. Dimecres.

  Nova York – Barcelona

  Dedicarem el dia a descobrir alguns dels barris més característics de Manhattan com són el Bronx, Queens i Brooklyn. A través d’aquest recorregut coneixerem els grans contrastos que conviuen a Nova York. Durant la ruta passarem per l’estadi dels Yankees, observarem la diversitat de Queens i veurem el famós pont de Brooklyn. Dinar en un restaurant local. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Newark per sortir en el vol directe de United Airlines a les 18.50 hores. Nit a l’avió.

   

  6 de juny. Dijous.

  Barcelona

  Arribada a Barcelona.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia United Airlines. Vols directes Barcelona / Washington // Nova York / Barcelona. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió segons itinerari.
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge.
  • Divisa Garantida.


  Serveis no inclosos:

  • Sopars no inclosos excepte 1 sopar a Washington.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. És necessari fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 2.950,00 € 2.870,00 €

  Suplement habitació doble us individual 1050.00€
  Visat ESTA entrada USA 15.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 370.00€
  Compra Anticipada -80.00€

  Opcional:
  Niagara: Excursió Opcional 580.00€
  Esmorzars Nova York 295.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 45.00€
  Descompte pagament total -80.00€

  Aquest viatge ha sigut calculat seguint la següent relació de canvi 1 Euro = 1.16 Dolar USA, revisable fins a 20 dies abans de la sortida


  Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones. És necessari fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

   

                                                                               

  Sabadell, Novembre 2018.