L'experiència d'un creuer boutique

Updated: Apr 13

Avui en dia quan ens parlen d’un hotel boutique no hi ha ningú que no sàpiga a què ens referim. I som molts de nosaltres els que a l’hora de triar el nostre allotjament quan anem de vacances, ens decantem per aquest tipus d’hotels més petits, amb encant, i on el tracte personalitzat és el seu màxim distintiu.


Ara bé, n’heu sentit a parlar del creuer boutique? Us volem donar a conèixer una naviliera grega especialitzada en aquest tipus de creuer. Variety Cruises compta amb una flota d’11 vaixells, entre iots i velers, que oscil·len entre 4 i 36 cabines el més gran. A bord d’aquestes cases flotants ens ofereixen itineraris arreu del món curosament dissenyats per especialistes amb 50 anys d’experiència.Itineraris amb un impacte i una petjada mínims, donant suport a les comunitats locals i abastint-les de béns i serveis locals; i al mateix temps assegurant experiències riques i autèntiques per als navegants.

I què ens ofereix un creuer boutique i especialment Variety Cruises, que no podem trobar a un creuer convencional?


1. Tots els seus petits vaixells ofereixen cabines exteriors amb vistes directes a les meravelles naturals i arquitectòniques dels ports que es visiten.


2. Possibilitat de portar-nos fins al cor de recòndites badies, ports esportius privats i altres instal·lacions on els grans vaixells no poden arribar. Sortir i accedir al vaixell pel nostre propi peu, oblidant les grans terminals de creuer i les infinites cues, no té preu.

3. Nedar en aigües cristal·lines a alta mar. El capità fondejarà al cor de platges verges i coves que no oblidareu, on podreu bussejar directament des del vaixell, ja que totes les embarcacions disposen de plataformes de bany a la popa, ideals per banyar-se, fer snorkel, o fins i tot caiac..


4. Al tracte personalitzat que facilita el fet de ser pocs passatgers, se li suma una tripulació propera, càlida i discreta que s’esforçarà per a anticipar-se a qualsevol desig o necessitat que tingueu. Aquest servei genuí, familiar i hospitalari és potser el millor actiu de Variety, i el podreu comprovar des del mateix moment de l’embarcament.

5. Com a companyia grega, a bord de tots els seus vaixells podreu gaudir de menús exquisits, dissenyats pels seus aclamats xefs, en un entorn privat. O fins i tot delicioses barbacoes servides a coberta. Descobrireu una gastronomia de fusió mediterrània, afegint sempre un toc local del destí que estem visitant als seus plats.


6. Les excursions des del vaixell estan dissenyades de manera acurada per connectar amb la història i les tradicions locals, permetent descobrir la bellesa de cada destí en grups limitats i íntims. Reserves naturals i llocs Patrimoni de la UNESCO, visites a cellers familiars privats o degustació de delícies locals són només alguns exemples del tipus de visites que podreu fer durant el vostre viatge.

Us animem a embarcar-vos en un dels seus enriquidors viatges, i experimentar-ho en primera persona.


Aquesta temporada 22-23 comptem amb destinacions com Illes Gregues, Adriàtic, Malta i Sicília, Costa Rica i Panamà, Egipte i Mar Roig, Cabo Verde, Senegal i Gambia, Polinèsia Francesa, i Seychelles.

Contacta amb nosaltres per informar-te dels itineraris i preus.

A més, famílies amb nens i nuvis gaudireu de descomptes especials.Si vols rebre al teu correu electrònic informació sobre destinacions, concursos, esdeveniments i molt més, subscriu-te al nostre newsletter.

#creuerboutique #cruceroboutique

50 views0 comments

Recent Posts

See All
Perfil