Per què un viatge és el millor regal que pots fer?

Saps per què un viatge és el millor regal que pots fer a la gent que estimes? Perquè la vida són moments, i cada moment és un tresor que guardarem per sempre. Perquè les coses materials caduquen, es trenquen, es perden i s’obliden, però els records sempre els guardarem en un raconet dins nostre.


El mateix passa amb els viatges. La majoria de vegades no viatgem a destins, sinó que viatgem amb persones. El lloc és igual, perquè saps que, amb la teva millor amiga, qualsevol destí es convertirà en l’escenari d’aventures increïbles. La mala experiència que vau viure aquell hivern a Praga, quan el teu pare va deixar-se la cartera a la taula del restaurant, és ara una anècdota que recordeu entre riures a cada dinar familiar. I segur que mai oblidaràs quan, entre tots els turistes que passejaven per la Muralla Xina, vas dir el ‘sí’ més important de la teva vida.


Regalar un viatge és regalar vida. És guanyar temps amb l’altra persona, amb tu mateix i junts. És fugir de la rutina per sumar experiències, vivències i cultura. És regalar el millor que tenim, el nostre temps. Per suposat, autoregalar-se un viatge està més que permès! Perquè et ve de gust i perquè t’ho mereixes.


T’imagines la cara dels teus néts quan obrin el paquet que els portarà a Disneyland? I l’alegria dels teus pares quan sàpiguen que tornaran al lloc on van passar la seva lluna de mel? O la felicitat dels teus fills quan obrin el sobre amb aquella escapada romàntica que tantes vegades han deixat per un altre moment? Aquest any, regala vida, regala viatges!


Si vols rebre al teu correu electrònic informació sobre destinacions, concursos, esdeveniments i molt més, subscriu-te al nostre newsletter.

#regalsdenadal

37 views0 comments

Recent Posts

See All
Perfil