LES NOSTRES GUIES ACOMPANYANTS

Joan%20Antoni%20Audet%20(2)_edited.jpg

Joan Antoni Audet

La Xina és el meu viatge, el que més m’ha marcat i em continua marcant sempre que hi torno. Història, tradició, modernisme... Quin país!

M%C3%B2nica_edited.jpg

Mònica Brugarola

El meu mantra de viatge és, 'quan viatjo no miro qui sóc, sinó on sóc'. Crec que tots ens hauríem de sentir així quan visitem un destí.

Montse Burguera.jpg

Montse Burguera

Què m’inspira? La natura i la cultura, i Suïssa m’aporta tot el que necessito: rius, llacs, cascades, muntanyes i encantadors pobles.

WhatsApp%20Image%202019-11-07%20at%2013.

Irene Caballero

Com a agent de viatges i viatgera experta, puc ajudar-te a viure experiències autèntiques i a descobrir tot allò que no surt a les guies.

WhatsApp%20Image%202021-03-29%20at%2009.

Anna Castilla

Sóc agent de viatges, guia i viatgera. Això em permet tenir una visió 360º de les rutes que faig, em sento molt afortunada!

Andrea%20Guennemann_edited.jpg

Andrea Guennemann

Com diria Mark Twain: ‘Viatjar és un exercici amb conseqüències fatals per als prejudicis, la intolerància i les ments estretes’

Dania.jpg

Dania Pérez

El que més m'agrada de viatjar és crear records inoblidables i saber que, una part de tu, es quedarà per sempre al lloc que visites.

Gerard_edited.jpg

Gerard Paul Sluis

Una destinació amb personalitat pròpia? Els Països Baixos, i no ho dic com a holandès... És la millor mostra que un país petit, pot ser molt gran!

Noelia%20Soler_edited.jpg

Noelia Soler

Una frase? 'No es viatja per escapar de la vida, sinó per què la vida no se'ns escapi'. I si se m'escapa, que sigui a Madagascar!

Perfil